0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyotanın citron ile hiçbir alakası yok bencede Ahmet abi ,hatta çizgileri okadar yumuşak okadar sade ve hoşki bu araçların arasında en güzel tasarıma sahip,Hyundai ise bana resmen konserve kutusu gibi geliyor 80 lerden kalma ön ızgara 80 lerden kalma jant tasarımları , genel tasarımıda bence hiç hoş değil, marka fanatikliği falan yapmıyorum mesela bir önceki toyota Camryi pek beyenmiyorum onun yerine honda accordu tercih ederim ama bu yukarıda fotoğrafları yayınlanan 3 aracın arasında en al benisi olan Toyota bence
daha önce dediklerine katılmıyorum ahmet abi ama focus havası var evet
camry için toyota ya da mitsubishi derdim, bir ihtimal yeni accord olabilir de derdim.. ama kesin japon derdim..hyundai allahından bulsun honda için bir şey diyemiyorum ama vw olabilir, alman duruyor..c6 citroenden başka bir firmanın piyasaya süreceği bir model değil ancak gerçekten de andırıyor focusun tasarım anlayışını özellikle yeni fiestaya bakınca daha iyi anlaşılıyor
Bence fotoğraflar içinde en kışkırtıcı olan Legend.DAha bir haşin olmalı E segmenti araçlar...
özcan abi odadan çıkıyorum dörtnala gidiyorum haberin ola
abi camry görseydim kesin toyota derdim çünkü corolla çizgileri taşıyor.c6'ya velsatış diyebilirdim.legend honda derdim çünkü civic gibi farlar var.