0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen özgür bey bende servislerdeki çalışan elemanların teknik bilgisinden süpheliyim. aracımı teslim alırken bana dedikleri tek şey ''hata kodu yok aracınızda bir sorun görülmedi'' oldu..hafta içi aracımı servise götürdüğümde aynı muameleyle karşılaşırsam eğer showroomda duran avensisi çalıştırtıp direksiyonun sertliğine bakmalarını ve benim aracımla karşılaştırmalarını isteyeceğim ozaman kesin anlaşılacak bir sorun olduğu bundan çok eminim aracımı iyi tanıyorum 13 aydır benimle
ben ona, sorun bulamasalar bile sorunun ile ilgili şikayeti kayıt altına almalarını istemiştim. Geçen hafta sorun ciddileşince, servis sorunu buldu; motor üzerinde büyük bir masraf çıkardı ancak bu durumun araç garanti içersindeyken sorun olarak bildirilmesi üzerine aracı garanti kapsamı içersinde gibi hiçbir ücret almadan tamir ettiler.
kurban kestirdik hocam ama nazar boncuğu alamadım bir türlü hocam hafta içi zeytiburnu derindereye götüreceğim aracımı inşallah. en iyi hizmet orda diyorlar abartı bir sertlik yok ama eskiden rolantide çalışan arabamın direksiyonu çok hafifti şimdi belli bir sertlik var buda canımı sıkıyor..daha öncedende dediğim gibi hız artsada direksiyon hep aynı ağırlaşma yada gevşeme yok. gedizler tarabyaya götürdüm ama uğraşmadılar ilgilenmediler doğru dürüst. sorun yok diyip gönderdiler beni.
Bayram bey bende de yeni avensis var ve eminimki aynı problemleri yaşıyoruz.. Park etme esnasında ve bazı durumlarda direksiyondan değişik bir ses ve sertleşme yaşıyorum..Ne yazık ki serviste birşey yok diyip gönderdiler bir kaç sefer ve hala aynı.. bide esp lambası die birşey okudum yazınızda..bende de aynısı oldu ve aracımı durdurmakta zorlandım.. 2 defa aynısı oldu ve abs beyni değişti örnek olması açısında bir adet fotoğrafını göstermek isterim.. Yaşadığımız sorunları paylaşalım ki servislere gittiğimizde hiç olmadı bir fikir yada örnek gösterilecek bi olay bulunur elimizde..Saygılarımla..
Mehmet abi, çok zekice bir iş çıkarmışsın. Seni bu açıdan takdire şayan görüyorum...