0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bindik bir alamete gidiyoz kıyamete
Ayvayı yediniz Atakan : ))))
Özellikle öğrenilenlerin pekiştirilmesi ve sağlık durumunun tekrar gözden geçirilmesi açısından bu uygulama çok iyi olacaktır. Umarım bazı arkadaşlarımızın çekinceleri gibi bazı insanlara (yada daha doğru bir ifadeyle insan olduğunu sananlara) yeni GELİR kapısı açmak için kullanılmazArkadaşlar AB'yi gözünüzde bu kadar büyütmeyin. Avrupa'da sanırım görmediğim ülke kalmadı. Geçen ay Polonya'da bir müşterimi ziyaret ettim. Müşteri beni havaalanından aldı, fabrika ile havaalanı arası tam 290km. Biz bu yolu altı saatte gittik. Yol şehirler arası yol, otoban bile yok. Tabii gönül ister ki her şey daha iyi olsun, AB standartları gibi değil. Son gittiğim yer Polonya olduğu için orayı örnek verdim, bunun gibi onlarca ülke var.
güzel gelişmeler iyi olur ancak maddi külfet getirmezse.............. ki bu yönetimle maddi külfet geleceğine neredeyse eminim ..................o nedenle sıkıntılı bir değişim olacak galiba.....
Tabi her zamanki gibi avrupayı geriden takip etmeye ayak uydurmaya çalışıyoruzGeç kalınmış bir düzenleme benceFakat benim de bikaç çekincem varHükümet, Arif Bey'in de bahsettiği gibi yeni bir gelir kapısı açmış olacak.Sınav ücreti (yazılı , direksiyon)- Muayene ücreti - Ehliyet değiştirme ücreti
Ben olsam , hayırlı ewlat olup babama bir araba alırdım, veya en azından şimdiki arabamı ona bırakıp kendime yeni araba alırdım(Not=Borç yiğidin kamçısıdır)