Gönderen Konu: e-bay body kit parçaları  (Okunma sayısı 6419 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: e-bay body kit parçaları
« Yanıtla #20 : Mart 16, 2010, 23:40:25 »
ya bu adamların niyeti hakikaten başka. spoiler ruhsata nasıl işletilir? onu anlayamadım. geçenlerde bağdat caddesinde yürürken range rover in biri neredeyse yolun ortasında durdu. tam arkasında trafik polisi megafondan bas bas bağırıyor arabayı çek diye. adamın şöförü indi kapıyı açtı herif burada yazamayacağım bir yerine takmadan yürüdü gitti. madem ona yazsa ya. YERSE. ama hiç yoksa yarım saat küfrettim.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 16, 2010, 23:40:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Mart 16, 2010, 23:48:46 »
diğer yorumları okumadım ama bunun maliyeti 1300-1400$ civarı olur sana :) ama duraflex iyi markadır fiber değil plastik gibi bi maddesi var poliüretandan yapılıyor çok esnek ve dayanıklı o paraya değer
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 17, 2010, 21:03:15 »
Harbiden çok üzüldüm Mehmet ya :( iyice cıvıttılar artık işi. Scirocco al sen boşver body kit falan, şansın yok modifiye konusunda.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #23 : Mart 17, 2010, 21:13:06 »
ağustosta taksitler bitiyo , bunu satıp scirocco alcam zaten kararımı verdim , ona modifiye yapmaya gerek yok , modifiyeyle uğraşıp bide ceza ödüyoz hiç yoktan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 18, 2010, 00:26:01 »
Geçen araba.comda bürsürü çok az km yapmış scirocco ilanı vardı, 600 km yapan arabayı niye satarlar anlamadım. Acaba fiyatını hakedecek kadar iyi bir makine değil mi ? Audinin çok kalite arabaları var 60 - 70 bine. Yada S3 :) son nokta!
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #25 : Mart 18, 2010, 00:55:45 »
Geçen araba.comda bürsürü çok az km yapmış scirocco ilanı vardı, 600 km yapan arabayı niye satarlar anlamadım. Acaba fiyatını hakedecek kadar iyi bir makine değil mi ? Audinin çok kalite arabaları var 60 - 70 bine. Yada S3 :) son nokta!
abi haklısın da scirocconun da şekli çok hoş ,neden satıyolar bende anlamadım , ama etrafa bakıyorum o arabayla gezen çok kişi var , yeni çıkmasına rağmen tutuldu bence , benim aklımda da a3 , scirocco ikisi birlikte  vardı zaten , hele bi yarisin kredisi bitsin ağustosta , o zaman daha detaylı düşüncem...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #26 : Mart 18, 2010, 10:35:28 »
arkadaşlar ben ankara dan aldım yarisimi ve bütün modifiye parçalarını kendi servisinden yaptırdım herşeyi ile orjinal parçaları.. bu arada e-bay den de 100 euro nun üstünde mal gelmio yani gümrüğe takılıo ve almıolar içeri benden sölemesi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 18, 2010, 10:59:53 »
bilgi içn sağol abi , ama çok kötü moralim bozuldu ya , vazgeçtim bu body kit almaktan , bugün trafik polisi 254 tl ceza yazdı yolda gidiyoken , para biriktirmiştim ama param anca cezaya gider.
arabamdaki ses sitemine bile ceza yazdı polis inanmıyorum ya , camlardaki filmlere , tesisata , app plakaya(bagajda orjinalleri olmasına rağmen),birde spoilerime ceza yazdı ki spoiler normal küçük spoilerlerden , sanki arkaya koca kanatlardan taktım :S

