Gönderen Konu: tesadüfün de bu kadarı olmaz artık... :(  (Okunma sayısı 3202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
tesadüfün de bu kadarı olmaz artık... :(
« : Mart 31, 2010, 20:33:00 »
yav arkadaşlar geçen gün trafik polisi bana sahilden beşiktaşa (okula) giderken tophane taraflarında ceza yazdı demiştim belki birkaçınızın haberi vardır , cam filmlerine , ses sistemime ve app plakalarıma yazmıştı (bagajda orjinal plakalar olmasına rağmen).e-bay body kit parçaları diye konu açmıştım , orada bahsetmiştim size cezadan.
neyse bende o polis sahildedir diye e-5 ten geliyordum okula bu aralar , bugün de tam bizim okulun önünde trafik ışıklarında (yıldız barboros bulvarında) aynı polis ışıklarda bekliyordu , beni uzaktan farketti , adam baktım yolun ortasına doğru geliyor , direk beni görünce diğer arabalara hiç bakmadan yanıma geldi sağa çek dedi :( :( , neyse çektik , tanıdı beni , gözlüklerin nerde dedi hemen , bende allahtan yanıma almıştım koltukta duruyodu gözlükler , adama gözlerimi dinlendiriyorum ondan çıkarttım dedim , sonra polis telsizden benim plakayı birine anons etti ordan başka biri ceza puanı 60 olmuş bağlayabilirsiniz dedi arabayı , ben bir anda şok oldum , sonra polise yapma etme gözünü seviyim falan filan dedim , bu seferde filmlerimi elindeki anahtarla kazımaya başladı , eğer bağlatmak istemiyosan söküceksin dedi (normalde bağlaması gerekiyomuş da bunu da insiyatifine yapıyorum dedi :) ) neyse sonra söktük filmleri , iz kaldı zaten hep.bu arada dün de arabama body-kit yaptırmıştım onlarada taktı ama allah'tan onlara bişe demedi bu sefer , birde jantlarıma taktı 17 inch diyo bunlar :) bunların 15 inch olması lazım falan diyo :) neyse onlara da demedi bu sefer bişe , sonra orada kulübesi vardı bir tane oraya girdi , beni de çağırdı , tutanak tuttu işte bağlancakken filmler söküldü bağlanmadı falan filan , her neyse en sonunda benden de 50 kağıtı kaptı ancak bıraktı , öğrenci halimle benden rüşvet aldı ya utanmaz herif , hiç mi acıma yok bunlarda , haram zıkkım olsun aldığı para , bundan önce de 254 tl ceza yatırmıştım , en sonunda dedim ki bundan sonra durdurmazsınız inşallah beni filmleri de söktüm zaten , durdurmıyacam tamam dedi , ama hadi bakalım inşallah durdurmaz (bir daha da arabama film çektirmem , siz siz olun filmden uzak durun , onlara verdiğim 200 tl de boşa gitti ) :( :( :(

