0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dünyanın bu köşesinde zaten istemesek de zırt pırt kesiliyor enerjimiz. Eyleme gerek yok hahaha...[/quote]Sizin gibi düşünenlerin yüzünden böyleyiz ya hahaha... Aman siz katılmayın.
Sizin gibi düşünenlerin yüzünden böyleyiz ya hahaha... Aman siz katılmayın.[/quote]Bunu ciddi söylüyor olamazsınız. Ne alakası var...
Yasemin Hanım araba(ları)nızı haftada kaç kez yıkıyorsunuz?[/quote]Benim bir tane kendi adıma arabam var. Havalar yağışlı ise hafif yokuş bir yere park ediyorum.Yağmur yıkıyor benim yerime. Eğer çok kirlendi ise Sonax'ta ayda yada iki hafta da bir iç-dış yıkatıyorum. Bütçe meselesi birazda...Neden sordunuz çok merak ediyorum??
selim abi suyun bittigini vurgulayacak herhal ondan sormustur....[/quote]Selam Çoşkun, Yakup gitti demek. Biraz üzüldüm. Pırıl pırıl arabaydı ve sen ona gözün gibi bakıyordun.İnşallah değerinde satmışsınızdır. Alan hayrını görsün ne diyelim. 206'lar da çok güzel ve daha spor...Yeni arabanızı güle güle kullanın Allah kazadan beladan esirgesin. 206'nın rengi ne renk?? Birde herhalde henkelin şişesini hala bulamadın ya da unuttun? Okuyor musun? Benimde senin yaşlarında bir yiğenim var o da araba sevdalısı. Lise 2'ye gidiyor. Modifiyeye çok meraklı ders mers hak getire...
Lisedeyken bende araba delisiydim. Gerçi hala deliyim ama biraz duruldum sanki. Mahalledeki arkadaşlar okuldan geldikten sonra ders çalışırdı, ben ise kapının önunde arabayı siler, biraz turlardım. O zaman ehliyetim olmadığı için sadece bizim mahallede dolaşıyordum. Az da dayak yemedim babamdan şu ders konusunda... [/quote]Peki sonra okuya bildiniz mi? Lise yılları en güzel yılları aslında okuma çağının... İnsan büyüyünce yani ehliyetini aldıktan sonra istediği kadar belki bir ömür araba sürebilir ama okul çağı geçip gitti mi biraz zor okur. İzah etmeye çalışsakta maalesef anlamıyor...İnsan birazda o günlerin kıymetini şimdi, yani iş işten geçince anlıyor...Siz gene mahallede turluyormuş sunuz... Bunu hiç sormayın...