Gönderen Konu: araç motor sıcakken duman atıyor  (Okunma sayısı 4413 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Betonn
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: araç motor sıcakken duman atıyor
« Yanıtla #20 : Nisan 15, 2010, 00:18:26 »
Boşa uğraşıyor(ru)sunuz. Kardeşimiz işin yasal, ahlaki ya da diğer boyutlarıyla ilgilenmiyor. O hepimizden (özellikle benden çünkü 4 senedir araç kullanıyorum) daha iyi kullanıyordur. Zaten Allah'ta koruyor.
evre evre olacak şeyler bunlar.ama trafikte fink atmak yerine sokağında mahallende biraz turalaman ondada pür dikkat olman senin için en iyisi.sonra pişman olmak pek bir işe yaramaz..
sabır suskunluk değil..işitilmeyen bir feryattır

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 15, 2010, 00:18:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 15, 2010, 01:06:31 »
arkadaşın başına musibette gelmiş, ben diyecek bişey bulamıyorum artık. ehliyetli veya ehliyetsiz bir cana kıymak insanın başına gelebilecek en kötü şeydir. ben güvercin ezdim, derdi hala içimde. insan canına kıymak mı Allah düşmanıma göstermesin.
sana arkadaşların yazılarının üzerine yazcağım ekstra hiçbirşey yok. sadece dua ederim arkandan, inşallah başına pişman olacağın ve yükünü ömrün boyunca taşıyacağın bir olay gelmez. Allah yardımcın olsun.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...