Toyota Club Türkiye

tesadüfün de bu kadarı olmaz artık... :(
« : Mart 31, 2010, 20:33:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: tesadüfün de bu kadarı olmaz artık... :(
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2010, 20:39:21 »
yaa bir araçta 17 inçç jant olmasının ön cam hariç diğer camlarda film olmasının ne gibi zararı olabilirki insanlara.Özellıkle anlamadığım nokta body kit isteyen kendi arabasına yapsın kardeşim sanane yani seni ne ilgilendirirki..valla ülkede çok anormal şeyler var bu olayda bunlardan bir tanesi.Rüşvet le iş yapıyolar yazık yaa...
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2010, 20:42:58 »
vallla bilmiyorum özkan kardeş , taktın mı takıyo polisler...ben haram ettim parayı , utanmadan öğrenciden para alıyor , onun acısı çıkar biyerden inş. ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 31, 2010, 20:48:20 »
  Öğrenci ya da herhangi bir vatandaş farketmez. Kurallar açık ortada ve kolluk kuvveti sadece kuralı uygulamak ile görevlidir. Rüşvet vermek gibi onu almak da suçtur. Böyle kişilere ve olaylara mahal vermemek gerekir ki toplumumuz daha temiz olabilsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 31, 2010, 20:50:48 »
Rüşvete teşfik eden polisler var,bi çorba parası at demek için ceza kesmeye yer arayanlar falan..
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 31, 2010, 20:52:01 »
Üzücü bir o kadar da komik, 17" jant :S...Geçmiş olsun, rüşvet olayını şikayet etsen birşey çıkarmı acaba ?
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Mart 31, 2010, 21:01:08 »
  Öğrenci ya da herhangi bir vatandaş farketmez. Kurallar açık ortada ve kolluk kuvveti sadece kuralı uygulamak ile görevlidir. Rüşvet vermek gibi onu almak da suçtur. Böyle kişilere ve olaylara mahal vermemek gerekir ki toplumumuz daha temiz olabilsin.
abi haklısın rüşveti vermek de almak da suç ama kendisi bana hadi yap birşeyler dedi , yapmazsam filmleri sökmeme rağmen arabayı bağlayacak :) korkudan neyapacağımı şaşırdım zaten araban bağlanıcak dediği zaman , toplumun temiz olmasından bahsediyorsun ; bu işle ilgilenenleri , bu işlerin başındaki kişileri kim göreve getiriyorsa ; düzgün , dürüst insanlar olarak göreve getirmedikten sonra sen ne kadar rüşvet verici veya vermeyici bir tip ol bu toplumun temiz olması imkansız olur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Mart 31, 2010, 21:01:57 »
Üzücü bir o kadar da komik, 17" jant :S...Geçmiş olsun, rüşvet olayını şikayet etsen birşey çıkarmı acaba ?

hiçbirşey çıkacağını sanmıyorum abi , en iyisi hiç uğraşmamak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 31, 2010, 21:11:39 »
Çok trajik bir durum. Geçmiş olsun Mehmet :(

... beni uzaktan farketti , adam baktım yolun ortasına doğru geliyor , direk beni görünce diğer arabalara hiç bakmadan yanıma geldi sağa çek dedi...

Vay be müşteri temsilcisi gibi ilgileniyorlar desene  :nija: Hizmet dediğin böyle olmalı  !!!
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 31, 2010, 21:12:03 »
Öncelikle geçmiş olsun, bu durum bana aşağıdaki fıkrayı hatırlattı nedense...

MEZDEKE

Trafik polisi arabayi durdurmus ve egilip sormus:
-Ehliyet ruhsat lutfen
-Tabi buyrun demis sofor ve vermis. Polis bakmis bi problem yok.
-Pekii demis polis, cevre vergisi pulu?
-Burada, buyrun demis adam.
-Ilk yardim cantaniz var mi? demis polis.
-Tabii deyip bagaji acmis adam. Polis bakmis icinde eksik yok.
-Yangin sondurucu?
-Burada buyrun.
-Zincir?
-Derhal cikarayim buyrun.
Polis daha sonra tekrar sormus:
-Mezdeke kaseti var mi?
Sofor cok sasirmis.
-Evet var buyrun demis.
Polis: Tamam siz onu takin teybe ve sesini acin demis ve baslamis polis oynamaya. Soforun saskinligi daha da artmis ve dayanamamis sormus.
-Hayrola memur bey?
Polis cevap vermis:
-Ee essek degilsin artik takarsin bi 20 lira... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 31, 2010, 21:14:25 »
Merhaba arkadaşlar mehmet kardeşim geçmiş olsun.öncelikle yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.Araç cam filmlerinin yasal olabilmesi için herhangi bir oto camcıya ya da film çektirdiğiniz dükkana faturasını kestirerek şoförler odasına onaylatmanız gerekiyor.muayene sonrasında da ruhsata da camlar folyolu olarak işleniyor.Polisin hiçbir yaptırımı olamaz bu durumda.Gerçi önceki aracımda da 1 numara film vardı ve Eskişehir tüvtürk muayenesinden hafif kusurlu oalarak geçti yani sorun olmadı.Cam filmleri sadece görüntü değil kaza sırasında camın dağılmasını önlemek,klimalı araçlarda yakıt tasarrufu gibi artıları bulunmakta.halen konuyu araştırıyorum gelişmelerle ilgili tekrar paylaşımlarımız olacaktır mutlaka.Allah'a emanet olun.
Ayakta ölmek dizüstü yaşamaktan iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #11 : Mart 31, 2010, 21:16:51 »
Çok trajik bir durum. Geçmiş olsun Mehmet :(