Dün televizyonda seyrettiğim bir olay vardı benimde başıma gelmişti. Mehmet kardeşimin cezalarını okuyunca aklıma geldi. İstanbulda köprüde ogs den kaçmış adam üç defa sınırım ve ceza gelmiş ama adam diyorki ben istanbula gitmedim, ama cezayı kesenler ispatla diyorlar, adamda diyorki benim geçtiğimi onlar ispatlasın. Bence adam haklı çünkü ceza yazıyorsan elinde delilin olacak en azından bir cd olmalı(tutarı 2,5 tl olur belki). Bunları nedenmi yazdım çünkü bende ödedim eski arabam için sattığımdan bir sene sonra ceza gelmişti köprüden ogs den kaçmışsınız diye, 2004 de galiba, oysa ben arabamın direksiyonunda istanbulda köprüden hiç geçmedim geçtiğimizdede o tarihmiydi bilmiyorum paramızı verdik geçtik. Yani geçmiş gün 30 küsür lira para için istanbullara gidip uğraşmadım cezayı ödedim. Burada Trafikçi arkadaşlarıma sesleniyorum Koca koca tırlarda mavi yada beyaz led dolu ön yada arkalarında, ayrıca dörtbeş tane sis lambası, birde arkada kocaman uzun paspaski peşine düştüğünüzde arabanızda ne kaporta boyası ne tampon boyası bırakıyor yerden kaldırdığı küçük taşlarla. Faydası varmış arabaya lastikler taş atamıyormuş, bende senelerce arabacılık yaptım ve sanayide çalıştım, tekerlek arkasına göre olan paspaslar yetiyor ve artıyor uzun paspaslar edebi yazılar için kullanılıyor ve arkadan gelen arabaların boyalarını mahvetmek için birde sanırım. Mehmet kardeşim tekrar geçmiş olsun diyorum ve aksesuar konusunda aşırıya kaçmayalım diyorum çünkü aksesuara vereceğimiz ücretle arabamıza orjinal parça ve daha fazla bakım yapabiliriz diyorum.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 18, 2010, 11:29:41 »
bizimkiler için yok , amerikan versiyonuları için var.
bunun gibi>>> http://cgi.ebay.com/ebaymotors/0102-Corolla-Body-Kit-R33-Front-Bumper-2001-2002_W0QQitemZ220572593084QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item335b26abbc

Aaa Çakma Ferrarii :D :D :D , güzel yapmışlar ama :)
http://cgi.ebay.de/Toyota-MR2-F430-Scuderia-430-replica-kit-car-body-kit_W0QQitemZ140391395010QQcmdZViewItemQQptZAutomobile?hash=item20affaaec2

MR2 küçük olduğu için çakma olduğu çok belli oluyor bunu yapan asıl bir İngiliz firması var 406 Coupeden yapıyor Ferrari F360 Modena çakmasını ve ebatı büyük olduğu için çok daha iyi duruyor.

Burdan inceliyebilrsin :

http://www.extreme-sportscars.com/360/index.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #30 : Mayıs 02, 2010, 01:36:02 »
bütün yazılanları okuduktan sonra insanın modifiye namına bişi yapası gelmiyor gercektende turkiye de. mukemmel mantıklı bir ulkede yasıyoruz (!)...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
  • Araç: Starlet
« Yanıtla #31 : Mayıs 02, 2010, 10:47:32 »
Mehmet arkadaşım geçmiş olsun gerçekten üzüldüm çok saçma bir yaklaşım içindeler gerçekten..

Bu arada headers gerçekten çok ucuz.. Ama postası ürünün 2 katı fiyatında..

http://ebay.co.uk sitesine girerseniz direkt ingiltereninkini açıyor
||||  Got Boost ?  ||||  No More V-TEC !  ||||

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 02, 2010, 12:14:28 »
sağolasın , ya birde ehliyetimde gözlük yazıyo benim , gözlerimde lens var diyorum inanmıyo , diyo ki senin arabana el koyup seni mahkemeye sevketmem lazım , 800 milyon cezası varmış gözlüksüz kullanmanın...tövbe tövbe....
spoylere, müzik sistemine yorum yapamayacağım adam tam anlamıyla gıcıkmış ama gözlük konusunda haklı. gözünde lenslerin olsa bile torpidoda gözüne uygun numaralı gözlük taşımak zorundasın. bu senin için unutma. gerekçesi de lenslerin gözünden düşme riskine karşı...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mayıs 02, 2010, 14:59:30 »
spoylere, müzik sistemine yorum yapamayacağım adam tam anlamıyla gıcıkmış ama gözlük konusunda haklı. gözünde lenslerin olsa bile torpidoda gözüne uygun numaralı gözlük taşımak zorundasın. bu senin için unutma. gerekçesi de lenslerin gözünden düşme riskine karşı...

Murat sana katılıyorum gözlerimiz bozuksa özellikle kendimiz ve çevremiz için gözlükleri takmamız gerekiyor. :)

Ben ehliyet alırken verilen heyet raporunda gözlükle araç kullanabilir ibaresi vardı. Fakat trafik tescilde ehliyete yazmayı unutmuşlardı. Şimdi 3 yıl kadar önce laser ameliyatı oldum allaha şükür gözlük illetinden kurtuldum.  :) ehliyeti kaybedersem yenisini çıkartmadan tekrar sağlık raporu almam gerekecek.

Birkaçkere çevirmede bana ve ehliyete bakıp gözlüklerin niye ehliyette yazmadığını sordular. Bende dinlendirici olduğunu
deyip geçiştirdim. :D
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***