0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5 sene sonunda tekrar ehlıyet sınavına gırmek sacma geldi bana 5 yılda yenilemeye tamam ama dıgerı yanlıs.
uygundur.18 yaşında ehliyet almış ve bir daha hiç bir sağlık kontrolünden geçmemiş 60-70 yaş arasında bir çok sürücü var şimdi yollarda. bu süreç içinde geçirdiği kaza veya rahatsızlık dolayısıyla duyu kaybına uğramış yok mudur hiç? Allah bilir ya gözünün birini kaybetmiş bile vardır? duyma yeteneği %50 azalmış olan hiç yok mudur sizce? bütün bunlar bir yana şu trafik ihlallerinden dolayı bir şeyler yapılmasının zamanı geldi de geçiyor bile.
belki bizim için bir etkisi olmaz ama yaşça ilerledikçe sınava çalışmak daha zor olabilir. Gerçekten de çok yerinde olur diyorum. Bir de şu var maliyet nasıl olacak acaba. Tekrar kurs? Tekrar sınav ücreti vs.
Kemal Bey (abi), kastım kesinlikle siz değildiniz. eğer "yaşımı görüp de beni anlatmış" diye bir şey geldiyse aklınıza çok üzülürüm. ben yaşadığım yerde kızılcahamamda; köyden gelmiş (köylülükle ilgili değil bahsettiğim, trafikten uzak olmaları), döküldü dökülecek, farı yanmayan, sinyali çalışmayan o kadar çok araç görüyorum ki... bir de bunların aralarında gerçekten "dede" diyeceğim ve gören herkesin (araçlarından-araçlarıyla) uzak durmasını tavsiye edeceğim yaşlılar var. ben onları kastediyorum.Allah'tan da sizin için hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum
AB standartlarında sürücü olacaksam, arabam da AB standartlarında muayene oluyorsa doğal olarakbende AB standartlarında yol isterim.....