Gönderen Konu: Arabamda tekleme var lütfen yardım..  (Okunma sayısı 10654 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabamda tekleme var lütfen yardım..
« Yanıtla #60 : Mart 17, 2010, 23:26:12 »
deniz bey sana o kadar yardımcı olmak istedim distribütöre ve kapağına bakıt dedim ama bir türlü cevap vermedin.Sorununu çözmek için burdan fikir alabilirsin ama sonuçta uygulayıcı servisin olcak
sizi kızdırmak istememiştim murat bey tam bilgi edinip öyle bir şekilde gitmek istiyorum servise yardımlarınız için çok teşekkür ederim

bujilerini en son 15.000 km olmadıysa problem yok. Buji kabloların 30.000 doldurmadıysa problem yok. Yağ filitren 10.000 km olmadıysa problem yok. O zaman geriye tek çözüm var test edildi tüm aşamalar denendi ve onaylandı. deponu iyice bitir sonra milangaz yada bp gaz koy ama milan tercih et. Sonra farkı gör ;)
öncelikli olarak arabamın ayarını tutturmam gerekli bunun içinde pazartesi günü servise veriyorum :):)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 17, 2010, 23:26:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mart 21, 2010, 13:54:39 »
tam olarak problem nedir bilmiyorum ancak karbiratörlü araçlarda olan bir sorun sanırsam..Geçenlerde amcamın brodway marka arabasında da gaz bitti benzinde calıstıramadık..İnş bir çözüm bulunur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mart 22, 2010, 22:54:58 »
sercan bey gaza basıp çekince yapıyor sirkelemeyi.. Motor gürültüsünde artış var.. Avans ayarı dediğiniz olay nedir biraz açıklarmısınız
makinası olan herhangi bir oto test servisi avansınızı kontrol edebilir.ateşleme avansıdenilen olay, distribütörden bujilere gönderilen akımı en doğru anda göndererek bujilerin ateşleme görevini zamanında yapabilmesi olayıdır..avans yüksek olduğu zaman motor gürültülü çalışır dediğiniz gibi 1. 2. viteste gazı bırakınca vıv vıv vıv yapar gibi ileri geri sallar.usta falan değilim başıma geldiği için biliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mart 25, 2010, 19:18:56 »
cozum bulundu distirbütor kapagı buji  kabloları bujiler değişti sorun kalmadı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mart 25, 2010, 19:22:23 »
  Geçmiş olsun.