0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 yıllık carina kullanıcısı olarak söyleyeceklerim;kronik sorunlar-aracın altı yere yakın, eksozu vurabilirsiniz, eksozu vuruncada ön tarafta sorun oluşturuyor, bişeylerin ayarı bozuluyor, bi daha da düzeltemiyorsunuz, çünkü adamakıllı usta yok, bu sorun size sabahları motoru ilk çalıştırdığınızda dizel kullanıyormuş hissi veriyor.-aracın yalıtımı kötü, lastik sesi içerde, (corona da aynı)-ön cam çatlamaya meyilli, çatlak camı yaptıranlar yine çatladığını söylüyor, bu sorun coronalarda da var,-iç malzeme kalitesiz, özellikle kapı tutacaklarından salıyor kendini, torpido taraflarında ve ön cam altında çatlamalar oluyor, zırıltıya sebep oluyor,-koltuk bağlantıları arabaya yakışmıyor, zorlayınca problem çıkarıyor,-bagajın yay düzeneği yetersiz, yokuşta bagajı açık tutamıyor.
gelelim artılarınatabiki en başta motoru geliyor, Ahmet Bey'in istikrardan bahsetmesi çok yerinde olmuş, toyota bu motoru uzun süre ve bir çok aracında kullandı, RAV 4'lerde de bu motor var.3 yıl içinde motor ile ilgili yaşadığım tek sorun (motor sorunu değil aslında) motor şase kablosunun yanması oldu:)))yağ eksiltme sorunu yok,3 yılda değiştirdiklerim:hava filtresi: orjinal 30 tl, yan sanayi 10 tlyağ filtresi:orjinal 13 tlyağ:mobil 10-40alt tabla (viraj denge çubuğunun alt tablaya bağlantısı kopmuştu)rotiller, z rotlar zaten sarf malzemesi.aracın hafif olması büyük artı, 0-100 hızlanma 9,1 sn sanırım, (9,4 de olabilir) her durumdada çok iyi yani, coronalarda egr valfi ve katalitik konvertör olmadığında motor güçleri biraz daha fazla, coronaların 0-100 hızlanması 8,9 sn
Sene 2010, üretim bandından kalkalı 12 sene olmuş ve ne o isimde ne o seride bir araç üretilmemiş. Tarihe gömülüp gidilecek araçlardan birtanesi. Belki zamanının en iyi makinelerinden biri olabilir ama şu zamanda alınacak bir araç değil. Alınsada zararına satar çıkarsın...
Merhaba Efkan bey , temiz carina bende var , ilandan inceleyebilirsiniz.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal-toyota-carina-lpg-li-vizesi-15-ocak-2013-e-kadar-44007628/detay/
CARİNAMI YENI ALDIM AMA ŞİMDİDEN AŞIK OLDUM GERÇEKTEN MUKEMMEL BIR ARABA YOL TUTUŞU KALKIŞLARI ÖYLE RAHATKI ŞİMDİDEN ÇOK SEVDIM ONU INŞ ALLAH KAZA BELA VERMEZSE BAYA BIR MODİFİYE YAPIP OMUR BOYU GARAJIMDA DURMASINI ISTIYORUM AYRICA ARABAM CARİNA E 2.0 GLİ MANUEL