0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben yolladım o siteye kabul etmediler
hhahahahahahaha adam yollarken utanır Araba desen toyota'ya benzemiyor, tiplere baksan bebeğe benzemiyor
Ülen sen ne anlarsın bu adamlar neden bu halde ? orda öyle bir mesaj varki 90lı yıllarda o araç alındığında bunların hepsi çocukmuş TOYOTA o kadar rahatki 15 senedir orada uyuyorlar :rofl
senin cevapda hraika. bu araba 15 yıldır sapa sağlam : ) Onlar bu arabayla büyüdüler yetiştiler
ahmet hakkaten muhteşem bir cevaptı be ) eyüp abi cevap vermediler, ancak her gün bakıyorum kabul edip yayınlanmamış
eklemek lazım hakkaten
abi gecenin köründe varya kikir kikir güldürdün yaa süpersin Türkay abi bir kez daha videona hayran kaldığımı belirtiyim
koca toyota'ya yakıştırmadım bu reklamı.bebeklere kadar düşürdüler daha ne diyeyim
aslında işin içine kadın ve çocuk karıştımı pek iyi olmaz ama..ben mesela balığa giderken kesinlikler kadın veya çocok götürmem
çoooook yerinde bir reklam.toyota kullanıcısı genç kesim değil, toyota kullanıcısı hız-spor görünüm-sürüş zevki vs de aramıyor..toyota kullanıcısı genel olarak aile babası ve arabayı araba olarak seviyor..ha bir de evin erkeğini değil de hanımını etkileme boyutu var ki çok fecii evde hanım toyota alalım bey dediği zaman sen bir şey diyemezsin
Antalyalılara mahsus heralde bu otandik bakış açıları Bide Ahmet Kirik gelse tam olacak