Gönderen Konu: Verso Elegant Alacağım Yardım  (Okunma sayısı 15349 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
Ynt: Verso Elegant Alacağım Yardım
« Yanıtla #20 : Mart 19, 2010, 14:44:52 »
Sağolun arkadaşlar teşekkür ederim inşallah kazasız belasız hoşlukla kullanırız..Serkan bey araç tamamen orjinal şıkır şıkır 56,700km de değişeni yok servis raporu expertiz mevcut , 30,000tl ye aldık ortaköy toyota plaza 2.el bölümünden :)  Allah utandırmasın..

Hakkı bey bu track muhabbeti beni üzdü ama içine 6 cd alması pek bişey değiştirmiyor mp3  e oranla :) ama ben usb veya ipod bağlantısı yaptırıcam dün sanayiide elektrik işlerini yaptırdığımız kişiye sordum yaparım dedi bakalım ona niyetim var..  tekrar sağolun..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 19, 2010, 14:44:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #21 : Mart 26, 2010, 21:01:36 »
arkadaşlar bagaj havuzu nereden bulabilirim ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 27, 2010, 12:32:34 »
Orhan Bey, arama fonksiyonunu kullanarak araştırma yaptınız mı forumda? Ben bir kaç başlık hatırlıyorum.
Folgsamkeit macht frei...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Mart 27, 2010, 12:45:07 »
araç tamamen orjinal şıkır şıkır 56,700km de değişeni yok servis raporu expertiz mevcut , 30,000tl ye aldık ortaköy toyota plaza 2.el bölümünden :)  Allah utandırmasın..

hayırlı olsun....memlunsunuz umarım......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #24 : Mart 27, 2010, 23:45:14 »
Orhan Bey, arama fonksiyonunu kullanarak araştırma yaptınız mı forumda? Ben bir kaç başlık hatırlıyorum.
hayırlı olsun....memlunsunuz umarım......

hakkı bey arattım bir site vermişler ama tam sonuç çıkmamış ben güncel kullananlar varsa diye bir sormuştum

Oğuz kaan bey Allaha şükür memnunuz yalnız yakıt şehir içi biraz fazla :D ama zavoli lpg taktıracağız önümüzdeki hafta  bakalım onu da çözünce keyfini sürmek kalır..
bu arada arabaya hantal diyenler bence çok fazla spor araba kullanmışlar...gayet atak bir araba verso yakıt malum yakıyor ama öyle hantal falan değil hakkını veriyor ;) test ettim :)