Gönderen Konu: plaka çerçevesini sentetik tinerle silmeyin:)  (Okunma sayısı 21613 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • çıkarım senle her yola toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: plaka çerçevesini tinerle silmeyin:)
« Yanıtla #20 : Mart 12, 2010, 10:38:55 »
yardımcı olan herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum, dün sonunda hallettim arkadaşlar bu selülozik tineri bulanın ellerini öpmek lazım valla sentetikle bibuçuk saatte yapamadıgımı on dakkada yapıverdim :) yapmak isteyen arkadaşlar için plakanın karakter kısmını bantla kapatınca bulaşsada bişey olmuyor ben öyle yaptım benim plakamda artık app gibi :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 12, 2010, 10:38:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #21 : Mart 12, 2010, 10:43:17 »
Ben de bu yöntemi tavsiye edecektim. Hele bir de fosforlu beyaz olursa tadından yenmez :D Ayrıca trafik polisleri ile bir problem yaşanması durumunda geri dönüşü de kolay olur :) Ama plaka çerçevesini silmenin trafik kanunlarına aykırı olduğunu da burada hatırlatmış olalım.

hakkı abi trafik kanunlarına aykırı derken cezası ne olur mesela, plakayı söktürüp yenisini çıkartmak gerekirmi yada para cezası varsa nekadar biliyormusunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 12, 2010, 12:37:36 »
En düşük seviyeden para cezası uygulanabilir Yusuf. Geçen sene 61 TL idi, bu seneki rakamı bilmiyorum tam olarak.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Mart 12, 2010, 13:31:02 »
app yasak,silmek yasak polise denk gelirsek hertürlü cezayı yiyoruz yani hakkı abi :) bilgi için teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 12, 2010, 13:45:48 »
benim plakada o siyah yerler hiç yok ben saç makası ile kestim, bvugüne kadarda plakadan hiç ceza yemedim, başka biçok şeyden ceza yedim ama plakadan yemedim :) hatta trafikten men edildim bir ara ozaman arka plakayı sök getir dediler, söküp götürdüm trafikteki memurlar bile hiçbir uyarıda bulunmadılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Mart 12, 2010, 20:37:45 »
abi seninki kesikte bişi demiyolarsa benimkinede bişey demezler heralde ama bu ceza işlerinde birazda polis memurunun ruh haline baglı diye düşünüyorum bişey bulmak istedikten sonra plakalar bahane olur :) bilgi için teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 13, 2010, 00:02:27 »
   Yusuf sabah 07:30-09:00 saatleri ve akşam iş çıkışı saatlerinde Ulus istikametinde Çiftlik Kavşağında geçme sakın.Tam tüneş çıkışında memur bekliyor.Hemen sağa çekip ceza kesiyor.Tecrübeyle sabittir :) :) Sana abi tavsiyesi
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Mart 13, 2010, 15:46:25 »
   Yusuf sabah 07:30-09:00 saatleri ve akşam iş çıkışı saatlerinde Ulus istikametinde Çiftlik Kavşağında geçme sakın.Tam tüneş çıkışında memur bekliyor.Hemen sağa çekip ceza kesiyor.Tecrübeyle sabittir :) :) Sana abi tavsiyesi

sagol özcan abi orda pek işim olmuyor ama yinede aklımda bulunsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 14, 2010, 16:23:42 »
güzel paylaşım özcanım. vatandaş dayanışması. siyah çerçeveye de bişey demesinler artık. adam gidiyor mühürsüz plakayla geziyor kimsebişey demiyor, gariban vatandaşa yükleniyorlar. çok merak ediyorum türkiyede sade vatandaşlar olmasa nice o olur bu memleketin hali.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 14, 2010, 16:42:27 »
   O vakit kim ödeyecek cezaları,kim maliyeyi kalkındıracak,kim acıkları kapatacak Murat
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 14, 2010, 16:49:59 »
   O vakit kim ödeyecek cezaları,kim maliyeyi kalkındıracak,kim acıkları kapatacak Murat
:( malesef. vergi ödeyen biz, ceza ödeyen biz. adam vergi ödemez sigorta pirimi ödemez 6 ayda bir af gelir, benim hakkımı benim yerime affediyorlar, ben affetmiyorum ama...
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 14, 2010, 19:28:13 »
Sentetik tinerle değil selülozik tiner ile silicektin.Yoksa plaka çevresini tinerle silmekten değil sürtünmeden dolayı silersin. :D
evet bende selülozik tinerle sildim. sakın aracın plastik aksamına değdirme bu tineri :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Mart 14, 2010, 19:38:36 »
evet bende selülozik tinerle sildim. sakın aracın plastik aksamına değdirme bu tineri :D

yok mustafa güzelce bantladım plakayı felan bi yere bulaşmadan hallettim işi sagolasın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #33 : Mart 14, 2010, 19:48:14 »
:( malesef. vergi ödeyen biz, ceza ödeyen biz. adam vergi ödemez sigorta pirimi ödemez 6 ayda bir af gelir, benim hakkımı benim yerime affediyorlar, ben affetmiyorum ama...

murat abi başımdan geçen olayı anlatıyım sana daha geçen ay oturdugum sitenin içinde telefonla araç kullanmaktan 62tl ceza yedim olayda kısaca oturdugum sitenin bi tarafı anayola bakıyor, bende arabayı camımın baktıgı tarafa anayol tarafına çekerken telefonla konuşmuşum heralde poliste anayoldan geçerken plakaya yapıştırmış cezayı şimdi bu hakmı adaletmi sen söyle abi, trafige kapalı yerde ceza yedim büyük başarı valla herkeze nasip olmaz heralde :) bende hakkımı affetmiyorum gittim adliyeye trafik şubeye itiraz ettim bakalım devlet kendi memurunu haksız görmez ama şansımı denedim işte :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mart 14, 2010, 22:10:40 »
devlet kendi memurunu haksız görebiliyor bazen, duruma göre değişiyor. inşallah affederler. gerçekten akıl almaz bir durum. :(