Vay be müşteri temsilcisi gibi ilgileniyorlar desene  :nija: Hizmet dediğin böyle olmalı  !!!
haklısın abi adam keşfetti beni bir kere , öğrenci arabayla geliyor , bundan ne koparsam kardır demiştir , okuduğum okulu bölümü de öğrendi zaten ruhsatın içindeki öğrenci kimliğimden , belki de bilerek bizim okulun önüne geldi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Mart 31, 2010, 21:22:34 »
Merhaba arkadaşlar mehmet kardeşim geçmiş olsun.öncelikle yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.Araç cam filmlerinin yasal olabilmesi için herhangi bir oto camcıya ya da film çektirdiğiniz dükkana faturasını kestirerek şoförler odasına onaylatmanız gerekiyor.muayene sonrasında da ruhsata da camlar folyolu olarak işleniyor.Polisin hiçbir yaptırımı olamaz bu durumda.Gerçi önceki aracımda da 1 numara film vardı ve Eskişehir tüvtürk muayenesinden hafif kusurlu oalarak geçti yani sorun olmadı.Cam filmleri sadece görüntü değil kaza sırasında camın dağılmasını önlemek,klimalı araçlarda yakıt tasarrufu gibi artıları bulunmakta.halen konuyu araştırıyorum gelişmelerle ilgili tekrar paylaşımlarımız olacaktır mutlaka.Allah'a emanet olun.
abi emin misin ya , ben bugün polise söyledim hayatta işletemezsin filmi arabaya dedi 1 numara veya kaç numara olursa olsun dedi , ama tavana folyo çektirsem onu işletebilir miyim dedim mesela onu yapabilirsin dedi , önce emniyete gidip ek 1i formu alcan sonra o ek1 formuyla birde folyo faturasıyla muayne istasyonuna gidicen işte öyle biraz uğraşcan 70 tlye yeni ruhsat çıkarcaklar bide 120 küsür civarı yanlış hatırlamıyosam muayene ücreti verecen , o şekilde işleniyomuş ruhsata bugünkü polis dedi , ama filmler işlenemezmiş :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #13 : Mart 31, 2010, 21:33:01 »
bizim okulun bölgesine de jandarma bakıyor neler çekiyoruz bi bilseniz arkadaşım ayda 130,270 dün de yine 130 ytl yedi... polislerden de film cezası yedim elimden geldiğince kaçmaya çalışıyorum durmadıkları noktaları öğrenmeye çalışıyorum ama adamlar sanki sürpriz yapmayı çok seviyor... ayrıca jant olayına da şok oldum ilk defa duyuyorum bende de 17 lik var :(
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 31, 2010, 21:39:35 »
Jant  ne alaka anlayamadım  :o
toyota logosu alsanız jantlara orijinal dersiniz belki yerler...
 hem daha bi güzel olur  -_-
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Mart 31, 2010, 21:42:21 »
bizim okulun bölgesine de jandarma bakıyor neler çekiyoruz bi bilseniz arkadaşım ayda 130,270 dün de yine 130 ytl yedi... polislerden de film cezası yedim elimden geldiğince kaçmaya çalışıyorum durmadıkları noktaları öğrenmeye çalışıyorum ama adamlar sanki sürpriz yapmayı çok seviyor... ayrıca jant olayına da şok oldum ilk defa duyuyorum bende de 17 lik var :(
