0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yarı sıralı ne demek ? tup taktırmak ıstıyorum hangı marka tercıh edersınız?
duyduğuma göre 3 seçeneği olan sistem. direk benzinle çalışma, direk lpg ile çalışma, benzinle çalışıp motor belli devirin üstüne çıkınca lpg ye geçme, lpgyi karbüratörlü arabalarda karbüratör hava emişine, enjeksiyonlu arabalarda hava filtresinin hemen arkasına veriyorlar. kullanmadım ama böyle olduğunu duydum. avantajı fiyatı, dez avantajı araba çekişten çok düşüyor. bir de bazı araçlara sıralı sistemden başkası olmuyor. benim aracıma ikisi de oluyor diye duydum ustanın birinden, sıralı kullanıyorum. markaya gelince; bence işçilik ve satış sonrası servisi markadan daha önemli...
Ayda 250 Tl benzin alıyorsan, bir senede taksitlerini kendi kendine çıkarırsın Şuan atiker 990 TL proje masrafı dahil. Ama ruhsata işletme + muayenede baya yoluyolar seni. 5 oraya 20 buraya 160 rusata 173tl muayene bilmemne.... hepsi 1300 TL. Kredi kartına vade farksız 12 taksit. Gel vatandaş gelll
Ha şunuda söyliyeyim aradan 6 ay geçer, satayımmı acaba dersen hiç bulaşma, ettiğin masrafa yazık olur. Bak ben 12.250 TL'ye almıştım. Üstüne LPG dahil 3500 TL civarında masraf yaptım..... Gel gör şimdi al deyince mundar olur...