0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte ben bunu alkışlarım Kemal abi yokluğun belli olmaz olurmu hiç.Ayıp ettin Bir yerde belirlenmiş bir kural-lar var ise ve herkes o ortamı paylaşıyorsa yada o ortama girmek istiyorsa o kurallar bütüne uymalıdır.Kimseyede müsamaa tanınmamalıdır.Vakti zamanına Türkay,Ahmet Can,Ahmet Özkök Kemal Cengiz abi gibi ve adını unuttuğum çok eski üyelerimiz ceza aldılar.Kimi uzaklaştırma aldı.Kiminin ise üyeliği tamamen bitirildi.Tamam herkes noktalama işaretlerine uyamayabilir.Bilmeyebilir.Ama kalkıpta harfleri değiştirmek,harfleri eksik yazmak ve buna benzer şekilde yazmak hoş değil.Çoğu üyenin ne yazdığını bende dahil bir çok kişi anlamıyor bile. Ergün kardeşimin problem yaşadığı Evren arkadaşımız,forum kurallarına aykırı yazıyor ve yapılan uyarılar içinde "gereksiz" deyip böyle yazmaya devam edeceğim diye yazması eğitimci kimiliği taşıyan biri için gerçekten abes bir cevap olmuş.Her 24 Kasım tarihinde öğretmenlere verilen değerler gibi konular işlenir haberlerde ya da tartışma programlarında.Öğretmenliğin ne değerli,kutsal bir meslek olduğuna değinilir.Bir öğretmen mesleğine yakışır hareketlerde bulunmuyorsa,"ben edebiyat değil biyoloji öğretmeniyim" diyerek hatasını telafi etmek yerine yaptığını doğru olduğunu savunuyorsa ben ne anladım bu meslekten...
Daha çok sanal ortamda hepimiz birbirimize siyah gözlükle bakıyoruz. Çünkü, yüzyüze birbirimizi göremiyoruz, mimiklerimizi fark edemiyoruz,sesimizi birbirimize duyuramıyoruz. Hal böyle olunca da,kişiler birbirini yanlış anlayıp yanlış tanıyor, böyle değerlendirmeler sonucunda da kırgınlıklar ve dargınlıklar oluyor. Öyleyse yapacağımız tek şey, yazmadan önce iyi düşünmek ve üç kere düşünüp bir kere yazmak olmalıdır.
Benim tarafımdan yaratılan olumsuz ortam adına özür dilerim. Aslında amacım bu değildi ama "siyah gözlükler" buna neden oldu sanırım.
Harfiyen katılıyorum yazdıklarınıza Kemal hocam, çok güzel özetlemişsiniz durumu aslında. Ben yine de kendi adıma çok üzgünüm, kendimle alakalı olamayan bir konu olsa bile fazla hassas davrandım ve savunma çabasına girdim. Devamında yazılan yorumlarda bu durumumu tetikledi sanırım. Benim tarafımdan yaratılan olumsuz ortam adına özür dilerim. Aslında amacım bu değildi ama "siyah gözlükler" buna neden oldu sanırım.
Ahhhh ahhh gelde Dr. Handeyi mumla arama şimdi
O süpürge Toyota mı? Eğer öyle ise bir kontrol ettirmekte fayda var.
Kimsenin ayrıcalık hakkı olmadığı bir ortamda eğer ki Evren Bey'e ayrıcalık tanımamaksa suçum kusura bakmayın ama ben kendimi hiç suçlu hissetmiyorum. Kuralları uymamakta ısrar eden bir insanı kaybetmemek için "tamam sizi idare ederiz" dememi beklemiyorsundur heralde Nagihan...