Gönderen Konu: Kurallar ve Tartışma  (Okunma sayısı 3121 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Kurallar ve Tartışma
« : Şubat 15, 2010, 20:04:41 »
Tabii her yerin ve herkesin kendine özgü kuralları vardır. Madem ki yönetim görevi birilerine veriliyor, düzen bozukluğu hissedildiği takdirde uyarıyı yapacak olan kişiler de onlardır fakat bu biraz da hoşgörü gerektirir. Beklenilenden farklı davrandığı için birini kırarak kaybetmek değil onu kazanmak marifettir, kaldı ki burada elçilikler arası resmi yazışmalarda bulunmuyoruz. Türkçe'yi doğru kullanmaya yöneltmek çok güzel bir şey ama bu kadar katı olunmasını doğru bulmuyorum ki bir forumdayız. Yanlış anlamayın lakayt olunmalı herkes kafasına göre takılmalı demiyorum asıl söylemek istediğim şey, sitenin seviyesini kullanılan dile, yazıma bağlı tutmak çok çok da önemli değil diyorum ki yorumu yapan insanların yaşları, meslekleri, yerleri belli.

Amacım, asla işinize karışmak değil. Takınılan tavır kendi açımdan hoşuma gitmedi dolayısıyla yorumsuz kalmak istemedim. Böyle güzel, samimi bir siteye olabildiğince hoşgörü yakışır.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Toyota Club Türkiye

Kurallar ve Tartışma
« : Şubat 15, 2010, 20:04:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Kurallar ve Tartışma
« Yanıtla #1 : Şubat 15, 2010, 20:27:08 »
  :) Ne de güzel yazmışsınız, her ne kadar içeriğine katılmasamda. Güzelliği, fikrinizi saygı ile ve hür bir şekilde dile gatirmeniz bence.
 Burada kimse kimseyi kırma amacında değil, sadece bazı şeylere özen göstermemiz ve bu özeni yaymamız hepimizin görevi. Bu bizi yozlaşmadan korur. Kuralın olmadığı yerde kaos olur. Türkçe yazım kurallarına dikkat etmek (hiç birimiz türkçe öğretmeni, uzmanı değiliz, hepimizin hataları olur) bu kurallarıdan sadece birisi. Eğer bunu göz ardı edersek, yarın başkasıda başka bir kuralı çiğneme, eğme hakkını kendinde bulabilir. Aynı şekilde bu ve benzeri kurallar diğer üyelerimizinde haklarını korur, konuların diğer üyelerimizce anlaşılabilir kalmasını sağlar. Çünkü burada sohbetin yanında bilgi paylaşımı ve aktarımıda yapılıyor.
 Yapılan uyarılar zaten hoşgörü içermektedir kanımca, takılınan ve sorun olan bir nokta varsa bunu asıl çözecek olan sadece Yönetim değil, üyelerimiz ile beraber hepimizdir.
 Umarım siz Nagihan hanım, Evren bey dahil tüm üyeler fikirlerini saygı çerçevesinde ve hür bir şekilde, inatla bir noktaya takılmadan, hep birlikte en doğruyu bulmak için usanmadan dile getirir.
 Umarım sıkmamışımdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
Kurallar ve Tartışma
« Yanıtla #2 : Şubat 15, 2010, 20:58:11 »
Ne de güzel yazmışsınız, her ne kadar içeriğine katılmasamda. Güzelliği, fikrinizi saygı ile ve hür bir şekilde dile gatirmeniz bence.
Hür bir şekilde yorum yazmama izin verdiğiniz için teşekkür ederim o zaman. Ayrıca düşüncelerimiz uyuşsaydı en başından yorum dahi yazmazdım, katılmamanız çok normal.
 Burada kimse kimseyi kırma amacında değil, sadece bazı şeylere özen göstermemiz ve bu özeni yaymamız hepimizin görevi. Bu bizi yozlaşmadan korur. Kuralın olmadığı yerde kaos olur. Türkçe yazım kurallarına dikkat etmek (hiç birimiz türkçe öğretmeni, uzmanı değiliz, hepimizin hataları olur) bu kurallarıdan sadece birisi. Eğer bunu göz ardı edersek, yarın başkasıda başka bir kuralı çiğneme, eğme hakkını kendinde bulabilir. Aynı şekilde bu ve benzeri kurallar diğer üyelerimizinde haklarını korur, konuların diğer üyelerimizce anlaşılabilir kalmasını sağlar. Çünkü burada sohbetin yanında bilgi paylaşımı ve aktarımıda yapılıyor.
 Yapılan uyarılar zaten hoşgörü içermektedir kanımca,Ergün'ün yorumunu kastederek kullandım hoşgörü kelimesini. Gerçi sizin için "en doğrusu bu" yorumu nazikse bir şey diyemeyeceğim. takılınan ve sorun olan bir nokta varsa bunu asıl çözecek olan sadece Yönetim değil, üyelerimiz ile beraber hepimizdir.
 Umarım siz Nagihan hanım, Evren bey dahil tüm üyeler fikirlerini saygı çerçevesinde ve hür bir şekilde, inatla bir noktaya takılmadan,Gariptir ki inatla bir noktaya odaklanmayı sizde görüyorum ben ki iletinizde dili doğru kullanmayı kurallardan sadece birisi olarak belirtmenize rağmen!!! hep birlikte en doğruyu bulmak için usanmadan dile getirir.
 Umarım sıkmamışımdır.

