0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Silecekler Bauhaus'ta 60-61 ytl idi modeline göre...[/quote]epey pahalıymış ya o paraya 6 takım silecek alınır .
Orjinalinde kolu degismiyordu. Lastigi degistirdikleri icin daha uygun fiyatli olmasi lazim degil mi?[/quote] Kol yine değişmiyor zaten Murat, Bocsh'lar bir aparat yardımı ile orjinal kollara takılıyor. Şimdiye kadar bu tarz silecekler (Bosch'un deyimi ile) sadece fabrika çıkışı bazı araçlarda bulunuyordu. Daha yeni yeni diğer araçlar için de yapılmaya başladı. Belki de fazla bir rekabet ortamı olmadığından fiyatlar yüksek şu anda...Bu arada Valeo markalı aerotwin silecekleri Avrupa yakasında bulabileceğim yer bilen varsa, adres alayım lütfen.
bahsettiğiniz silecekler bundan galiba bence çok hoş benim silecekler eski değiştirecegim büyük ihtimalle bundan alacagım fiyatıda bana uygun gibi geldi sizce [url]http://www.hepsiburada.com/productDetails....uctId=otm471113[/url] [/quote] Evet, bahsettiğim silecekler bu tip. Fakat bu sitedekiler nedense bana çok güven vermedi. Ben hala Bosch alma taraftarıyım. [quote=Murat Küden] Günal resimi görünce hangi silecek oldugunu anladim. Ama bu sileceklerde lastigin üstündeki sabitleyici kisim da degisiyor. O yüzden düz lastik degisimine göre pahali olur. [/quote] Benim şu anda kullandığım orjinal silecekler 2. yıllarını doldurdular. Hala da gayet güzel siliyorlar. Sadece bol su istiyorlar Bosch sileceklerinin de 2 yıl gideceğini varsayarak komple değiştirmenin bile çok pahalıya gelmeyeceğini düşünüyorum. (Tabi umduğum kadar iyi çıkarlarsa ...)İkinci bir soru : Almayı düşündüğüm sileceklerde Corolla E11 yazıyor, benim kasa E12. Boyut olarak silecekler 53cm ve 45 cm. Benim arabadakiler ise 55 cm ve 45 cm. Merak ettiğim konu E11 in silecek kolları ile E12 ninkiler aynı mı? Bilen varsa bir cevap rica edeyim.