Gönderen Konu: Yenilenen Hyundai Grandeur Yüzünü Gösterdi  (Okunma sayısı 6490 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Yenilenen Hyundai Grandeur Yüzünü Gösterdi
« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2010, 15:17:15 »
Toyotanın citron ile hiçbir alakası yok bencede Ahmet abi ,hatta çizgileri okadar yumuşak okadar sade ve hoşki bu araçların arasında en güzel tasarıma sahip,

Hyundai ise bana resmen konserve kutusu gibi geliyor 80 lerden kalma ön ızgara 80 lerden kalma jant tasarımları , genel tasarımıda bence hiç hoş değil, marka fanatikliği falan yapmıyorum mesela bir önceki toyota Camryi pek beyenmiyorum onun yerine honda accordu tercih ederim ama bu yukarıda fotoğrafları yayınlanan 3 aracın arasında en al benisi olan Toyota bence
Yukarıdaki accord değil sanırım legend.
Bence toyota logosu hyundai nin üstünde olsaydı. Hyundai logosu toyota'da , o zaman düşünceniz değişirdi..
Sonuçta bunları tasarlayan insanlar sürekli ordan oraya transfer oluyor. Pekçoğu da pininfanila veya bertone gibi bağımsız stüdyolarda tasarlanıyor. Tasarımcıların çoğu italyan. Parasını vermek dışında toyota veya honda ile bir ilgileri yok.

Ayrıca "80 li yıllardan kalma" sözü jant konusunda bance ciddi bir iltifat sayılır. Hatta "70 li yıllardan kalma" iyi bi tane bulsam alacağım hemen. :) (Jant kapağı da olabilir)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2010, 15:17:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 23, 2010, 15:34:26 »
abi ne alakası var

Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 23, 2010, 16:00:57 »
Yanlış anladınız. Ben benziyor veya kopya demedim. Citroenvari dedim. Citroen havası var anlamında. Stilden bahsediyorum..   Önceki resimde daha bi sırıtıyor.  Logoları silip benim önüme koysalar (daha görmeden önce) bu ne marka deseler, citroen derdim.
:)
Şimdi C6'da da biraz ford focus havası var diycem iyice çıldıracaksınız.. :) Bunu tuz veya biber gibi düşünün.. Hissedilen bişey. Tam tarifi yok.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 23, 2010, 16:03:28 »
daha önce dediklerine katılmıyorum ahmet abi ama focus havası var evet :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 23, 2010, 16:03:55 »
Ford focus'mu Ahmet abi naaptın ya tüm güvenimi sarstın şimdi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 23, 2010, 16:09:53 »
abi corola havası var desen neysede focus ciddi ne alaka yaww
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 23, 2010, 16:12:18 »
daha önce dediklerine katılmıyorum ahmet abi ama focus havası var evet :)
Açık söyleyin üçünün de logolarını silseler, bunlar ne marka diye önünüze koysalar.. Ne derdiniz.
Ben Toyota'yı citroen sanırdım
Hyundai'yi honda sanırdım
Hondayı da yeni bir audi modeli sanırdım..
C6'yı citroen olarak teşhis etme ihtimalim de var, Focus stilini takip eden bir sonraki mondeo kasası sanma ihtimalim de var.. :) (onun logoyla birlikte ön ızgara da görünmez olacak tabi..)

zihninizi boşaltın öyle bakın...
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Şubat 23, 2010, 16:19:26 »
camry için toyota ya da mitsubishi derdim, bir ihtimal yeni accord olabilir de derdim.. ama kesin japon derdim..hyundai allahından bulsun :D honda için bir şey diyemiyorum ama vw olabilir, alman duruyor..c6 citroenden başka bir firmanın piyasaya süreceği bir model değil :) ancak gerçekten de andırıyor focusun tasarım anlayışını özellikle yeni fiestaya bakınca daha iyi anlaşılıyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 23, 2010, 16:32:48 »
camry için toyota ya da mitsubishi derdim, bir ihtimal yeni accord olabilir de derdim.. ama kesin japon derdim..hyundai allahından bulsun :D honda için bir şey diyemiyorum ama vw olabilir, alman duruyor..c6 citroenden başka bir firmanın piyasaya süreceği bir model değil :) ancak gerçekten de andırıyor focusun tasarım anlayışını özellikle yeni fiestaya bakınca daha iyi anlaşılıyor
Allahından mı bulsun? (Buda ne yapacak ki Hyundai'ye. :) )
Bence Hyundai gayet hoş. Benzer bi tasarım üzerinde honda logosu olunca herkes bayılıyor.  Bakınız: http://www.motorsm.com/AUS/cars/new/image/Honda_Legend_2005_SL.jpg
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Şubat 23, 2010, 16:40:00 »
bence legend de çok çirkin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 23, 2010, 16:49:41 »
   Bence fotoğraflar içinde en kışkırtıcı olan Legend.DAha bir haşin olmalı E segmenti araçlar...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Şubat 23, 2010, 16:53:44 »
   Bence fotoğraflar içinde en kışkırtıcı olan Legend.DAha bir haşin olmalı E segmenti araçlar...
özcan abi odadan çıkıyorum dörtnala gidiyorum haberin ola