Bahsetmeden geçemeyeceğim, iletinizde kullandığınız yozlaşma, kaos vb. bazı kelimeler gerçekten endişe verici. O kadar ciddi bir durum olduğunu ve olacağını sanmıyorum. Ayrıca, sadece saygı ve hür kelimelerinden bahsetmeniz de ilgi çekici. Dğer üyeler gibi sizin de bu sitenin güzel taraflarından bazılarının sevgi ve samimiyet olduğunu düşündüğünüzü sanmıştım. Amacım kesinlikle laf dalaşı yapmak değil, illa cevap olsun diye de bir şeyler yazmıyorum. Mesajınız uzun olduğu için düşüncelerimi bu şekilde belirtme yoluna gittim, forum kurallarına ters bir tutum ise söylemeniz yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
Kurallar ve Tartışma
« Yanıtla #3 : Şubat 15, 2010, 21:07:19 »
  Tutum, ne Yöneticilerin, ne de diğer üyelerin sorunu olamaz, en azından ben öyle zannetmiyorum. Dediğim gibi, sorun düzeni korumakda.
 Olayı kişiselleştirmekten özellikle kaçınmaktayım. !!! Diğer yandan saygı ve hür kelimelerinden bahsetmiş olmam samimiyet ve sevginin olmamasından değildir, hele bunu bana söylemeniz de bana gerçekten çok ilginç geldi.
 Benim üstte yazdığım mesajın ana konusunu umarım anlamışsınızdır. Özetle, kurallar o ortamda bulunan herkesin haklarını korumaktadır, o kuralları bilerek ya da bilmeden çiğneyenlerin bile. !!!
 Sizde hak verirsiniz ki; kimin, nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu buradan kestirmek güç, üstelik kimileri (sözüm meclisten dışarı, buradaki kimseyi belirtmiyorum, belirtmem gerekse idi de belirtirdim) sanal ortamda her nedense içlerindeki gizli kuralsız kişiliği ve saygısızlığı açığa çıkarabiliyor. Bu çeşitli kereler olmuşturda.

