0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gül - diken misali.Sorunsuzluğu seven ne bileyim böyle hafif motor sesi dinler.Yalıtımdan taviz verir vs.sessiz ve yalıtımlı aracı seven sorunsuzluk tan taviz verebilir.Kişinin tercihine kalmış.Ama şahsen o sesi galaya almıyorum.
1-toyotanın sorunsuz olduğu efsanesine ben inanmıyorum.
tamam..
2-biz kulanıcıların beklentilerimizi yüksek tutmamız gerekir, ki bu üreticiler beş kuruşluk izolasyon malzemesinin hesabın yapmasınlar.zaman artık değişti.seçenek çok.çinliler-koreliler koşarak geliyor.belki şimdi değil ama bir kaç sene içinde çok kaliteli ve ucuz arabalar yapacaklar.ve bu toyota vw ford vs hem çok daha kaliteli hem de ucuz arabalar yapmak zorunda kalacaklar.
3-dolayısıyla bu araba gürültülü ise ben duymuyorum ki dememeliyiz.
4-taviz verilecekse kulanıcıların değil,üreticilerin yaptıkları kardan verecekleri taviz olmalıdır. bence.
Selamlar 11 yıllık emektarı satıp :(2004 1,6 corolla terra aldım şimdilik süper aklımdaki soru lpg taktırsammı,taktırmasammı ayda ortalama 1000 km civarı yapıyorum kaba bi hesapla lpg ye harcadığım parayı 2 sene de çıkarabilyorum.siz ne dersiniz.
Merhaba,Aracım 2004 COROLLA ,1,6 vvti sorunum şu:otobanda 120-130 la falan giderken, vitesi boşa aldığımda devir saatinin düşmediğini,hala gaza basmışım gibi çalıştığını fark ettim.Ama bu her zaman olmuyor.Hatta bunu far ettiğimde durdum,devir kendi kendine 1000-2000 devir arasında arttı,azaldı.Bu kısa mesafelerde veya düşük hızlarda olmuyor.Acaba bunun sebebi ne olabilir.
ben buranın fikirlerin paylaşıldığı bir yer zannetmiştim.demekki sadece iyi fikirlerin paylaşılması lazımmış.çin malına gelince de,5 sene sonra hep beraber görecez.
ben geçen gün gördüm. direksiyon altı plastik o kadar sert ki, euroncap testinde mankenin sol bacağını koparttı. ha eceldir, bizim arabalardan sağ salim çıkabileceğimiz hiçbir zaman kesin değil ama tedbir iyidir...birde kafama şu takılıyor, bu çin malı aracın reklamında "50 yıllık mermerler güvencesi ile" diyor. aracın üreticisinden çok dağıtıcısı güvence veriyor veya dağıtıcısının ismiyle satılıyor diyelim. normal mi?yarın öbür gün sorunlar artsa, ölümler artsa (Allah korusun), mermerler ne kadar sorumlu tutulabilir, gerçekten sorumlumudur? bence üreticisi kadar değildir...
biri çin malı mı dedi:(( 60 yıllık...güvencesi ile reklamı yapılaı c...ry marka jeep görünümlü sıfır aldığı araç aile geçen ay arkadaşım Ankara yolundayken bir bakıyo sol teker çikmiş araçtan önde gidiyor canlı örneği..
bu bir efsane değil, bu bir gerçektir toyota dünyanın "en sorunsuz" markaları arasındadır...bunu biz söylemiyoruz, istatistikler söylüyor...