0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben eski arkadaşlarımı bulmak istesem onlar zaten eski arkadaşım olmazdı açıkcası.
Çok net bir yaklaşım ve bence doğruda. Acaba insanlar kendilerinin daha çok çevresi olduğunda daha benimsenmiş mi hissediyorlar, her ne kadar bu çevre sahte de olsa? Bir çok insan bir çok görüşmeyi oradan yapıyor, peki bunların ne kadarı samimiyet içeriyor? Hadi ben olumsuz düşünüyorum diyelim, peki insanlar böyle birşeye neden ihtiyaç duyuyor sizce?
Diğer yandan, insanlar neden bu şekilde bir paylaşım oratamına ihtiyaç duyuyor, neden birisi ile karşılıkla halde iken söyleyemediklerini sanal ortamda daha kolay ve pazen özgürce, bazen ise pervasız ve kuralsızca dile getirebiliyor?
İşte, en önemli tartışılması ve çözüme ulaştırılması gerekenler bu cümlelerin içinde.Önce bunları açığa çıkarmamız gerekir. Acaba hiç bir zaman yüz yüze gelmeyeceğimizi mi düşünüyoruz?
Belkide kimileri gerçekten öyle düşünüyor. Bu yüzden içlerini sınırsız ve kuralsızca biryerlerde dökme arzusu oluşuyor olabilir. Sonuçta orada birisinden istemediği birşeyde duysa dönüp başka iletişime geçebiliyor, oysa gerçek hayatta böyle mi?
Halbuki herkes kendindeki bu eksiklikten, çevresinde sorunlarını, mutluluklarını paylaşabileceği insanların yokluğundan bahsederken, kendileride başkaları için aynı vurdumduymazlığı yapmıyorlar mı? Sonra herkes yalnız olmaktan bahsediyor.