Konu bütünlüğü bozulmaması açısından ana konudan sonraki bölümü Sohbet bölümüne taşıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
Ynt: 2010 Yaris 1.33 Terra Sporty'nin Yokuş Problemi var mıdır?
« Yanıtla #4 : Şubat 15, 2010, 21:16:15 »
Sadece düşüncelerinize saygı duyduğum için bu iletiyi yazıyorum onun dışında söylemek istediğim şeyleri yazdım zaten, daha fazla uzatmanında gereği olmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
Ynt: Kurallar ve Tartışma
« Yanıtla #5 : Şubat 15, 2010, 21:22:15 »
Sadece düşüncelerinize saygı duyduğum için bu iletiyi yazıyorum onun dışında söylemek istediğim şeyleri yazdım zaten
Tamamen aynı fikirdeyim.
 Fikirler saygı içerisinde paylaşıldıkça sıcak ve samimi bir ortam oluşabilir.
 Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 15, 2010, 21:40:18 »

Sizde hak verirsiniz ki; kimin, nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu buradan kestirmek güç, üstelik kimileri (sözüm meclisten dışarı, buradaki kimseyi belirtmiyorum, belirtmem gerekse idi de belirtirdim) sanal ortamda her nedense içlerindeki gizli kuralsız kişiliği ve saygısızlığı açığa çıkarabiliyor. Bu çeşitli kereler olmuşturda.

Yorum yazmayacaktım ama yazmadan edemedim... Hakan Abinin üstteki yorumu zaten açıklıyor olayı insanların nasıl tepkiler vereceğini kestirmek güç, evet bazen sert cevaplar verilebiliyor gerek yöneticiler gerekse üyeler tarafından ama kimsenin genel uslubunun böyle olup kırıcı ve ya aşağılayıcı bir tavırla bu tutumu gösterdiğini sanmıyorum....

Ayrıca Nagihan koyu yazdığın noktalarda sana yazılanlara aşırı sitem içeren sert cevaplar sezdim seninde cevapların bu denli sert olmamamı....

Yazdıklarım biraz yanlıymış gibi görünebilir gözünüze ancak kimse içinden geçirmesin ki Hakan Öztürk böyle yazmış A.C.D.  de desteklemiş,  forumda gerek hiyerarşik olarak gerekse yaş olarak hiç bir kimseye lafımı esirgemeyeceğimi ve kimseye hoş görünmeye çalışmayacağımı bilen bilir bilmeyende aldığım ceza geçmişimden görebilir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 15, 2010, 22:05:24 »
b]Ergün'ün yorumunu kastederek kullandım hoşgörü kelimesini.
Benim hiç ama hiç hoşuma gitmiyor bu tür polemiğe müsait konulara girmek ancak madem ki sence sorun bende başlıyor o zaman bana da cevap hakkı doğuyor demektir Nagihan.
 Evren Bey'in bir kaç mesajındaki bu anlamsız inadını görmezden gelerek gerek ben, gerekse diğer site yöneticilerimiz gerekli düzeltmeleri yaptık. Belki anlar, tekrar etmez diye epeyce uyarıda bulunmadık. Akabinde Evren Bey'in tutumunda değişiklik olmayınca nazik bir şekilde, espiriyle karışık uyarıda bulundum.
 Tekrar aynı şeyi yapınca tekrar uyardım kendisini. O ise
ya pardon ama imla kılavuzu gibi çalışıyosunuz...Türkçe yi korumak güzel tabiki ama el alışkanlığı da ayrı bir sorun...
birde ben buraya yazı yazarken önceden planlayıp yazmıyorum ki..yanında oyun oynarken chat leşirken burayı da okuyarak
yorumlarda bulunuyorum...
1.w x vs için uyarıldığımda bunu gereksiz bularak aynen devam edeceğim...devam:=))
2.çok ta gerekli bir şart ise de artık yorum yazmam olur biter..
şeklindeki mesajı ile adeta insanın sınırlarını zorlarcasına karşılık verdi...
 Kimsenin ayrıcalık hakkı olmadığı bir ortamda eğer ki Evren Bey'e ayrıcalık tanımamaksa suçum kusura bakmayın ama ben kendimi hiç suçlu hissetmiyorum. Kuralları uymamakta ısrar eden bir insanı kaybetmemek için "tamam sizi idare ederiz" dememi beklemiyorsundur heralde Nagihan...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Şubat 15, 2010, 22:08:19 »

Ayrıca Nagihan koyu yazdığın noktalarda sana yazılanlara aşırı sitem içeren sert cevaplar sezdim seninde cevapların bu denli sert olmamamı....

