0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abi bazen bunu söylemekte haklısın ama insanlara arabalarını sattırmaktan vazgeç artık lütfen... Herkesin aklı o kadarına erer diye tahmin ediyorum... Bazen haklısın diyorum çünkü; Yeni Corolla Comfort alıp Elegant jantı ve Dijital Klima taktırmak istiyorum diyen insanlara 10 bin TL'ye mal olur deyince satıp Elegant'ını almak daha mantıklı. Ama bu mantığı bırakalım da insanlar kendileri kursun...
anladığım kadarıyla aracınızda merkezi kilit sistemi yok. bence alarmlı (bagaj açma fonksiyonu olan) bir alarm ve merkezi kilit sistemi alın, size herşeyiyle tahminen 100-150 arası bir fiyata malolur.ama yok merkezi kilit ve alarm taktırmaya niyetim yok derseniz, merkezi kilit motorları (sanayi ağazıyla pompaları) satılıyor (3-5 tl). bundan 1 adet alıp bagaj kapağının içine yerleştirin. ucuna kilitin halatını bağlayıp boşluğunu alın. motora besleme için ön taraftan bir kablo çekin ve düğme ile motoru çalıştırıp açma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. şayet merkezi kilit yaparsanız da yapacakları işlem bu.
benim hatam ayrıntlıl anlatmamak mıydı? adaşın dediği iyi bir fikir deseydin yorulmamış olurdun be adaş...
Peki bu konu üzerine bir soru da benden sedan Ae101in bagaj kapağına merkezi kilit sistemi yapılır mı alarmım da bagaj açama fonksiyonu var ama bagaj kilidinde motor falan yok bir motor ile bu iş çözülür mü?