0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kırık gelse beğenir herhalde yaa, bir de bizim bir önceki arabamız hiluxtu der bir de bordo toyta vardı der
Bizim ezik 1.3 çekmiyo abi ya der Ama ben vosvogen hastasıyım der Hatta bunları öyle bir alfabeyle yazar ki bi hafta çözemeyiz
küçün bir hatırlatma ;GoogleTagged: oyota antlaya
Burak bu nası bi bakış açısı anlayamadım doğrusu....Aama olaya dümdüz mantıkla bile baksak... TCT de bile aile babası olan çok ....
supra celica mr2 ve daha saymadığım bir sürü spor arabayı üğretip 2jz moturu gibi hala insanların hafızasına işLemiş kaliteli motorlar üreten bir marka için pekte hoş bir reklam değil.aile'ye yönelik bir reklam buna lafım yok.benim görüşüm bu.dünya'ya mal olmuş bir marka için pek yakıştıramadım sadece bu.
çoooook yerinde bir reklam.toyota kullanıcısı genç kesim değil, toyota kullanıcısı hız-spor görünüm-sürüş zevki vs de aramıyor..toyota kullanıcısı genel olarak aile babası ve arabayı araba olarak seviyor..ha bir de evin erkeğini değil de hanımını etkileme boyutu var ki çok fecii evde hanım toyota alalım bey dediği zaman sen bir şey diyemezsin
ben yolladım o siteye kabul etmediler
türkiye ile neden sınırlandırıyorsunuz.dünya çapında diyorum ben.