Tamamen mesajdaki üsluba bağlı kalarak yazmaya çalıştım Ahmetçim ki hala devam ediyorum. Sohbet bölümünde ya da başka konularda da olması gerektiği gibi devam edeceğim. Her şey yerinde ve zamanında güzel ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 15, 2010, 22:20:14 »
Rica ederim Ergün ben seni yargılamıyorum, suçlusun demiyorum ya da söylemeni beklediğim bir şey de yok ki bana düşmez bu zaten. Daha önce bir çok kere uyarıldığını da bilmiyorum sonuçta, ikinci hadi olsun üçüncü kez uyardığınızı düşündüm. Bunun üstüne bu zamana kadar nazik tavırlarıyla karşılaştığım senden öyle bir ileti okuyunca içimdekileri söyledim zaten, kusura bakmayın. Bu durum hoşuma gitmiyor, atışmalardan fakı yok ve çok üzücü. Ben sizi karşımda değil yanımda görüyorum, söylediklerimde de art niyet hiç bir zaman olmadı. Öyle bir duruma geldi ki konu savunma gereği hissettim kendimi resmen. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #10 : Şubat 15, 2010, 22:20:40 »
  Açıkçası anlamsız bir gerginlik var ancak buradaki gerginliğin sebebi, düşünceleri diğer tarafa empoze etmek olmamalı, bunu yöneticiler dahi yapmazken bazı üyelerin, inatla üstelik kuralları hiçe sayarak yapmaya çalışması yakışık almaz.
 Şimdi izninizle konuya bir açıklık getirelim (konu nasıl buraya geldi ise  :alkis: );
 *Sorun kurallara uymamak ve bunu diretmek mi?
 *Uyarıların şekli mi?
 *Kuralların kendisi mi?

Elbetkide insan oğlunun olduğu yerde tartışma olacak ancak kusura bakmayın Nagihan hanım (uygunsa hanımı kaldırabilirim) ki burada sergilenen davranışı yargılamyıyorsunu anladığım kadarı ile, kişilik analizi yapıp kişileri yargılıyorsunuz. Yanlışmıyım?  :kötü:

Hep beraber tartışalım ama savaşmayalım ki bir sonuca varabilelim.  :kanka:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 15, 2010, 23:28:26 »
bir söz vardır: "mantığın bittiği yerde askerlik başlar derler". herkes bu sözü doğrulayan birsürü askerlik anısı anlatır kendince. ama değil, okadar insanı bir arada huzur içinde ve kargaşaya mahal vermeden tutabilmek kural gerektirir. kimisi bu kuralları mantıksız bulur, kimisi mantıklı. bu formun askerlikten farkı mı? askerdeyken o sana mantıksız gelen kuralları çekmek zorundasındır, ama burada değil. istersen çekmezsin... ki bu kural günümüzde en mantıklı kurallardan biridir. dilimizin korunmaya çok ihtiyacı var, dilimiz gidiyor peşinden koşup yetişebilirsek ne mutlu bize.

