Gönderen Konu: Yenilenen Hyundai Grandeur Yüzünü Gösterdi  (Okunma sayısı 6487 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Yenilenen Hyundai Grandeur Yüzünü Gösterdi
« Yanıtla #40 : Şubat 23, 2010, 23:09:45 »
hızlı ve öfkeli tokyo drift'i izledinizmi bilmiyorum ama filmin sahnesinde kahramanımıza kırmızı bi evo veriliodu çocuk bu nerden çıktı diyordu arabayı verende ne sandın yoksa sana bi hyundai mi vericektim irtibarımı sarsamam diyordu. :D :D

Hatırlıyorum süper bi hatırlatma oldu bu :D :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 23, 2010, 23:09:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 23, 2010, 23:16:12 »
hızlı ve öfkeli tokyo drift'i izledinizmi bilmiyorum ama filmin sahnesinde kahramanımıza kırmızı bi evo veriliodu çocuk bu nerden çıktı diyordu arabayı verende ne sandın yoksa sana bi hyundai mi vericektim irtibarımı sarsamam diyordu. :D :D
Drift Kralı: Sen benim kim olduğumu biliyor musun?
Sean Boswell: Evet, sen Japonya'nın Justin Timberlake'isin değil mi?
Han: Şu kırmızı Evo senin.
Sean Boswell: Ne demek istedin sen şimdi?
Han: Sen beni temsil edeceksin, ne yani hyundai mi verecektim?
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Şubat 23, 2010, 23:20:09 »

valla filmi izleyesim geldi şimdi sırf hyundai nin ezikliğini görmek için :) arşivden açayım hemen :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Şubat 23, 2010, 23:22:09 »
hehehe nasılda bulmuşsun abi geçen günde bende kendimi bi kötü hissediodum hemmen açtım iki izledim kendime geldim :D
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 23, 2010, 23:55:27 »
Seyredin seyredin..
Ben de bir tarihi film seyrettim, Danimarka süper güçtü. İngiltere'yi vergiye bağlamıştı..
Gün olur devran döner arkadaşlar.
Film seyredip kendini avutmak çözüm değil. Yeni şartlara uymak gerek.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Şubat 24, 2010, 00:10:42 »
Seyredin seyredin..
Ben de bi tarihi bir film seyrettim, Danimarka süper güçtü. İngiltere'yi vergiye bağlamıştı..
Gün olur devran döner arkadaşlar.
Film seyredip kendini avutmak çözüm değil. Yeni şartlara uymak gerek.

+1  :D

Bugun Kia bayiine gittik.Kia Forte Koup modelini denedim.Sahane.Deri doseme, MP3/IPod/Iphone baglantilari,uydu radyo alicisi vs tam donanimli Honda Civic Coupe ayarinda, hatta ondan da ustun bir arac. CVVT (Continiously Variable Valve Timing) (VVT-i esdegeri) motoru var.Fiyati da Honda Civic ve Toyota Corolla'dan daha ucuz. 10 yil, 160bin km garantili, 5 yil ve 100bin km ucretsiz yol yardimi hizmeti de yaninda...
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Şubat 25, 2010, 16:55:09 »
bence hundailar fiyatlarına göre sağlam, kullanışlı ve sorunsuz araçlar.(fiyatlarına göre)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Şubat 25, 2010, 17:44:16 »
bence hundailar fiyatlarına göre sağlam, kullanışlı ve sorunsuz araçlar.(fiyatlarına göre)
:) Toyota-light gibi bişey olma yolunda..
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Şubat 25, 2010, 18:31:45 »
+1  :D

Bugun Kia bayiine gittik.Kia Forte Koup modelini denedim.Sahane.Deri doseme, MP3/IPod/Iphone baglantilari,uydu radyo alicisi vs tam donanimli Honda Civic Coupe ayarinda, hatta ondan da ustun bir arac. CVVT (Continiously Variable Valve Timing) (VVT-i esdegeri) motoru var.Fiyati da Honda Civic ve Toyota Corolla'dan daha ucuz. 10 yil, 160bin km garantili, 5 yil ve 100bin km ucretsiz yol yardimi hizmeti de yaninda...
   Ahmet,Allah var çok hoş olmuş araba...kim ne derse desin o sert çizgileri çok hoşuma gitti.Türkiye şartlarında o kadar para o arabaya verilir mi? Elbette verilmez.Ama hoş araba...
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.yosax.com/car_pictures/2009/04/2010-kia-forte-koup-1.jpg&imgrefurl=http://www.yosax.com/kia-forte-koup-2010&h=363&w=500&sz=86&tbnid=l73vN9s_buvMXM:&tbnh=94&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3DKia%2BForte%2BKoup&hl=tr&usg=__BTw3DLnueiENfpR5hl_8swCM5XA=&ei=jKWGS9TyA5mW_Qas_sW5Dw&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image&ved=0CA8Q9QEwAw
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Şubat 26, 2010, 04:15:02 »
Fiyati Turkiye'de de Corolla, Civic gibi olur herhalde, Ozcan.Aile arabasi degil tabii, o yuzden tercih edilmeyebilir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Şubat 26, 2010, 08:34:26 »
eğer türkiyeye gelirse ciddi anlamda satar bu araç..ulaşılabilir a5 olmuş
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Şubat 26, 2010, 08:44:54 »
Özcan abi bu aracın sedanı satılıyor TR de, dün incelemeştim http://www.kia.com.tr/ den

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #52 : Şubat 26, 2010, 08:48:00 »
hatta en son aldığım araba dergilerinden birince "sınıfın referans aracı" corolla ile karşılaştırma yapılmış, 1 puanla corollanın arkasında kalmıştı..derginin yorumu da kia için çok çok olumluylu, corollanın çok arkasından kalmaması büyük başarı diye yazıyordu..ön tasarımını da çok beğendim ancak biraz Toyota Solara havası sezdim;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Şubat 26, 2010, 09:05:28 »
Sizlere katılıyorum...

