0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ergün ben zaten o saatlerde çıkıyorum ama 16:30 gibi izin alıp çıkmaya çalışırım, bu işlemlerin maliyeti ne olur bana ?
sağlıklı,mutlu,mesut ve bahtiyar günler seninle olsun.doğum günün kutlu olsun...berkay kardeşiminde doğum günü kutlu olsun...
Burası maliyet portalı değil Hocam. Burası dostluk portalı...
Mestum iyiki doğdun, bu yaş sana iyi gelmedi bak evleneceksin diğer arkadaşlarıda kutlarım
Ahmedim sanada bu güzel konu ve güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim seni seviyoruz yaramaz A.C.D
Rica ederim abicim büyük bi zevkle açtım bu konuyu...Abi zordur seni seviyorum demek Ama daha zoru bunu hareketlerinle dile getirmek karşındakine hissettirmek... O yüzden telefon açıp gelirmisin dediğimde nereye ne zaman demeden geliyorum diyen dostlarımı abilerimi kardeşlerimi anlatmaya kelimelerim yetmez benim....
Ooo kaptan artık RedLine e (30) dayanmışsın. Bırak artık jantı, yayı, filtreyi.Alalım sana bi avensis yavaş yavaş sağdan sağdan git. Şaka tabi ki yaa ruhu genç olanın kimliği mi sorulur.Bir yaş daha yaşlanan pardon gençleşen Mesut abeyimin doğum gününü kutlar, sevdikleriyle nice seneler geçirmesini dilerim.
Aydın abim çok teşekkür ederim de şu caydırma politikan işe yaramıycak Aydın abim benim kaç aydır uğraşıyorsun sena seviyorum
Dogum günün kutlu olsun Mesut abi iiki aramızda varsın
Mesut kardeşim doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte sana mutlu, sağlıklı, başarılı, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl dilerim. Mutlu seneler.