0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bekliyoruz. valla videoyu da tam anlayamadım. cilanın egzos sesine etkilerini mi anlatmak istedin ?
güzel bişeye benziyo türkay paylaşım için teşekkürler yanlız ş içi hız limitini aştın sanki biraz
cok gecerlı malzemeymıs ya bunu kullanınca sılecekler bolca tatıl yapar gıbı gelıo
Türkay çbs nin su kaydırıcıları var cam için o urunde kullanılabilir ben kullanıyorum çok memnunum
turkay kardes ben sormayı unuttum bunu nasıl temın edebılrız, fıyatı nedır? sana zahmet benı bılgılendırırmısın.sımdıden tskkrler ıyı gunler
ben berner kullandım cam için su kaydırıcı toyota yetkili servisten aldım, bunun kadar memnun kalmadım ya, ciddi anlamda hızlanınca yukarıya doğru kayıyor damlalar, 80 gibi bir hızla giderken yukarıya doğru kayıyor büyük alışveriş merkezlerinde var, ben kipadan almıştım bauhausta da gördüm..
Türkay kardeş allah'tan arabayı sen sürüyonda video'yu başkası çekiyor ufaktan sola doğru makasa kırdın tek olsan önünemi bakıcan yoksa camdaki sularımı çekicen aman diyim dikkat Eline sağlık
Amway'in birçok ürünü var(mış) ve hepsinde de çok iddialı. Hatta beğenmezseniz para iadesi garantili (bu ayrıca satış reklamları). Arkadaşım burada bölge sorumlusu, cilayı hediye olarak verdi, beğenirsen çevrendekilere tavsiye edersin dedi. Belki hafta sonu vaktim olursa denerimBen onların ürünleriyle ilgilenmekten ziyade, bazı komik hikayelerine gülüyorum. Arkadaş bir başkasına yine hediye olarak bir ürün veriyor, denemesi için. Ürünü deneyen arkadaş da memnun kalmadığını belirtip, para iadesi istiyor. Ödemediği parayı Amway'den alıp bölge müdürüne sizinkiler çok komik diye şikayet ediyor