Gönderen Konu: merkezi kilit ve 5. kapı  (Okunma sayısı 7737 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • eLVaNGrUp
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 270
  • Model Yılı: '93
Ynt: merkezi kilit ve 5. kapı
« Yanıtla #20 : Mayıs 23, 2010, 09:24:12 »
Arkadaşlar öncelikle hepinize aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkür ediyorum. dün gece kilidimi söktüm dağıttım şifrelerini anahtarıma göre dizdim. kırık olan kısmı onardım. Bu gün aracıma taktım. sorunum çözüldü. merkezi kilit taraftarı değilim ama eşim oğlum bi yere gittiğimizde zor oluyor tek tek açmak. Yaza çıkmadan mekezi kilit taktıracam bagajı hiç ellemiyeceğim. zaten araca en fazla 2 yıl binerim. (oda yeni motor yaptırdım kıyamıyorum) şimdi bagaja mdf kestirip yeni modeller gibi yapacam tek sıkıntım kilitti. sonra arka koltukla bagaj arasına file gerecem. tavan cıtası spoiler arıyorum bulunca onları takacam. çelik jant takacam film falan cok işim var daha:) ama sattığım zaman alana iyi olacak. 

hocam bende aracı komple bakımdan geçirdim aynı sıkıntılar içerisindeyim, tavan çıtasını 100 liraya yapacak bi yer buldum sanırım dahada ucuzu olmaz oraya yaptırıcam kısmetse,  merkezi kilit taktırmak hiç aklımda yoktu ama şu kapıları açma - kapatma olayından bıktım, bizim araçlara merkezi kilit taktırdığımızda bir süre sonra sorun oluyormu ?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 23, 2010, 09:24:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 24, 2010, 13:48:40 »
hocam bende aracı komple bakımdan geçirdim aynı sıkıntılar içerisindeyim, tavan çıtasını 100 liraya yapacak bi yer buldum sanırım dahada ucuzu olmaz oraya yaptırıcam kısmetse,  merkezi kilit taktırmak hiç aklımda yoktu ama şu kapıları açma - kapatma olayından bıktım, bizim araçlara merkezi kilit taktırdığımızda bir süre sonra sorun oluyormu ?
Arkadaşım sorun olsa  ne olacak. Merkezi kilit sistemi dediğin bir elektronik ünite ve dört adet  motordan oluşuyor. Ve fiyatı da işçilik  hariç taş çatlasın 50 TL.  Bozulsa  bir  motor bozulur  onunda yenisi 5 tl. Ama  verdiği haz/kolaylık fiyat biçilemez ;) 
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • eLVaNGrUp
« Yanıtla #22 : Mayıs 26, 2010, 00:26:23 »
Arkadaşım sorun olsa  ne olacak. Merkezi kilit sistemi dediğin bir elektronik ünite ve dört adet  motordan oluşuyor. Ve fiyatı da işçilik  hariç taş çatlasın 50 TL.  Bozulsa  bir  motor bozulur  onunda yenisi 5 tl. Ama  verdiği haz/kolaylık fiyat biçilemez ;) 

öyleymiş hocam
10 yıldır kullanıyoruz ailece kimsenin aklına merkezi kilit takmak gelmedi kapı açıp kapamaktan kilitler bozuldu neredeyse, araba hala tamirde çıkınca eve gelmeden onuda yaptırıcam :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 09, 2010, 13:53:27 »
selam  beyler bizim ae 101 in içerden bagaj kapağı açma mandalı kırıldı bu parça servise gitsem kolayca bulabileceğim bi parça mıdır ve fiyatı ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
-Farklı olmaya çalıştıkça,farklı yönlerini kaybediyor insanlar ..'

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 09, 2010, 17:14:20 »
anıl bey, form kurallarımız gereği sizi ve aracınızı kısaca tanıtır bir mesaj ile tanışma bölümünde tanışabilir miyiz? şimdiden teşekkürler, iyi formlar...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Haziran 10, 2010, 20:51:38 »
arkadaşlar eski ustalardan bi oto elektrikçi ağabeyim bana merkezi kilidi önermedi. herneyse bende henüz yaptırmadım. sis farlarım var onları takacam. birde tavan çıtası olarak wv caddy nin kısa port ları uyuyormuş. denediğimde sonucu yazarım fakat imkanı olup deneyen olursa paylaşırsa sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • eLVaNGrUp
« Yanıtla #26 : Haziran 12, 2010, 12:08:26 »
arkadaşlar eski ustalardan bi oto elektrikçi ağabeyim bana merkezi kilidi önermedi. herneyse bende henüz yaptırmadım. sis farlarım var onları takacam. birde tavan çıtası olarak wv caddy nin kısa port ları uyuyormuş. denediğimde sonucu yazarım fakat imkanı olup deneyen olursa paylaşırsa sevinirim.

wv caddy değilde oto aksesuarcıya uğradım sw tavanına güzel görünümlü ( siyah ) çıtaları yapıştırdı, şuan bantlı, 3 gün bantlı kalması gerekiyormuş kuruması için

fiyatı   montaj dahil 60 tl

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Haziran 12, 2010, 23:55:47 »
wv caddy değilde oto aksesuarcıya uğradım sw tavanına güzel görünümlü ( siyah ) çıtaları yapıştırdı, şuan bantlı, 3 gün bantlı kalması gerekiyormuş kuruması için

fiyatı   montaj dahil 60 tl

bende aksesuarcılara gittim fakat bana 110-120 tl hesap çıkardılar hani öle aza kanaat getirseler düşünmem bile birde hocam spoiler bulabildin mi? yada baktın mı hiç?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • eLVaNGrUp
« Yanıtla #28 : Haziran 13, 2010, 01:55:53 »
beğenmediğim için hiç sormadım açıkcası.

konu dışı: tavan çıtası ruhsata işletiyormu, taktırdık ama sorun çıkmasın ?