0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Foruma haziran 10 dan itibaren üyeyim görmemişim seneye gelirsen görüşürüz inş. bende orada çalışıyorum
yok sanmıyorum tanıştığımızı kuluçkahanedeyim ben sözleşmeli marabayım
Ahahaha , Sağolasın Ercüment , ama araba bu aralar resmen dökülüyor yaaa , Passatlada gelebilirim belki , bakacaz duruma göre...Zaten yazılarımda yanlış yapıştırılmış , işin ilginci ben arka yazıları silikonla yapıştırmıştım ama şimdi kaldırdığımda altında çift taraflı bant vardı. Bu nasıl bir iş?
güzel araç. allah kaza bela vermesin inşallah.
Maaşallah çok güzel duruyor.
Arkadaşım aracını güle güle kullan.Kaputtaki ayyıldızı neden çıkartın.Senide mi tehdit ettiler benim gibi.
Aracı annem kullanırken bir polisin annemi durdurup o AyYıldız için arabayı parka çekmekle tehdit etmesi üzerine mecbur kalıp sökmüştüm...
Bak şimdi gece gece sinirlerim zıpladı.Necip Fazıl acaba bu günler için mi yazdı...Vicdan azabına eş, kayna kayna Sakarya, Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!
o ay-yıldız kimin neresine batıyorsa artık.............................
biraz geç olacak ama gerçekten çok güzel. eskişehire gidemedik bunla, ama cuma günü görürüz inşallah
Araba şu anda çok dağınık seçkin , ben bu arabayı bu halde kullanmam , 2000 lira masraf yapmam gerek çok acil , yada drift proje aracı olarak bir serçe alacağım...
bi tane de ben alcam ama şahin. ne demiş ünlü bi düşünür. tahinsiz pekmez, şahinsiz genç olmazzz...
Gercekten güzel bir araç carollanın efsane olabilecek arabalarındandır kısabir süre önce bendede düz vitesli olanı vardı.Bendeki bej rengiydi jantlar aynı birde spoiler vardı benim araçta 1.6 110hp ve 1050kg performanslı bir araç