şu kısa yazıda bile irdelesek sözüm ona türkçeleşmiş bir sürü kelime buluruz. bize düşen en azından bunların sayısını artırmamak...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 16, 2010, 05:30:30 »
Benim adaş (Kemal) ne oldu ya, çoktandır sesi soluğu çıkmıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 16, 2010, 05:33:31 »
Ahhhh ahhh gelde Dr. Handeyi mumla arama şimdi :dans3: :daghan:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #14 : Şubat 16, 2010, 08:08:54 »
  Doğru söylüyorsun Murat, kesinlikle özgürlüğe çok düşkün birisiyimdir ama askerlik kadar da mantıklı bir yer varmıdır, toplumdaki kargaşanın (insanların bir kısmı yolda yürümeyi bile bilmez) büyük kısmının sebebi eğitimsizlik ve kuralsızlık (ya da kuralları uygulamama, denetlememe) değil mi? Sağdık vatandaşın fazla vergi ödemesinin sebebi yine bu kuralsızlık, kuralları gereği gibi denetlememe değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 16, 2010, 12:56:22 »

Benim adaş (Kemal) ne oldu ya, çoktandır sesi soluğu çıkmıyor
  Teşekkür ederim. Görünmezliğimizin farkına varılması da ayrıca mutluluk. :)Bu günlerde biraz sesim soluğum az çıkıyor. ;) Daha doğrusu arada sırada okumayı tercih ettiğimden görünmez oldum. Böyle bir tartışma konusunu da görünce biraz şeytan dürttü. :D
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 16, 2010, 17:06:09 »
  Konunun detayını bilmediğim için sadece buradaki konu başlığı ile ilgili görüşlere fikir yürütmek istiyorum.

Önce Hakan Bey'in Görüş ve düşüncelerinden örnekler alalım;

''Burada kimse kimseyi kırma amacında değil, sadece bazı şeylere özen göstermemiz ve bu özeni yaymamız hepimizin görevi. Bu bizi yozlaşmadan korur. Kuralın olmadığı yerde kaos olur. ''

''Tutum, ne Yöneticilerin, ne de diğer üyelerin sorunu olamaz, en azından ben öyle zannetmiyorum. Dediğim gibi, sorun düzeni korumakda.''

''Sizde hak verirsiniz ki; kimin, nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu buradan kestirmek güç, üstelik kimileri (sözüm meclisten dışarı, buradaki kimseyi belirtmiyorum, belirtmem gerekse idi de belirtirdim) sanal ortamda her nedense içlerindeki gizli kuralsız kişiliği ve saygısızlığı açığa çıkarabiliyor. Bu çeşitli kereler olmuşturda.''

''kesinlikle özgürlüğe çok düşkün birisiyimdir ama askerlik kadar da mantıklı bir yer varmıdır, toplumdaki kargaşanın (insanların bir kısmı yolda yürümeyi bile bilmez) büyük kısmının sebebi eğitimsizlik ve kuralsızlık (ya da kuralları uygulamama, denetlememe) değil mi? Sağdık vatandaşın fazla vergi ödemesinin sebebi yine bu kuralsızlık, kuralları gereği gibi denetlememe değil mi?''

Saygının sevginin bile bir kuralı vardır. Kuralları hiçe sayarak yapılan her hareketin içinde bir yanlış veya hata payı vardır.Ayrıca bazı kurallarda esneklik payı bırakamazsınız. Aksi takdirde olaylar ve insanlara ayrıcalıklı ve farklı biçimde davranmanız gerekir ki, bu da kaos yaratır.
 Ben burada Hakan Bey'in Tüm fikirlerine ve düşüncelerine katılıyorum. Bu benim şahsi görüşümdür. Yanlış düşündüğümü de zannetmiyorum.

