0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sadece düşüncelerinize saygı duyduğum için bu iletiyi yazıyorum onun dışında söylemek istediğim şeyleri yazdım zaten
Sizde hak verirsiniz ki; kimin, nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu buradan kestirmek güç, üstelik kimileri (sözüm meclisten dışarı, buradaki kimseyi belirtmiyorum, belirtmem gerekse idi de belirtirdim) sanal ortamda her nedense içlerindeki gizli kuralsız kişiliği ve saygısızlığı açığa çıkarabiliyor. Bu çeşitli kereler olmuşturda.
b]Ergün'ün yorumunu kastederek kullandım hoşgörü kelimesini.
ya pardon ama imla kılavuzu gibi çalışıyosunuz...Türkçe yi korumak güzel tabiki ama el alışkanlığı da ayrı bir sorun...birde ben buraya yazı yazarken önceden planlayıp yazmıyorum ki..yanında oyun oynarken chat leşirken burayı da okuyarak yorumlarda bulunuyorum...1.w x vs için uyarıldığımda bunu gereksiz bularak aynen devam edeceğim...devam:=))2.çok ta gerekli bir şart ise de artık yorum yazmam olur biter..
Ayrıca Nagihan koyu yazdığın noktalarda sana yazılanlara aşırı sitem içeren sert cevaplar sezdim seninde cevapların bu denli sert olmamamı....
Benim adaş (Kemal) ne oldu ya, çoktandır sesi soluğu çıkmıyor
Bilhassa bayanların, hele ki 21 yaşında bir bayanın (Sakın yanlış anlaşılmasın kimseye ayırım yapmam) biraz daha yumuşak tavırlı olması, kendinden yaşça epeyce büyük kimselere karşı ılımlı ve yumuşak kelimelerle davranması daha hoş karşılanır düşüncesindeyim.
buna katılmadan kapatamayacağım bu sayfayı..
Kimsenin ayrıcalık hakkı olmadığı bir ortamda eğer ki Evren Bey'e ayrıcalık tanımamaksa suçum kusura bakmayın ama ben kendimi hiç suçlu hissetmiyorum. Kuralları uymamakta ısrar eden bir insanı kaybetmemek için "tamam sizi idare ederiz" dememi beklemiyorsundur heralde Nagihan...