0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet kesiliyor, ama yine garibana kesiliyor cezalar. mesela bir kaç yıl öncesine kadar ankara büyükşehir belediyesinde çalışan ıkarus otobüsler vardı. bir tanesi bir fabrika kadar duman çıkarırdı, ne çevirme, ne emisyon sorgulama. olan garibana oluyor...
Çok haklısınız. Dolmuşlara, belediye otobüslerine v.s neden işlem yapılmıyorki?Bu konuyla alakalı olarak geçenlerde Ankara Emniyet'ine mail atmıştım. Gelen cevabı aynen yapıştırıyorum Sayın BARMAN görevlilerimiz görevlerini yerine getirirken kamu,kurum, kişi, araç ayrımı yapmaksızın görevlerini yerine getirmekte olup, kural ihlali tespit edilen araçlara 2918 Sayılı KTK nın ilgili maddelerince cezai işlem tatbik edilmektedir.Kural ihlalinin tespit edildiği esnada olaylara anında müdahale için 155 ihbar hattımızı arayınız blgilerinize...
yardımlarınız için teşekkurler arkadaslar...cam filmi için önerebılecegınız bır marka varmı?ben ziebartların cam fılmlerıne baktım ama bana bıraz pahalı geldı?sız ne onerırısınız?
+th131... ben azcık çıkan egsoz sesinden tedirgin oluyorum polis amcalar kızar mı diye, yanımdan bir dolmuş geçiyor ay ay, bir otobüs geçiyor aman aman..
ziebart yaptırın pahalı olsun ama güzel olsun, sakında Sonaxa uğramayın , forumdaki arkadaşlarımızdan SUray Karakaş arkadaşımız 2005 Corollasına yaptırttı hatta beraber gittik her camda ayrı ayrı kabarcıklarla doluydu ve bu firma Gebze Şekerpınarda 2009 daydı sanırım en iyi Sonax bayisi seçilmiş, varın diğer sonaxları siz düşünün.
yok be mesut abi, sonaxtan çok memnunum hatta film olarak ziebartınkinden daha memnunum, içeriden bakınca hiç film yokmuş gibi dışardan bakınca var, güneşi de çok çok güzel kesiyor, ziebartınki biraz daha azaltıyor görüşü içerden bakınca..ikisini de kullanıyorum ben, 98de sonax var, 2009da ziebart
adamda para var mutluluk var kardeşim... Sonaxlar ziebartlar maşallah ALLAH dahada çok versin Kıskandım yani şimdi ne bileyim ben oto yıkamacıya götüremzken amcam sonaxlarda geziyor ohhh
Turkay ben Sonaxın işçiliğini hiç beynmedim açıkçası senin yaptırttın bayi elemanları iyidir belki işinde ama bizim gittiğimiz iğrençti, Suray konuyu görürse anlatır zaten durumu.