0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Emin bey forum kuralları gereği sizi tanışma bölümünde tanıyabilirmiyiz...
selam arkadaşlar, lastiklerim continental eco3 185 / 65 / 14 1 yıl kadar olmadı alalı fakat lastiklere 30 hava basıyorum bu yol aldıktan sonra mesela ( bu gece 150 km kadar yol gitmeden önce şişirdim hepsini) özellikle önler iniyor fakat inme sonuna kadar olmuyor 22 lerde sabit kalıyor bunun nedeni sizce ne olabilir tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum çok sağolun
lastik basınclarını benzin istasyonlarında kontrol ediyor iseniz, farklı istasyonlarda farklı sonuçlar çıkıyor. atıyorum opette 32bar hava basın, direk bp ye gidin 26bar hava gözükebiliyor. bir de lastik basınçlarını lastik ısınmadan kontrol edin. sıcak lastik ile soğuk lastik arasında da basınc farkları oluyor.
Allah beni ne yapsın ya... ben nasıl böyle bir şey yazmışım.Ayıp bana vallahi....Mehmet bey verdiğiniz (-) alkış tam isabet olmuş... Özür dileklerimi lütfen kabul ediniz...
olabilir böyle şeyler özcan bey hiç sorun değil sanal bir ortam sonuçta dalgınlık normal,ayrıca bilginize, ben eksi alkış vermedim size iyi günler
dedemde 91 model mazda 626 var sedan kasa 180,000 km de. çok ilginç olucak ama orjinal lastikleri var ve dedem hiç hava basmamış? lastiklerde dipdiri duruyo . araba sadece çarşı pazar kullanılıyo bu arada. hahahaha full orjinal boyasız çiziksiz ve sıfır hata bir araç. buna ne demeli