0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
doğumgününüz kutlu olsun arkadaşlar,bu arada benim oğlum da 1 yaşını doldurdu bugün.ahmet, diğeri de yeğenin oluyor yani
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu ve sağlıklı yıllara...
Yok Aydın abi ya tamam bekarlık güzelde evlilikte güzel birşey, insan her ikisinide tatmalı bence
Berkay'ım doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu yıllar görürsün inşallah...
Mesut ve Berkay....Yeni yaşınız kultu ve mutlu olsun....nice sağlıklı yıllara.....
Berkay nerdesin ya dün ben online değildim bugünde sen yoksun piyasada
Mesut abim ve Berkay kardeşim doğum gününüz kutlu olsun. Nice senelere inşallah.
Berkay, en kısa zamanda bu yaşı hesaplamayı bırakmalısın. Nice nice yeni mutlu yaşlara bizlerde pastalara Berkay. Çevrendekiler, hep ilk doğduğun andaki gibi gülücükler içinde olsun seni görünce.
Berkay doğum günün kutlu olsun
Nice yıllara arkadaşlar
doğum günleriniz kutlu olsun
Sağlıklı ve mutlu nice senelere...
Berkay ve Mesut, doğum gününüz kutlu olsun, nice senelere inşallah
ahtım vardı 18 ime giriyim ehliyete yazılmak için bir gün beklemicem diye yarın yazılıyorum
bu arada benim oğlum da 1 yaşını doldurdu bugün.ahmet, diğeri de yeğenin oluyor yani
Vaaay Berkoo yakışır kardeşim benimde aynen babam doğum günümde yazdırmıştı kursa süpriz hediye olarak
La Berkay unuttuk sanma la seninde doğum günün kutlu olsun kardeşim. Sevdiklerinle nice mulu yarınlara..
ben kendim yazıldım abi geçen senede A2 motorsiklet ehliyetini alırken kendim yazılıp aldım bu senede aynı oldu babama sorsan benim sürücü kursunun yerini bilmiyor teşekkür ederim Emre abiciğim , hep birlikde torunlarımızı görürüz inşallah
Mesut abi pardon senınde dogum gununmus sımdı okudum senınde dogum gunun kutlu olsun abi sevdiklerınle nıce yaslar gorursun ınsallah...
Berkay ve Mesut, doğum gününüz kutlu olsun, nice senelere inşallah Not: ACD ve Tunç arkadaşımız tarafından açılan başlıklar birleştirilmiştir.