ya kardeşim sorma benim aklıma kötü kötü şeyler geliyo bu polis rüyalarıma girmeye başladı benim , dün gece de rüyamda görmüştüm bu polisi , sabah okula gidiyorken ceza yedik :S belki de şimdi filmleri söktüya benim  , acaba birdaha bu çocuğu durdurup neyden ceza yazabilirim diye düşünmüştür jantlarıma takmıştır benim , durdurunca bunlardan yazarım olmadı rüşvet alırım şeklinde düşünmüş olabilir , çünkü beni çok acemi gördü adam hayatımda hiç polis memuruyla işim olmadı karşılaşmadım , çöm gördü ne kadar para koparırsam kardır mantığında bu polis...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Mart 31, 2010, 21:43:16 »
Jant  ne alaka anlayamadım  :o
toyota logosu alsanız jantlara orijinal dersiniz belki yerler...
 hem daha bi güzel olur  -_-
güzel fikir... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 31, 2010, 21:45:23 »
Mehmet'cim bugünkü polisten sağlıklı bir yanıt almanı beklemiyorum açıkçası.avrupa da serbest olan bu uygulama uyum kriterleri içerisinde ülkemizde de uygulanacaktır mutlaka.belki de başladı,daha detaylı araştırıp paylaşacağım.ama sunroof ve panoramik tavanlar için yapılan bu işlemin camlar içinde uygulandığını duydum.işlerimin yoğunluğundan çok üstüne gidemedim olayın.doktor arkadaşımın bahsettiği bir olay o da yeni öğrenmiş.İnşallah daha sağlıklı ve net bilgiler edineceğiz.sevgi ve saygılarımla.
Ayakta ölmek dizüstü yaşamaktan iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Mart 31, 2010, 22:03:08 »
Mehmet'cim bugünkü polisten sağlıklı bir yanıt almanı beklemiyorum açıkçası.avrupa da serbest olan bu uygulama uyum kriterleri içerisinde ülkemizde de uygulanacaktır mutlaka.belki de başladı,daha detaylı araştırıp paylaşacağım.ama sunroof ve panoramik tavanlar için yapılan bu işlemin camlar içinde uygulandığını duydum.işlerimin yoğunluğundan çok üstüne gidemedim olayın.doktor arkadaşımın bahsettiği bir olay o da yeni öğrenmiş.İnşallah daha sağlıklı ve net bilgiler edineceğiz.sevgi ve saygılarımla.
eyvallah abi , bir gelişme olunca bizide bilgilendirirsen buradan seviniriz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #19 : Mart 31, 2010, 22:05:39 »
geçen sene filmden dolayı 124 tl ceza yedim ki yasak olduğunu bilmiyorrdum
gidip söktürdük sonra tekrar bölge trafiğe göster...
bütün bunlar bir yana arka camdaki filmi sökerken cam ısıtma şeritlerine zarar verdiler cam buğulanmaya başladı. ne zaman havalar soğuk olsa yediğim ceza aklıma geliyor ve saygıyla anıyorum. O sabah rüşvet verebilirdim ama polise dedim ki ''  cezayı yatıracağım çünkü sizin gibi insanlar gerekli, sizin gibi insanlara ihtiyacımız var'' amiri olan emniyet müdürünün oğlu öğrencim dershaneden, bir iki hafta sonra o polis dershaneye geldi 6. sınıf bir kızı var dersine giriyormuşum kızardı falan, sonra dedi hocam o sabah söyleseydiniz falan... dahada bir gıcık yedim sanki 64 tl (ceza indirimiyle) yatırmayım diye beni kayırması, sırf çocuğunun öğretmeniyim diye.  yok kardeşim dedim ben devletime cezamı yatırırım çünkü sizin gibi devlet memurları maaşını alsın rüşvet değil