Gönderen Konu: avensis direksiyon sorunu  (Okunma sayısı 10991 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Ynt: avensis direksiyon sorunu
« Yanıtla #40 : Nisan 13, 2010, 21:49:27 »
sinan bey çok tşkr ederim paylaşım için.. bugün zeytinburnu derindeye sahilden gideyim dedim maslak, 4.levent, beşiktaş, karaköy istikametinden :) gitmez olaydım tam 2 saat sürdü :) inat edipte dönmedim temden :) aracım şu anda orda yarın sizi arayıp bilgi veririz dediler :) bende sorunun epsden kaynaklandığını düşünüyorum :) bu arada ilk defa derindere toyotaya gittim gerçekten çok büyük çok başka bir servis :)

eğer sorun bulunamazsa bende mehmet beyin yaptığını yaparım paylaşım için tekrardan çok tşkr ederim :)
AvensiStyle

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 13, 2010, 21:49:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #41 : Nisan 14, 2010, 13:34:22 »
arkadaşlar aldım aracımı. çıkış kağıdında ''direksiyon sertliği normalmış, yapılan kontrollerde anaormal bir ses duyulmadı'' yazıyor.. yani inanamıyorum gerçekten bilerekmi yapıyorlar uğraşmamak için mi yoksa servislerinimi koruyorlar.. sertlik var bunda belli yani.. başka bir avensisle karşılaştıralım dedim bende direksiyon sertliği için.. böyle diyincede ''müdahale edilecek kadar bir sorun görülmedi'' dedi çalışan bayan.. 20.000 km bakımda iyice bakarız dedi.. sinir oldum ve hemen aracımı alıp çıktım bende...
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '23
  • 5 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 14, 2010, 13:54:37 »
Bayram bey geçmiş olsun.Sİnirleri yıpranıyor işte insanın bazen böyle.Birde Yenibosna Sonkarı deneyin derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 14, 2010, 14:18:37 »
+1

Yeni bosna sonkar biraz daha müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor. Derindere artık pek önemsemiyor çok kuralcı takınıyor ;)

Hele birde gidip sonkarda derindereden memnun değilim, bundan sonra sizin müşterinizim falan derseniz varya.... Ohoo ooooo

Bayram bu arada istanbul buluşmasında senide görmek isteriz. Yeni kasa bir avensiste olsun yanımızda :)

Ama en önde en büyük ( yaşlı ) araç eşlik eder, hepinizin arabası benimkinden küçük ( genç ) haberiniz olsun :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Nisan 14, 2010, 14:32:44 »
Valla bu gidişle bütün servisleri deneyeceğim saadettin bey  :):) evet sinirlerim yıprandı biraz bügün. telefon açtıklarında aracınız hazır gelip alabilirsiniz dediklerinde çok mutlu oldum ama servise gittiğimde bir sorun bulamadık bize normal geldi bu direksiyon diyince köpürdüm hemen attım kendimi dışarı :)

Ümit kardeşim gelmek çok isterdim ama 2 mayıs bizim özel günümüz kız arkadaşımla :) 4. senemize gireceğiz :) başka planlarımız var o gün için :) davet için çok teşekkür ederim :) inşallah bir dahaki buluşmada görüşürüz :)
AvensiStyle