0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar arkadaşlar bugun plakanın çevresindeki siyah çerçeveyi sentetik tiner ve pamuk yardımıyla silmeye çalıstım ama çalışmaz olaydım yani:) bibuçuk saat ugraştım ama yarısını bile çıkartamadım nerdeyse, işin kotu yanı şimdi çerçevenin birazı var birazı yok çok kotü duruyor biri bana bi akıl versin tamamını silmem lazım ama nasıl?
selülözik doğru. dikkat et bu seferde etraftaki başka şeylerin boyasınıda silme
ben o işten kurtulmak için beyaz folyo çektirmiştim
plaka çerçevesini silmenin trafik kanunlarına aykırı olduğunu da burada hatırlatmış olalım.
:O AAa gerçektenmi?
Ben de bu yöntemi tavsiye edecektim. Hele bir de fosforlu beyaz olursa tadından yenmez Ayrıca trafik polisleri ile bir problem yaşanması durumunda geri dönüşü de kolay olur Ama plaka çerçevesini silmenin trafik kanunlarına aykırı olduğunu da burada hatırlatmış olalım.
Hakkı abi ben silmeden önce öyle yapmıştım.Fosfosluydu, çıkartmaya gelince ise tinerle silmek gibi değil kazı kazı çıkartasın.çıkartmayla uğraşırken alttaki siyahı da fosforuda plakanın çıkıyordu zaten.Bende dedim şimdi sileyim gitsin sorun çıkarsa siyah folyo çeker eski haline döndürürü.
Hem gerçekten hemde hakikaten kanunlara aykırı bir durum Erdem bey
ben plakalarımı trafikten aldım. çerçevesiz, düz ve mühürlü. mahsuru olsa vermezlerdi diye düşünüyorum.