0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar 2007 toyota hilux kullaniorm aracın motoru sıcakken bile duman atior acaba neden aracta önerildgi gibi euro dizel kullaniorm ama araç mavimsi duman atior
araba dedign böle olucakk yaa böle bi arabam olsun zngldagn anasını aglatrm gerci hilux la bile aglatiorm
şöyle demişsin;e şimdi bu arabayla zngldagn anasını aglatmssn, kim bilir araba ne eziyet çekti..
zira ehliyetsiz olarak bir yayaya çarpıp ölümüne sebebiyet verirsen, cinayet işlemiş ve hem kendi hayatını hem de bir başkasının hayatını mahvetmiş olursun.
ben kaza yaptım ehliyetsiz, 16 yaşındaydım, o korkum bana ömür boyu yeter, yaşamanı istemem..
haklısınız abi bnde o arabayla cok ana yollara cıkıp hız denemeleri yaptm 15 gün tatilde her gün arkadaşlarla arabayı kaçırıyoduk 15 günün sonunda tam okullar açılmadan bir gün önce kaza yaptım kafa kafaya bir araçla çarpıştık adam abimin arkadaşıydı kazayı abim üstlendi öyle atlattık o gün bugündür fazla hız yapmıyorum ama mesela şehir merkezinden bi beldeye gidiyorum ama adam gibi gidiyorum he ne yalan söyliyim bazen yol boş oluyo hız yapıyorum gençlik işte da abi naparsınn cok hevesliyiz... bi kerede arkadaşın arabasıyla 4 takla attık o arabadan sağ cıkmamz mucizeydi Allah korudu bi de arkadaş ehliyetsiz di öyle işte bundan sonra daha dikkatli olurum sağolun.
ben 6. sınıfı bitirdiğimde kamyon şöförlüğü yapıyodum millet şaşırıyodu...