0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu Yıllar Sizeeee... Forumdaşlığımız hiç bozulmasın emi?! Bu arada meyveli pasta sevmem ben Berkaycım =) en çikolatalısından istiyorum haberin olsun
berkayıııım doğum günün kutlu olsun kardeşim benim aynı şekilde mesut abim senin de doğum günün kutlu olsun, en içten dileklerimle gerçekten forumdan iki sevdiğim insanın doğum günüymüş, acd sana da teşekkür edem konuyu açtığın için
krokan da seversen eğer özsüt "karaorman krokan" yok ben sadece çuku isterim diyorsan da özsüt "kanaş"...pişman olmazsın..antep fıstığı seversen de özsüt "thomas" özellikle thomas candır ciğerdir
sizin okulun semtte başka gidilecek bi yer yok herhalde? ya da çalıştın mı naptın hafız sen ya?!
Damat Toyotacııı Nice senelere Mesut abim benım allah sağlıklı sıhhatlı güzel bir yaş nasip etsin ablamla birlikte size abim " tabi corolla'lı " İSMAİL NEHİR (24) Berkay PARMAKSIZ(18) CANBERK CİLASUN (18) onur mert (19) Ahmet tecik (36) Arkadaşlarımızında doğum gunleri kutlu olsun ...
Mesut Abi ve diğer arkadaşlarımın;Doğum "gün"ünüz(leriniz) kutlu olsun nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve Toyota'lı yıllar dilerim. Hep gülmeniz dileğiyle
Mesut Hocam nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere yengemizle ve doğacak yeğenlerimizle birlikte İNŞALLAH...
Mesut abicim, doğum günün kutlu olsun, sağlıklı ve mutlu nice yıllara..
Mesut, pastayı kenara yazdık. Diğer tüm arkadaşlarında doğum günü kutlu olsun. Her senede yaşlanmak olmaz ki.
Ergün çok teşekkür ederim öncelikle hemen sana işim düşmüşken sorayım akşama kaça kadar açıksınız benim araçtan ince bir kayış sesi geliyor sanırım dinamonun üzerinden geçen kayıştan geliyor, birde kornam sanki sesi kısılmış gibi düzgün çalmıyor
Tunc çok teşekkür ederim kardeşim ya sabah sabah bu konuyu görünce yüzümde kocaman bi gülümseme belirdi ilk doğumgünümü kutlayan TCT ağilesi oldu
18:00'a kadar açığız... Ama senin en azından 17:00 civarında gelmen lazım. Malum kayıt vs...
amacımızda bu zaten ailemiz içinde birilerinin mutlu edip tebessüm ettirebiliyorsak ne mutlu bize abim valla ben senden daha cok mutlu oldum şimdi