0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ney oha adamlaın geliri 4000 euro araba fiyatı 500 euro bizim gelirimiz 600tl bizde fiyatları 15 bin tl
utanmasalar evdeki tuvaletlerimizi kullandık diyede para istiycekler artık. mesut kardeş merak etme onun da vergisi alınıyor. çevre temizlik vergisi adı altında.... emlak vergisini saymıyorum. herhalde Türkiye'de alınan vergileri ucuca eklesek burdan Ankara'ya yol olur.... sonuna kadar haklısın...
hemen sevgili hükümetimi koruyayım ve açıklama yapayım.....mesut bey sizden alınan kesintiler emeklilik için... misal ben emekli olduğumda 20.000 tl (amanın ne çok para) ikramiye alacağım....deprem vergileri ise malesef bütçe açığında kullanılmış (bütçeyi de ben açtım özür dilerim)....hepinizin arabası var işte hala ne diye elalemin araba fiyatlarıyla uğraşıyorsunuz..... gidin başka başlıklarla ilgilenin...kedidir o kediii....
Hande hanım çok haklısınız ya çok çok pardon Peki annemden veya babamdan SSK ya gidince emekli maağşından neden para kesiliyor emeklilik içinse o kesintiler ? ayrıca zamanında çatır çatır emeklilik için diye kesiliyorda neden emekli olunca herşeye % 20 %30 zam gelirken , yıllarca çalışıp didinmiş olan ve birçoğu aç olan emeklilerimize kedi pip.si kadar %2,5 lik zam yapılıyor.Bu arada bikaç ay önce bi kanlada izlemiştim Sultanahmet meydanında yabancı turistlere ne iş yaptıklarını soruyorlar ve 23 turistten 19'u Emekliyiz diyor karı koca emekli mağaşları ile Dünya turlarına çıkmışlar birçouda 17 18 ülke gezdik diyordu.siz Hande hanım emekli olunca acaba kaç ülke gezebiliceksiniz ? umarım yanıtı vardır bu sorunun.
mesut bey allah gecinden versin işte o kesinti cenaze masrafları için falan (töbe töbee)bana gelince ben emekli olduğumda zaten elim ayağım tutmaz gözüm görmez kulağım duymaz vaziyette olacağım için ülkeleri gezmeyi düşünmüyorum onlar bize geliyolar işte bizim gitmemize ne gerek var diğ mi ama aaaa??? litfen amaaa...
toyotanı da al git mesut.....ahadsakanjnajsaksjasj......