Geçenlerde bir konu vardı cerato mu cordoba mı diye orada da baya övmüştüm hemde eski ceratoyu gerek performans gerekse konfor açısından... ciddi anlamda beğeniyordum.....  Şimdi birde üzerine görsellik eklenmiş.... bu kia iyi yolda... iyi yolda bu kiaa....

http://www.kia.com.tr/cerato/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Şubat 26, 2010, 20:44:53 »
hatta en son aldığım araba dergilerinden birince "sınıfın referans aracı" corolla ile karşılaştırma yapılmış, 1 puanla corollanın arkasında kalmıştı..derginin yorumu da kia için çok çok olumluylu, corollanın çok arkasından kalmaması büyük başarı diye yazıyordu..ön tasarımını da çok beğendim ancak biraz Toyota Solara havası sezdim;

Turkay, belli zaman dilimlerinde ayni giyim kusamda oldugu gibi arac dizayninda da benzer, ortak noktalar oluyor.Bu yuzden 80'lerin arabasi, 90'larin arabasi diye ayirdedebiliyoruz mesela.Tamamen ayri, var olan moda anlayisina aykiri bir dizayn her zaman prim yapmayabiliyor.Yerlesmis bir marka belki bunu yapabilir, butun riski goze alarak.Modada bir cigir acar, baskalari da -tutarsa- onu takip eder. VW'in Golf'u bence boyle bir model/dizayn. Kia bir VW degil, herhalde onun icin var olan modayi takip ediyor, cok yakindan takip ediyor. Yeni moda getirmiyor.Toyota da dizaynda lider degil ne yazik ki.Bugune kadar en cok elestirilen yonu tekduze dizayni... Gerci simdiki baskanlari Toyoda bunu degistirmeyi kafasina koymus. FT-86, FT-CH, yeni Supra (FTHS), degisimin habercileri.
Özcan abi bu aracın sedanı satılıyor TR de, dün incelemeştim http://www.kia.com.tr/ den

Ben de yeni ogrendim, Mesut.Yeni Cerato adiyla satiliyormus sedani. Gerci Koup modelinin motor kapagi disinda tum yaprak metali farkliymis.Yani Koup, nerdeyse yepyeni bir araba, sedandan cok farkli.
Sizlere katılıyorum...

Geçenlerde bir konu vardı cerato mu cordoba mı diye orada da baya övmüştüm hemde eski ceratoyu gerek performans gerekse konfor açısından... ciddi anlamda beğeniyordum.....  Şimdi birde üzerine görsellik eklenmiş.... bu kia iyi yolda... iyi yolda bu kiaa....

http://www.kia.com.tr/cerato/

Adasim, http://www.motortrend.com/roadtests/coupes/112_0907_2010_kia_forte_koup_review/index.html Motor Trend dergisinde bu modelin ilk inceleme yazisindaki ana fikir dediklerinle birebir uyusuyor.Onlar da iyi yolda bu Kia diyorlar :)

Dergilerden bahsediyorken ayni derginin son sayisinda Honda'nin 2011 CR-Z modeli ile ilgili bir yazi vardi.Dizaynda kapi acan bir model olmus bence: http://www.motortrend.com/features/auto_news/2009/112_0904_2011_honda_crz/index.html

Ama Hyundai 2012 Veloster modeliyle aninda cevaplamis Honda'yi :
http://wot.motortrend.com/6612124/future/spied-hyundais-veloster-inspired-sporty-hatchback-could-be-called-tiburon/index.html

http://www.windingroad.com/articles/news/spy-shots-hyundai-veloster-speeds-across-the-snow/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Şubat 26, 2010, 21:40:53 »

Adasim, http://www.motortrend.com/roadtests/coupes/112_0907_2010_kia_forte_koup_review/index.html Motor Trend dergisinde bu modelin ilk inceleme yazisindaki ana fikir dediklerinle birebir uyusuyor.Onlar da iyi yolda bu Kia diyorlar :)

Benden duymuşlar abicim onlarda :D :D

Onlarda haklı bende haklıyım ya...  Cerato almayı bile düşünebilirim olmaz birşey değil benim için....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Şubat 26, 2010, 21:55:45 »
Araba icin param olsa ben de dusunebilirim :)

Turkay 'ulasilabilir A5 olmus' demisti. Bu yazida, arabanin eski Audi dizayn sefi tarafindan tasarlandigi da yaziyormus, kacirmisim. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #57 : Şubat 26, 2010, 22:17:08 »
Araba icin param olsa ben de dusunebilirim :)

Turkay 'ulasilabilir A5 olmus' demisti. Bu yazida, arabanin eski Audi dizayn sefi tarafindan tasarlandigi da yaziyormus, kacirmisim. :)
vay be :) çözmüşüm sanırım bu işi :P