0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lastiklerimi yeni aldım vakumlu, buzlu yolda frene sert bastığımda pedal ayağıma birkere vuruyor ve araba kızaklıyo, aynı şekilde kardeşimin golf de denedim pedal ayağıma seri bir şekilde vuruyo. Haftaya bakıma servise gidecem bakalım ne çıkacak.
neyse sana kolay gelsin inşallah hesi çözülür.........Allah cc kaza bela vermesin.........
Arkadaşlar aracım 2009 corolla d4d 10.000 km oldu ve şimdiye kadar oluşan arızalar. ABS düzgün çalışmıyor. ABS den hariç bazen fren pedalı debriyaj yumuşaklığında ve dibe kadar düşüyor. Direksiyondan gelen zırıltı( ses kesilmesi için en yukarı kadar kaldırıyo ve sonuna kadar çekiyorum). Teyp ışıkları gitti. Geri geri kalkarken eski 302 otobüsler gibi titriyo. Yakıt 7.5 lt nin altına düşüremiyorum. vs Arabama nazar değdi nazaaaar, 10.000 km bakımından sonra okunmuş suyla iyice bi yıkayacam arabamı, kurşun döktürecem. foruma üye olduğumda nede güzel ballandıra ballandıra anlatmıştım arabamı, toz kondurmuyodum. Ama olsun buna da şükür, hadi yolda gider motorum yerinden çıkıp yola düşse veya üç tekerim ileri gitmek isterken bitanesi geri gitmek istese, olsun buna da şükür
bir tek hondada sorun yok
hondanın orjinal hali benim araba gibi zaten yeni civic küçük araba , corollayla kıyaslanmaz. Hondalar orjinalinden sorunlu )))Ben ehliyeti almadan önce accord hastasıydım , geçen gün bir kere kullanma şansım oldu , hayret ettim valla frenler falan yeni corollanınkinden kötü.