0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öğrenci ya da herhangi bir vatandaş farketmez. Kurallar açık ortada ve kolluk kuvveti sadece kuralı uygulamak ile görevlidir. Rüşvet vermek gibi onu almak da suçtur. Böyle kişilere ve olaylara mahal vermemek gerekir ki toplumumuz daha temiz olabilsin.
Üzücü bir o kadar da komik, 17" jant :S...Geçmiş olsun, rüşvet olayını şikayet etsen birşey çıkarmı acaba ?
... beni uzaktan farketti , adam baktım yolun ortasına doğru geliyor , direk beni görünce diğer arabalara hiç bakmadan yanıma geldi sağa çek dedi...
Çok trajik bir durum. Geçmiş olsun Mehmet Vay be müşteri temsilcisi gibi ilgileniyorlar desene Hizmet dediğin böyle olmalı
Merhaba arkadaşlar mehmet kardeşim geçmiş olsun.öncelikle yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.Araç cam filmlerinin yasal olabilmesi için herhangi bir oto camcıya ya da film çektirdiğiniz dükkana faturasını kestirerek şoförler odasına onaylatmanız gerekiyor.muayene sonrasında da ruhsata da camlar folyolu olarak işleniyor.Polisin hiçbir yaptırımı olamaz bu durumda.Gerçi önceki aracımda da 1 numara film vardı ve Eskişehir tüvtürk muayenesinden hafif kusurlu oalarak geçti yani sorun olmadı.Cam filmleri sadece görüntü değil kaza sırasında camın dağılmasını önlemek,klimalı araçlarda yakıt tasarrufu gibi artıları bulunmakta.halen konuyu araştırıyorum gelişmelerle ilgili tekrar paylaşımlarımız olacaktır mutlaka.Allah'a emanet olun.
bizim okulun bölgesine de jandarma bakıyor neler çekiyoruz bi bilseniz arkadaşım ayda 130,270 dün de yine 130 ytl yedi... polislerden de film cezası yedim elimden geldiğince kaçmaya çalışıyorum durmadıkları noktaları öğrenmeye çalışıyorum ama adamlar sanki sürpriz yapmayı çok seviyor... ayrıca jant olayına da şok oldum ilk defa duyuyorum bende de 17 lik var
Jant ne alaka anlayamadım toyota logosu alsanız jantlara orijinal dersiniz belki yerler... hem daha bi güzel olur
Mehmet'cim bugünkü polisten sağlıklı bir yanıt almanı beklemiyorum açıkçası.avrupa da serbest olan bu uygulama uyum kriterleri içerisinde ülkemizde de uygulanacaktır mutlaka.belki de başladı,daha detaylı araştırıp paylaşacağım.ama sunroof ve panoramik tavanlar için yapılan bu işlemin camlar içinde uygulandığını duydum.işlerimin yoğunluğundan çok üstüne gidemedim olayın.doktor arkadaşımın bahsettiği bir olay o da yeni öğrenmiş.İnşallah daha sağlıklı ve net bilgiler edineceğiz.sevgi ve saygılarımla.