0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu an Beykent Üniversitesi, Uluslararası Lojistik Bölümü'nde okumaktayım. Liseyi hiç kalmadan bitirdim. Aslında eğitim sisteminin yanlışlığından da faydalandım. Lise 2 deyken 9 dersten başarısız bir şekilde lise 3 e geçtim. Dersleri vermek kolay olmadı açıkçası ama sonunda verdim.Araba deliliği konusuna gelince; sağolsun babam benden arabayı hiç esirgemedi. Adamcağızın en büyük isteği okumamdı ve okumam içinde arabayı bırakmam gerektiğini düşünürdü. Bende hem onu hem de kendimi mutlu ettim. Arabaya olan ilgimi sürdürürken okumayı başardım. Arada bir tokatını yedik ama şu an ki durumdan bende mutluyum o da mutlu.Artık arabanın benim için pek bir önemi yok. Eskiden her gün yıkadığım arabayı şu an iki haftada bir zor yıkatıyorum. Bazı düşünceleri aştım herhalde ya da bazı hevesler azaldı. Zamanla sizin yeğeniniz de benim gibi olur. Eminim ki 19-20 yaşına gelince bazı şeylerin farkına varır. Siz hiç endişe etmeyin.[/quote]İnşallah benim yiğenimde sizin gibi hayatta başarılı olur ve okur. Bu arada sizide kutlarım. Hayatınızda başarılar dilerim. Her anne ve baba çocuğunun iyi bir eğitim almasını ister. Babanızı da bu konuda haklı buluyorum. İnsan bunu evlat sahibi olunca daha iyi anlıyor. Bende Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü mezunuyum. Yiğenim babamın adını taşıyan tek erkek torun. Diğer dördü kız inşallah okurlar ve iyi bir mevkileri olur. Artık biliyorsunuz ki üniversiteli olmak bile bazen yetmiyor değil lise mezunu olmak. Darısı ağabeyimin ve yiğenimin başına!
Çok teşekkür ederim. Aslında ağabeyiniz kendisi için bir şey istemiyor. İstediği herşey yeğeniniz için... İnşallah bazı şeylerin farkına varır da kendini biran once toparlar...[/quote]İnşallah...