0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuzhan yeni araba alıyosun haaaaaaa. Bunlar Focus menşeili biliyosun değil mi. Focusun motorunu kullandı Ford volvolarda. Şimdi çine satıldı galiba volvo. YOksa güzel araba. Ben daha eski kasaları var ya 2000 civarı kasaları onlar çok hoşuma gidiyor.
Hımmm aslında bi bakıma zor beklemek ama Birde şu soru var kredi ile mi alacaksınız? Nedense sıfır araba bana hiç ama hiç bi zaman mantıklı gelmiyor diğer şartlarda...
Yeni araba alacaz abi inşallah 2-3 ay içinde alırsak aldık, yoksa 1 seneye sonraya kalacak.. Onun için hızlı hızlı araştırıyorum. Türkay'da söyledi aynısını ama volvo kalitesinden birşey kaybetmemiştir diye düşünüyorum ben
gel sana 1.4 corolla alalım be oğuz
bencede yeni volvolar eskiler tadar saglam degil ford focus daha mantıklı
Corolla'nın yeni kasasını bir türlü sevemedim be hacı. Volvo olmazsa Ford Focus Tdci olabilir belki 110 beygir olanlarından.
Konu açılmışken bence mondeo da focus'a göre çok kaliteli bir araba.
Benimde Oğuzhana tavsiyem dizel corolla, hem torku arttı 205 oldu, vites 6 ileri (ki benim aracım 5 ileri mm vitese ve 190 nm torka sahip, buna rağman seviyorum ) hızlanma değerleri de fena değil.. Şahsen ben ne kadar param olursa olsun volvo almayı düşünmem, tabi sizin kararınız sonuçta. . çok iyi araştırmak lazım