Bugün Bauhaus'tan 59 YTL ye aldım ve az önce monte ettim. Gerçekten çok iyi temizliyorlar. Herkese tavsiye eder, fikir ve önerilerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
Günal, ben kullanıyorum 1 aydır gayet memnunum, gayet iyi sonuc verdi.
Pardon ya. Ben bu sayfada senın yazdıgını gormeden yazdım, hayırlı olsun
Günal abi tek takım mı aldın yoksa çift takım mı? Hangi ebatta aldın acaba. Biliyorsun bizimkilerin biri büyük biri küçük de...
Bildiğim kadarıyla kit halinde de satılıyor onlar her araç için. corollaların silecek ebatları 53cm ve 45cm.
Günal Bey konuşmaları takip ediyorum.. Ama ben silecekler konusunda pek bilgi sahibi olmadığım için konuya girmiyorum Ama yeni sileceklerinizi aldığınızda banada bilgi verirseniz sevinirim. Benimkilerde pek güzel temizlemiyor camı acilen değiştirmem lazım sanırım...
Silecekler kit halinde satılıyor. Her araba için farklı farklı boylar mevcut. Benim arabanın sileceklerini ölçtüğümde 55 e 45 cm çıkmıştı. Ama aldığım silecekler 53 e 45 cm.
Benımkı de o ebatta olması lazım. Şimdi aynı kutuda hem 55 hem de 45 cm mi var. Ben onu anlamadım...
evet, üzerinde yazar kutuların, Aynı kutuda 1x45cm ve 1x55cm olabiliyor.
Alper'in de dediği gibi kutu üzerinde içindeki her iki sileceğin de boyutu yazıyor. Yanılş hatırlamıyorsam s531 yazıyor kutunun üzerinde. Ayrıca kutu üzerinde, sileceklerin kullanılabileceği araçlar listesinde Corolla E11 yazıyor. Doğru kutu odur
Arkadaşlar Hafta Sonu Bende aldım toptancısından TİGER marka sileceklerden 60cm ile 45cm sürep siliyor hende çok estetik görünüyor Hemde takımı 17,5 YTL ye ekonomik olunca alyım dedim 30 - 60 filan olsa almazdım.