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 23, 2010, 16:55:15 »
özcan abi odadan çıkıyorum dörtnala gidiyorum haberin ola
   Geldinmi ki sen :) Ben daha yeni geldim eve Türkay.Burada olduğunu bilseydim arardım seni...Sen git artık
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 23, 2010, 17:12:03 »
abi camry görseydim kesin toyota derdim çünkü corolla çizgileri taşıyor.c6'ya velsatış diyebilirdim.legend honda derdim çünkü civic gibi farlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Şubat 23, 2010, 17:21:09 »
Seri halinde aynı stile sahip oluyorlar. aynı serinin corollasını gören tabi camryyi tanır. Civici gören legend'ı tanır.. Ama bu yeni seriyi bilmiyorsunuz varsayalım. Yeni corollayı görmediniz. Bir önceki camry'yi gördünüz sadece..
http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/2002-2004_Toyota_Camry_1.jpg&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2002-2004_Toyota_Camry_1.jpg&usg=__mjl2XIR29XvQPcA24zhPkGCkSdI=&h=1228&w=2060&sz=222&hl=tr&start=3&itbs=1&tbnid=Z0-hLn5P4lhbdM:&tbnh=89&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dcamry%2B2002%26hl%3Dtr%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1

Tanıyabilir miydiniz?
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Şubat 23, 2010, 19:11:54 »
abi camry görseydim kesin toyota derdim çünkü corolla çizgileri taşıyor.c6'ya velsatış diyebilirdim.legend honda derdim çünkü civic gibi farlar var.
camry tasarımı corolla tasarımından eski ama..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Şubat 23, 2010, 19:42:09 »
tanırdım abi çünkü farlar aynı şekilde çekikliğe sahip ve araç sadece biraz daha küçük
yeni camry eskisinden daha heybetli ve biraz daha enine büyük.onun dışında zaten toyota çizgileri var aracın.birde aynı tasarımcılar yapıyor demişsinde acaba c6 tasarımını toyota kabul edip üretirmiydi(hiç sanmıyorum)toyta tasarıma çok önem veriyor araçlarını genelde kendi çizimcileri tarafından tasarlatıyor en son hatırladığım sadece auris avrupa çizimlendi zaten bu yüzden otomobil dünyasının altın çocuğu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #37 : Şubat 23, 2010, 19:50:49 »
2004 model hyundai accent admire kullanmıştım dizelini CRDI . çok ses yapıyordu motoru ama. gerçekten bastımı gidiyordu fakat bastıgın zamanda çok yakıyordu. ama 2300 deviri geçmediğin zaman 1 depoyla 500 km yapıyordu. fakat bastıgın zaman bir depoyla 350 km yi zor görüyordu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Şubat 23, 2010, 20:14:52 »
hızlı ve öfkeli tokyo drift'i izledinizmi bilmiyorum ama filmin sahnesinde kahramanımıza kırmızı bi evo veriliodu çocuk bu nerden çıktı diyordu arabayı verende ne sandın yoksa sana bi hyundai mi vericektim irtibarımı sarsamam diyordu. :D :D
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Şubat 23, 2010, 22:48:03 »
"Low floor, high ceiling" (alçak taban, yüksek tavan) taktiği uyguluyor hyundai. 3.3 ve 3.8 motorlarla bunu en yukarıya, accent'i de düşük yakıt tüketimi ile en aşağıya yerleştirmeyi hedefliyor. Buradan prestiş toplayıp accent'in prestişini destekleyecek. Bakalım Japonların karşı hamlesi ne olacak.
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac