0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bujileriniz en son nezaman değişti acaba ? geç çalışma problemi genelde bujilerin korozyonlanması sonucu olur, buji ömürleri bitmiş olabilir
bujiler ne zaman değişti bilmiyorum mesut, geçen sene 30.000 bakımı yapılmıştı ama bujiler değişmemişti ondan öncesinide bilmiyorum daha önce değiştimi, ama dediğin gibi bujilerin ömrü bitmek üzere olabilir bencede. bu arada bi daha tekrarlarsa servistemi değiştirmem gerekir ve kaça mal olur acaba?
verviste değiştirmenize gerek yok, herhangi bi sanayi dükkanından denso iridium buji alın ve sanayide taktırın ben kendim taktım alet edevatı alıp. bujilerin tanesi 4 TL toplamda 16 TL tutuyor bujiler , 3 - 5 lirada bujileri değiştirene veririsiniz
bız alman ve fransız marka araclarımıza hep bosch taktırdık o yuzden bu markayı tercıh ettım 10 gun önce basıma geldı oyuzden sana da tavsıye ettım.umarım en saglıklı en ucuz sekılde yaptırırsın aracını...
vervismi, versiemi Allah'ım ne oluyo, nerdeyim ben, nediyodum ben, nereye gidiyodumda gitmicektim eeeee damat sık sık ziyaret etmen lazım tabii arayı açayım deme sakın haaaa
Öyle valla Talip abi kızımız aldın getimiyosun demesinler vervislerdee burdan kucak dolusu vevgiler
Talip hocam, bu problemin benzerini ben de yaklaşık 3 ay önce yaşadım bir kaç kez. Sonra motor soğukken çalıştırmak istediğimde marşa her zamankinden biraz daha uzun basmak zorunda kaldığımı hissettim ve ardından 1 ay sonra aküm sizlere ömür oldu Aklında bulunsun.