Gönderen Konu: Carina katalizör iptali ve abart egzos yardım.....  (Okunma sayısı 8968 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
arkadaslar carinada katalizör iptali ve abart egzos takılması yaptırırsam aracım Tuvturk muayenesınden gecermı?bırde fılm camlar muayenede problem yaratıyor mu?
SUBARU FORESTER 2.0X OTOMATİK-Milano sıralı sistem

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Carina katalizör iptali ve abart egzos yardım.....
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2010, 14:41:23 »
Muyaneden geçemez, ayrıca çevre kirliliğine oldukça katkınız olur hem gürültü hemde ozon tabakasının delinmesi konusunda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2010, 16:45:08 »
Katalizörü bilemiycem ama egzoz geçemez muayeneden.
Cam filmi hafif kusur olarak geçiyormuş.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Mart 16, 2010, 17:05:11 »
Cam filmi eğer ön cam filimli değilse hafif kusur olarak geçiyor. Katalizör iptali ve abarth eksozla muayeneden geçemezsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2010, 17:29:55 »
seviyorum bu yeni muayene istasyonlarını, inşallah bunlarda gevşemez zamanla. modifiye özgürlüğümüz; diğer insanların temiz çevrede ve sessiz ortamda yaşama özgürlüğünü ihlal eder boyutta olmamalı.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2010, 17:39:25 »
  AB uyum yasaları çerçevesinde Egzoz Emisyon normlarında da gelişmeler yakındır.
 Ayrıca şu an bile Egzoz Emisyon müayhenesi eksik olan araçlara oldukça yüklü miktarda ceza kesilmektedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 16, 2010, 17:52:08 »
evet kesiliyor, ama yine garibana kesiliyor cezalar. mesela bir kaç yıl öncesine kadar ankara büyükşehir belediyesinde çalışan ıkarus otobüsler vardı. bir tanesi bir fabrika kadar duman çıkarırdı, ne çevirme, ne emisyon sorgulama. olan garibana oluyor...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 16, 2010, 18:35:55 »
yardımlarınız için teşekkurler arkadaslar...cam filmi için önerebılecegınız bır marka varmı?ben ziebartların cam fılmlerıne baktım ama bana bıraz pahalı geldı?sız ne onerırısınız?
SUBARU FORESTER 2.0X OTOMATİK-Milano sıralı sistem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #8 : Mart 16, 2010, 18:40:58 »
  Bence filmin çok koyu olmamasına, ısıl geçirgenliğine ve işlemin garantili (kabarmaya karşı vs.) yapılmasına dikkat edin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 17, 2010, 12:27:22 »
evet kesiliyor, ama yine garibana kesiliyor cezalar. mesela bir kaç yıl öncesine kadar ankara büyükşehir belediyesinde çalışan ıkarus otobüsler vardı. bir tanesi bir fabrika kadar duman çıkarırdı, ne çevirme, ne emisyon sorgulama. olan garibana oluyor...
Çok haklısınız. Dolmuşlara, belediye otobüslerine v.s neden işlem yapılmıyorki?
Bu konuyla alakalı olarak geçenlerde Ankara Emniyet'ine mail atmıştım. Gelen cevabı aynen yapıştırıyorum
 |-\
Sayın BARMAN görevlilerimiz görevlerini yerine getirirken kamu,kurum, kişi, araç ayrımı yapmaksızın görevlerini yerine getirmekte olup, kural ihlali tespit edilen araçlara 2918 Sayılı KTK nın ilgili maddelerince cezai işlem tatbik edilmektedir.Kural ihlalinin tespit edildiği esnada olaylara anında müdahale için 155 ihbar hattımızı arayınız blgilerinize...
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 17, 2010, 12:52:04 »
Çok haklısınız. Dolmuşlara, belediye otobüslerine v.s neden işlem yapılmıyorki?
Bu konuyla alakalı olarak geçenlerde Ankara Emniyet'ine mail atmıştım. Gelen cevabı aynen yapıştırıyorum
 |-\
Sayın BARMAN görevlilerimiz görevlerini yerine getirirken kamu,kurum, kişi, araç ayrımı yapmaksızın görevlerini yerine getirmekte olup, kural ihlali tespit edilen araçlara 2918 Sayılı KTK nın ilgili maddelerince cezai işlem tatbik edilmektedir.Kural ihlalinin tespit edildiği esnada olaylara anında müdahale için 155 ihbar hattımızı arayınız blgilerinize...
+th131... ben azcık çıkan egsoz sesinden tedirgin oluyorum polis amcalar kızar mı diye, yanımdan bir dolmuş geçiyor ay ay, bir otobüs geçiyor aman aman..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mart 17, 2010, 13:00:16 »
yardımlarınız için teşekkurler arkadaslar...cam filmi için önerebılecegınız bır marka varmı?ben ziebartların cam fılmlerıne baktım ama bana bıraz pahalı geldı?sız ne onerırısınız?

