Gönderen Konu: corolla=gürültü imiş  (Okunma sayısı 10528 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla=gürültü imiş
« Yanıtla #80 : Mart 11, 2010, 19:12:23 »
Alıntı
the Citroën C1 and Toyota Aygo are badge engineered versions of the same car, although the Aygo has more detail differences than the C1.
kalite detaylarda gizli değil midir? pejo 4-5 yıl sonra dökülür denene kısımdaki dökülen parçalar zaten toyotadan farklı olan parçalar olmayacak mıdır?
Alıntı
The main difference between the Aygo and its siblings is in the interior equipment, badges, logos and easily recognizable the rear end of the car
interior equipment yani iç ekipmanlar...bir sürü donanım, konsol malzemesi vs..hakan abi peugeotlar takıt tukur diye bir şey duymamış olman imkansız..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Mart 11, 2010, 19:12:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Mart 11, 2010, 19:37:36 »
  Burada anlatmak istediğim; artık markaların birbirinden uçurumlarca farklı araçlar üretmedikleri. Hatta kısmen aracı üreten markanın kendisi bile olmuyor (belli oranda) ve ortak firmalardan ürün temin ediyorlar. Yani 1980 ler ve 1990 lardan farklı gelişiyor herşey.

Bir örnek: 1980 lerdeki bir Sony Tv. ile bugünkü arasında sizce üretim kalitesi açısından fark yok mu? Bu teknolojinin gereği.
 Artık hiç bir araç uzun süre kullanılmak için üretilmiyor, çünkü hem normlar (Euro, NH vs.) hemde teknolojiler hızla gelişiyor ve kısa sürelerde yeni modeller çıkıyor. Eskiden 8-10 sene olan otomobil ürün gamı yenileme saykılı, 4-6 hatta 3 senelere düştü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #82 : Mart 11, 2010, 21:59:37 »
ben 1,5 sene opel vectra a (2,0 93 model) kullandım yol tutuşu konfor süper 200 km hızla giderken güven veriyordu. ama saniyiye gittiğimde bugün neresini yaptırsam diye düşünürdüm, bu benim aracın temiz olmayışından da olabilir. toyota kesinlikle sorunsuz 5 aydır kullanıyorum   ( ae101 96 xei) aksesuarların dışında masraf yok ama opelin verdiği güveni vermiyor özellikle yüksek hızlarda altından kaçacak gibi sanki bu kasaların ağırlık farkından olabirimi? birde toyota kasislerden geçerken kasaya daha çok yansıtıyor bu normalmi yani süspansiyonu sertmidir.

Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami
 hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Mart 11, 2010, 22:15:11 »
  Öncelikle ikisi farklı segmentte araçlardır. Fazla ağırlık bilinenin aksine yol tutuşu daha çok zorlar, fazla ağırlık konfor sağlar. Yüksek hızlarda yol tutuşda aracın aerodinamik yapısı da önemlidir. Tabi lastiklerin hız sınıfını, kalitesini vs. de göz ardı etmemek lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Mart 12, 2010, 00:54:59 »
birde toyota kasislerden geçerken kasaya daha çok yansıtıyor bu normalmi yani süspansiyonu sertmidir.
hayır aksine fazlaca yumuşaktır, kasislerde de çok az hissettirir..bir kontrol ettirin bence, orjinal yayları değildir sanırım üstündekiler
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli