0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tekrar merhaba , salı sabahı aracı teslim almış bulunuyoruz. ilk izlenimim iyiki mm almışım oldu. geri kaydırma gibi bir sorunla karşılaşmadım. yada burda çok fazla yokuş yok.ama özellikle endişelerimiz olduğu için denedik. memnunuz . teşekkür
toyota mmt yi garantili alırım ancak. ikinci el vs garantisiz almamopel easytronici kafama silah dayasalar almam
ben de inşallah haftaya bu araçtan teslim alacağım deneyimlerinizi yazarsanız biizm için yol gösterici olacaktır.
Şimdiden hayırlı olsun.M/M araç çok iyi, siz hiç kimseye bakmayın, rahatınıza bakın sadece.Özellikle bu konuda, bazı kişiler çok fazla abartmış;Yok "paranıza yazık olur", yok "çok pişman olursunuz", yok bilmem ne.....Sanki manuel vites araçlarda bir sürü arıza çıkmıyor.Ben vites değiştirme külfetinden kurtulayım da, kim ne derse desin.İlave;1. yokuşlarda aracınız geri kaçmasını istemiyorsanız, 2 defa peş peşe frene basın, ayağınız frenden çektiğinizde, araç mümkün olduğu kadar askıda kalır2. Uzun yolda sabit hızla gidecekseniz, vitesi manuele alın, örn: otobanda gidiyorsunuz, manuel 6'ya alın ve öyle devam edin. Hızınızı düşürecekseniz, tekrar otomatiğe alın.3. Aracı bir süre kullandıktan sonra alışacaksınız vites geçişlerine. Alıştıktan sonra, vites değişim zamanı gelince, ayağınızı hafif gazdan çekin, viteslerin değiştiğini hissetmeyeceksiniz.4. kısa beklemelerde, mümkün olduğu kadar vitesi boşa alın, ve ya almazsanız, fren pedalına tam basın.Fren pedalına hafif basarsanız, kavramayı sürekli askıda bırakırsınız, baskı kontrol ünitesi kararsız kalır.5. Şehir içinde, ara sokaklardan giderken, Es modunda kullanın, böylece ani yavaşlamalarda vites değişimi düşük devire göre olmaz, çok fazla sarsmaz.Siz de aracı alınca, ilk izlenimlerinizi ve görüşlerinizi yazınız bu konuya.
levent bey kimseye bakmayın derken bu kadar kişi boşamı konuşuyor.??biri 1 senede 2 kere,biri 4 kere kısacası kalan kalıyor..dünya para verip o km araç alan neden arabasını satmak için bitarafını yırtıyor,veya sattığı için kendini şanslı hissediyor.m/m aracım yok fakat çok kullandım.hiçbir araba aman arıza yapmasın diye otomatiği varken manuel e çekip kullanmak veya araba yıpranmasın diye böyle birşey yapmak zorundada değil..şanzımanın daha düzgün ve hesaplı yapılmış olmaması bir gerçek..bu araçlara tek kişi binecek diye bir zorunluluk da yok.e arabayı emanet vermek icab etti.rampada böyle kalkıcan.burda düz e çekicen yok olmadı gel birlikte bir tur atalım da öyle mi al yapıcak insanlar..benim tekrar söylüyorum m/m aracım yok fakat başarısız bir şanzıman olduğunu söylüyorum.sıkıntılı problemli olduğuda bir gerçek.siz şanslı olabilirsiniz o ayrı.ama herkes sizin kadar şanslı olamaz..
.dik yokuş yukarı gibi istisna durumlarda şaşırıyor, bu da normal, elektronik yapay zeka uygulamaları henüz o kadar gelişmedi. Biz bu m/m vitesi otomatik değil, manuel vitesi kendi değiştiren biraz aklı kıt bir yardımcı gibi düşünürsek ve onun kafasını karıştıran yerlerde (dik yokuş yukarı dur kalk vb. gibi) kontrol biz ele alırsak hiç sorun çıkmaz. .