ziebart yaptırın pahalı olsun ama güzel olsun, sakında Sonaxa uğramayın , forumdaki arkadaşlarımızdan SUray Karakaş arkadaşımız 2005 Corollasına yaptırttı hatta beraber gittik her camda ayrı ayrı kabarcıklarla doluydu ve bu firma Gebze Şekerpınarda 2009 daydı sanırım en iyi Sonax bayisi seçilmiş, varın diğer sonaxları siz düşünün.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 17, 2010, 13:01:10 »
+th131... ben azcık çıkan egsoz sesinden tedirgin oluyorum polis amcalar kızar mı diye, yanımdan bir dolmuş geçiyor ay ay, bir otobüs geçiyor aman aman..

zaten onların ara gazlarını varya >:( o aragazı veren ayağını alıp kesiceksin sonrada malum biyerine sokucaksın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 17, 2010, 13:15:02 »
Öyle valla Türkay.
C plakalı servisler var mesela. Adam egzozu deldirmiş mi napmışsa Allahım o nasıl bi sestir öyle. Gayet rahat geziyorlar yollarda. Kimse de dur bakalım demiyor.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Mart 17, 2010, 13:46:49 »
ziebart yaptırın pahalı olsun ama güzel olsun, sakında Sonaxa uğramayın , forumdaki arkadaşlarımızdan SUray Karakaş arkadaşımız 2005 Corollasına yaptırttı hatta beraber gittik her camda ayrı ayrı kabarcıklarla doluydu ve bu firma Gebze Şekerpınarda 2009 daydı sanırım en iyi Sonax bayisi seçilmiş, varın diğer sonaxları siz düşünün.
yok be mesut abi, sonaxtan çok memnunum hatta film olarak ziebartınkinden daha memnunum, içeriden bakınca hiç film yokmuş gibi dışardan bakınca var, güneşi de çok çok güzel kesiyor, ziebartınki biraz daha azaltıyor görüşü içerden bakınca..ikisini de kullanıyorum ben, 98de sonax var, 2009da ziebart

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #15 : Mart 18, 2010, 08:22:14 »
  Egzoz'da son susturucu yerine Trombon'mu taktırıyorlar ne? :):):)
 Trombon şeklinde bir son susturucu düşünsenize. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 18, 2010, 08:59:18 »
yok be mesut abi, sonaxtan çok memnunum hatta film olarak ziebartınkinden daha memnunum, içeriden bakınca hiç film yokmuş gibi dışardan bakınca var, güneşi de çok çok güzel kesiyor, ziebartınki biraz daha azaltıyor görüşü içerden bakınca..ikisini de kullanıyorum ben, 98de sonax var, 2009da ziebart

adamda para var mutluluk var kardeşim... Sonaxlar ziebartlar maşallah ALLAH dahada çok versin :) Kıskandım yani şimdi ne bileyim ben oto yıkamacıya götüremzken amcam sonaxlarda geziyor ohhh :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Mart 18, 2010, 10:38:45 »
adamda para var mutluluk var kardeşim... Sonaxlar ziebartlar maşallah ALLAH dahada çok versin :) Kıskandım yani şimdi ne bileyim ben oto yıkamacıya götüremzken amcam sonaxlarda geziyor ohhh :D
abi sağda solda 200 lira falan istiyorlar güzel cam filmlerine, sonaxta 300e konuştuk anlaştık, yıkama da hediye ettirdim :) :) yoksa nerde sonaxta yıkatcam :) aç gezip arabaya harcıyorum parayı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 18, 2010, 10:52:48 »
Turkay ben Sonaxın işçiliğini hiç beynmedim açıkçası senin yaptırttın bayi elemanları iyidir belki işinde ama bizim gittiğimiz iğrençti, Suray konuyu görürse anlatır zaten durumu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Mart 18, 2010, 10:54:30 »
Turkay ben Sonaxın işçiliğini hiç beynmedim açıkçası senin yaptırttın bayi elemanları iyidir belki işinde ama bizim gittiğimiz iğrençti, Suray konuyu görürse anlatır zaten durumu.
e garantisi var abi, gidin değiştirin ya, hatta diğer sonax bayileri de değiştirir..