Nagihan Hanım'ın Görüş ve düşüncelerinden örnekler alalım;

''Tabii her yerin ve herkesin kendine özgü kuralları vardır''

''Bahsetmeden geçemeyeceğim, iletinizde kullandığınız yozlaşma, kaos vb. bazı kelimeler gerçekten endişe verici. O kadar ciddi bir durum olduğunu ve olacağını sanmıyorum. Ayrıca, sadece saygı ve hür kelimelerinden bahsetmeniz de ilgi çekici''

Çok fazla yorum yapmak istemiyorum.''Tabii her yerin ve herkesin kendine özgü kuralları'' varsa, bunlara uymak zorunluluğu da vardır.
 Bilhassa bayanların, hele ki 21 yaşında bir bayanın (Sakın yanlış anlaşılmasın kimseye ayırım yapmam) biraz daha yumuşak tavırlı olması, kendinden yaşça epeyce büyük kimselere karşı ılımlı ve yumuşak kelimelerle  davranması daha hoş karşılanır düşüncesindeyim.

98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 16, 2010, 18:15:59 »
  Bilhassa bayanların, hele ki 21 yaşında bir bayanın (Sakın yanlış anlaşılmasın kimseye ayırım yapmam) biraz daha yumuşak tavırlı olması, kendinden yaşça epeyce büyük kimselere karşı ılımlı ve yumuşak kelimelerle  davranması daha hoş karşılanır düşüncesindeyim.
buna katılmadan kapatamayacağım bu sayfayı..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #18 : Şubat 16, 2010, 20:40:24 »
buna katılmadan kapatamayacağım bu sayfayı..
sana katılıyorum Türkay abi
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 16, 2010, 23:08:49 »
Bilhassa bayanların, hele ki 21 yaşında bir bayanın (Sakın yanlış anlaşılmasın kimseye ayırım yapmam) biraz daha yumuşak tavırlı olması, kendinden yaşça epeyce büyük kimselere karşı ılımlı ve yumuşak kelimelerle  davranması daha hoş karşılanır düşüncesindeyim.
  İşte ben bunu alkışlarım :alkis: :alkis: Kemal abi yokluğun belli olmaz olurmu hiç.Ayıp ettin :) :)
   Bir yerde belirlenmiş bir kural-lar var ise ve herkes o ortamı paylaşıyorsa yada o ortama girmek istiyorsa o kurallar bütüne uymalıdır.Kimseyede müsamaa tanınmamalıdır.Vakti zamanına Türkay,Ahmet Can,Ahmet Özkök Kemal Cengiz abi gibi ve adını unuttuğum çok eski üyelerimiz ceza aldılar.Kimi uzaklaştırma aldı.Kiminin ise üyeliği tamamen bitirildi.Tamam herkes noktalama işaretlerine uyamayabilir.Bilmeyebilir.Ama kalkıpta harfleri değiştirmek,harfleri eksik yazmak ve buna benzer şekilde yazmak hoş değil.Çoğu üyenin ne yazdığını bende dahil bir çok kişi anlamıyor bile.
   Ergün kardeşimin problem yaşadığı Evren arkadaşımız,forum kurallarına aykırı yazıyor ve yapılan uyarılar içinde "gereksiz" deyip böyle yazmaya devam edeceğim diye yazması eğitimci kimiliği taşıyan biri için gerçekten abes bir cevap olmuş.Her 24 Kasım tarihinde öğretmenlere verilen değerler gibi konular işlenir haberlerde ya da tartışma programlarında.Öğretmenliğin ne değerli,kutsal bir meslek olduğuna değinilir.Bir öğretmen mesleğine yakışır hareketlerde bulunmuyorsa,"ben edebiyat değil biyoloji öğretmeniyim" diyerek hatasını telafi etmek yerine yaptığını doğru olduğunu savunuyorsa ben ne anladım bu meslekten...

Kimsenin ayrıcalık hakkı olmadığı bir ortamda eğer ki Evren Bey'e ayrıcalık tanımamaksa suçum kusura bakmayın ama ben kendimi hiç suçlu hissetmiyorum. Kuralları uymamakta ısrar eden bir insanı kaybetmemek için "tamam sizi idare ederiz" dememi beklemiyorsundur heralde Nagihan...
  Kardeş yoluna aynen devam et.Arkandayız ve destekçinim.Yaptığın gayet doğru bir şey :alkis:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR