Gönderen Konu: e-bay body kit parçaları  (Okunma sayısı 6420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
e-bay body kit parçaları
« : Mart 16, 2010, 00:50:03 »
arkadaşlar e-bayda çok güzel body-kit ler var toyota yaris için , bunlardan türkiye'de bulma imkanımız yok mudur?

yurt dışından getirtmeye kalksak fiyatı ne kadar tutar , mesela orda fiyatlar 400-600 dolar civarı yazılmış komple kitler için , türkiyeye gelince yaklaşık kaç dolara mal olur ?

bu da link;
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/07-08-TOYOTA-YARIS-DuraFlex-CONCEPT-FULL-BODY-KIT_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3efd254128QQitemZ270535049512QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Toyota Club Türkiye

e-bay body kit parçaları
« : Mart 16, 2010, 00:50:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: e-bay body kit parçaları
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2010, 09:09:49 »
arkadaşlar e-bayda çok güzel body-kit ler var toyota yaris için , bunlardan türkiye'de bulma imkanımız yok mudur?

yurt dışından getirtmeye kalksak fiyatı ne kadar tutar , mesela orda fiyatlar 400-600 dolar civarı yazılmış komple kitler için , türkiyeye gelince yaklaşık kaç dolara mal olur ?

bu da link;
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/07-08-TOYOTA-YARIS-DuraFlex-CONCEPT-FULL-BODY-KIT_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3efd254128QQitemZ270535049512QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

600 dolar TR ye gelince yine 600 Dolar olur :D yalnız 150€ yu aşan yurtdışı alışverişlerinde gümrük vergisi alınmaktadır, almış olduğun malın %18' vergi olarak %6 ydı sanırım doya masrafı vs olarak alınıyor ayrıca kıl bir gümrük memuruna denk gelirsen daha fazlada para isteyebilir, şeker gibi bi gümrük memuruna denk gelirsende bi sigara parasına alırsın malını :) yalnız alışveriş yaparken dikkat et, Ebaydaki her satıcı TR ye kargo yapmaz, mesela senin linkini verdiğin satıcı sadece Amerikaya satış yapıyor, bu adamla özel mesajla konuşup TR ye yollayabilirmisin ve kaç dolar diye sorman lazım, belki yolluyabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2010, 10:06:38 »
yahu Mesut'um bunlar hep amerika. ingiltere de arama yapmayı bir türlü beceremedim. malum bizim araçlar US de yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 16, 2010, 10:23:49 »
aramayı öyle yapmıycaksın zaten, sen www.ebay.com 'a gir arama kısmına 02 05 Corolla yaz karşına ebaydaki tüm 02 05 arası corolla için parçalar çıkıcak, sonrada  üstte Customize view yazısına tıklayıp , açılan pencerden Show shipping cost sekmesine tik koy ve kaydet, sonra sayfada kargo fiyatları çıkıcak, sayfanın en üsttünden shipping kısmından TR ye seçtiğinde hangi satıcı TR ye yollarsa kargo ücreti çıkar ekranın sağ tarafında, eğer TR ye yollamıyorsa zaten Shipping not specified yazısı çıkar fiyatın altında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2010, 10:28:59 »
Mesut abim 2  gun  once  ben amerikadan ae101im  için  short  ram  intake  sipariş ettim
ship to 'da   Worldwide veya  asia  yazmıyorsa  mutlaka satıcı  ile irtibata  geçilmeli katılıyorum sana
benim  sipariş ettiğim adamda  bunlar  yazmıyordu mail attım  TR ye  gönderiyor musun  diye
gönderirim dedi ve  siparişi  çektim.

Tracking No dan  ise  suanda  akıbetini takip ediyorum....
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2010, 14:52:56 »
bilgi içn sağol abi , ama çok kötü moralim bozuldu ya , vazgeçtim bu body kit almaktan , bugün trafik polisi 254 tl ceza yazdı yolda gidiyoken , para biriktirmiştim ama param anca cezaya gider.
arabamdaki ses sitemine bile ceza yazdı polis inanmıyorum ya , camlardaki filmlere , tesisata , app plakaya(bagajda orjinalleri olmasına rağmen),birde spoilerime ceza yazdı ki spoiler normal küçük spoilerlerden , sanki arkaya koca kanatlardan taktım :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 16, 2010, 15:05:45 »
Geçmiş olsun üzücü bir olay yaşamıssın :( spoilere nasıl yazıyor anlamadım onu ?
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Mart 16, 2010, 15:10:55 »
Geçmiş olsun üzücü bir olay yaşamıssın :( spoilere nasıl yazıyor anlamadım onu ?
valla bende anlamadım , adam diyoki ruhsata işletmen lazım , angel farlarıma birde arkadaki ledli stoplarada yazıyodu , dedim abi napıyoun öğrenciyim ben ödiyemem bu kadar cezayı dedim , sonra acıdı heralde yazmadı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 16, 2010, 15:11:49 »
geçmiş olsun mehmet
polisler baya ugraşmış seninle  >:(
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Mart 16, 2010, 15:17:16 »
geçmiş olsun mehmet
polisler baya ugraşmış seninle  >:(
sağolasın , ya birde ehliyetimde gözlük yazıyo benim , gözlerimde lens var diyorum inanmıyo , diyo ki senin arabana el koyup seni mahkemeye sevketmem lazım , 800 milyon cezası varmış gözlüksüz kullanmanın...tövbe tövbe....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 16, 2010, 15:59:18 »
Mehmet geçmiş olsun ya, bu polislerde iyice cıvıttı ha, ruhsata işletmeyi kolay bişi yapsalarda işletsek ama onun içinde biton para + zaman + çelik gibi sinir gerek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Mart 16, 2010, 16:16:57 »
Mehmet geçmiş olsun ya, bu polislerde iyice cıvıttı ha, ruhsata işletmeyi kolay bişi yapsalarda işletsek ama onun içinde biton para + zaman + çelik gibi sinir gerek
evet abi ne yazık ki türkiyede işler böyle , acaba ruhsata işletsem ne kadar para gider? , kaç günde hallederler ki , birde madem arabaya modifye parçalarını takmak yasak neden satılmasına izin veriyolar , anlamadım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #14 : Mart 16, 2010, 22:38:03 »
böyle polisleri yakalayıp tek tek öpeceksin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 16, 2010, 22:53:21 »
ahh ahh nasıl bir memleketteyiz :D bende 1 ay evel short shift getirttim.hep kargo ya hep kargo ücreti çok fazla :(
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 16, 2010, 23:10:27 »
sağolasın , ya birde ehliyetimde gözlük yazıyo benim , gözlerimde lens var diyorum inanmıyo , diyo ki senin arabana el koyup seni mahkemeye sevketmem lazım , 800 milyon cezası varmış gözlüksüz kullanmanın...tövbe tövbe....

..ilginçtir bende gözlük kullanıyorum ama,neden ehliyetimde gözlük yazmıyo diye ceza kesmeye hiç yeltenmedim polise.
şaka bir tarafa geçmiş olsun.çelişkiler ülkesinde yaşıyoruz normaldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 16, 2010, 23:17:01 »
çok para lazım devlete çoook. gerçekten üzüldüm. cam filmini kesin kafaya koydum ama millet bir bir ceza yiyiyor. en iyisi ben güneş gözlüğü alayım, ama onunda cezası olabilir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Mart 16, 2010, 23:21:47 »
..ilginçtir bende gözlük kullanıyorum ama,neden ehliyetimde gözlük yazmıyo diye ceza kesmeye hiç yeltenmedim polise.
şaka bir tarafa geçmiş olsun.çelişkiler ülkesinde yaşıyoruz normaldir...
siz ehliyeti aldğınızda gözlük kullanmıyor muydunuz? , o zaman gözlerinizde problem çıkmamıştır , ehliyetinize yazmamışlardır , sonradan aldınız heralde gözlüğü , eğer ehliyette kullanması gereken cihaz ve protezler kısmına gözlük yazarda takmazsan cezası varmış işte , bende lens vardı adam inanmadı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Mart 16, 2010, 23:27:06 »
çok para lazım devlete çoook. gerçekten üzüldüm. cam filmini kesin kafaya koydum ama millet bir bir ceza yiyiyor. en iyisi ben güneş gözlüğü alayım, ama onunda cezası olabilir ;)
abi bence filimi falan boşver , en iyisi arabayı orjinal halinde tutmak , türkiye'de modifiyeli arabaya binmek işkence , ben tavana film çektircektim , birde body kit yapcaktım para biriktirmiştim , arabaya binmedim mazota para vermedim parayı biriktirdim o kadar , şimdi bugün okula gidiyoken tavan filminin fiyatını sormak için bi tabelacıya uğradım  , orası da sahil yolu üzerinde kalıyordu , uzun zamandır ilk defa sahil yolundan gittim okula , genelde  e-5 ten giderdim  , o güzergahda polis olmuyo genelde , bugünde polis ceza yazmak için beni buldu sahil yolunda , bütün para cezaya gidecek şimdi... :(