Gönderen Konu: Verso Elegant Alacağım Yardım  (Okunma sayısı 15348 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
Verso Elegant Alacağım Yardım
« : Mart 09, 2010, 18:45:00 »
merhaba arkadaşlar..bugun itibarı ile eski arabamızı dün satışa çıkardık bugun satıldı :) (1994 mazda 323).....ve toyota verso almak istiyoruz 2005veya 2006 model 31milyarı geçmeyecek gibi.... bu arabayı kullananlar var ise forumumuzda bana Verso konusunda fikir verebilirler mi sizce almalımıyız ve fiyat olsun gönül rahatlığı olsun verdiğimiz paraya değer mi ? bikaç güne bakmaya gidicez saygılar sunuyorum..

Toyota Club Türkiye

Verso Elegant Alacağım Yardım
« : Mart 09, 2010, 18:45:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: Verso Elegant Alacağım Yardım
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2010, 20:23:35 »
dayımın arabası verso çok kullandım toyotanın en güzel araçlarından birisi 27.000 tl civarında bulabilirsiniz almanızı tavsiye ederim
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2010, 20:30:30 »
1.8 elegant almayın ama bence vergisi fazla ve cok yakıyor diye bılıyorum ben 1.6 motorlara bakın.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2010, 23:16:06 »
bende uzun araştırmalar sonucu verso 2006 model 52000 km aldım alalı 3 ay oldu evet biraz benzin olarak fazlayakıyor bende lpg taktırdım genellikle eşim kullanıyor aracın büyüklüğü haricinde bir sıkıntısı yok.bende elegant almanı tavsiye ederim nede olsa en dolusu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Mart 10, 2010, 00:04:37 »
cvplar için teşekkür ederim bizde 1,6 verso elegant 2005-2006 alma niyetindeyiz düşük km bulabilirsek servise gösterip alacağız..Batu bey konfor olarak memnunmusunuz, yol tutuş, ataklık ve lpg yi biz simit olarak taktırmak istiyoruz stepnenin olduğu yere sizde stepneye mi taktırdınız ? bizim için 7 koltuğun kullanımı önemli...

başka düşünceleri olan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar...teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 10, 2010, 08:10:37 »
Onur Bey, Tanışma bölümünde sizi tanıyabilir miyiz?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 10, 2010, 18:11:41 »
araca binince resmen jip havası yaratıyor yakıtı biraz fazla gibi o yüzden avensis almıştık ama fazla fark etmez avensisle en fazla 2 lt farkeder tavsiye ederim ben
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2010, 10:52:54 »
içinizde verso kullanan var mı arkadaşlar lütfen bayağı para vericem başka bilgisi olan var mı kullanan vs. tekirdağdayım ve burada verso 2 elin parmaklarını geçmez :D tanıdık yok...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2010, 18:02:16 »
Onur bey bir Verso kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye edeceğim bir araç,mümkünse Elegant modelini seçin bu model tam dolu modelidir.Yakıt sarfiyatı olarak diğer corolla'lardan 1 lt fazla yakabilir. Konfor , güvenlik,geniş iç hacim ve sorunsuzluk istiyorsan on numara bir araç belki lpg ile biraz daha tasarruf edebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Mart 12, 2010, 00:00:27 »
teşekkür ederim Şahin bey..evet elegant alacağız 2005-2007 arası olacak ve 70.000km yi geçmemiş olması lazım...c.tesi  yada pazar istanbula gideceğiz bikaç yere bakacağız Allah inşallah hayırlısını nasip eder hayırlısı ile kullanırız..benim cekincem kimisi hantal falan demiş ve 2. önemli husus lpg nin dışa monte edilmesi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mart 13, 2010, 12:45:38 »
http://www.sahibinden.com/calisir_yurur_toyota_corolla_verso_1_6_comfort_2006_model-17WQQaXQQ22709734WQQpXQQdisplayitem

buna bakmalısınız babama çok ısrar etmeme ramen almadı have filitresi çatlamış japonla yapıştırılır sol far ve ön panjur isteğe göre ön tampon değişcek başka bir şeyi yok gibi ama siz bilirsiniz...ç
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #11 : Mart 13, 2010, 14:49:17 »
Seçkin bey teşekkürler baktım ancak bu comfort model.biz elegant düşünüyoruz full donanım var bugun birtane inceledim iç konsol malzemesi sert geldi sizce bu bir kalitesizlik göstergesimi malzeme anlamında ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 13, 2010, 22:28:24 »
toyota kadar sağlam arıza vermeyen malzemesi kaliteli sürüş zevki on numara olan bir araba daha tanımıyorum...
yanılıyor muyum forumdaki tüm arkadaşlar?
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #13 : Mart 14, 2010, 23:03:27 »
arkadaşlar 1 soru daha var versonun stepne arkada dışta , biz oraya lpg simit tank taktırmakı istiyoruz aldığımız da bunun muayene yönünden bir sakıncası olur mu brc taktırmak istiyoruz sızdırmazlık ıvır zıvır hepsini alarak sonuç ne olur ?

güncel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ---2012 auris comfort plus---
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #14 : Mart 14, 2010, 23:43:26 »
bende bir verso kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki kesinlikle tavsiye edilir bir arac, güvenlik konfor sürüş keyfi gercekten çok iyi sadece yakıt olarak biraz fazla ama onuda lpg ile çözeceksizniz sanırım.
lpg için en uygun yer yedek lastiğin yeri bencede kanunen 7 kişi bindiğinde tank ile yer arası 25 cmden fazla olmalı
bide şuraya bakın fikir alırsınız (aynı soruyu bende sormuştum)
http://www.toyotaclubtr.com/yakit/corolla-verso-montaj/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #15 : Mart 15, 2010, 02:10:55 »
Çok teşekkür ederim Yüksel bey bakalım hayırlısı ile inş arabamızı alırız sonrasında sağlıkla kullanırız :) cvp veren vermeyen herkese tekrar teşekkürler...saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #16 : Mart 19, 2010, 00:00:35 »
Evet arkadaşlar toyota verso 1,6 elegant 2005 56,000km de dün itibarıyla almış bulunuyoruz  :) araca hantal diyenler e diyecek hiçbişeyim yok araç gayet atak ve istediğinde tepki veriyor şahsen benim hoşuma gitti inşallah hayırlısı ile kullanırız yalnız bugun mp3 cdsi taktım çalışmadı acaba track cd mi çalıştırıyor ? ve Navi tuşu var o ne işe yarıyor arkadaşlar ?

güncel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 19, 2010, 10:47:56 »
Yeni aracınız hayırlı olsun Onur Bey. Bildiğim kadarıyla aracınız sadece cd track çalıştırıyor. Navi tuşuna basarak ile yol bilgisayarındaki verileri sırasıyla görme imkanınız olabilir.
Folgsamkeit macht frei...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Mart 19, 2010, 10:53:44 »
hayırlı olsun arkadaşım...kazasız belasız kullanman dileğiyle.....Allah cc utandırmasın.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 19, 2010, 11:05:53 »
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ,nekadara aldınız acaba aracın durumu nasıl orjinalliği falan?
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...