0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zararın neresinden dönersen kardır demiş atalarımız Mustafa E forumunda en yaşlısı ben olduğuma göre
aynen abide işte insan kabullenemiyor o kadar
bu arada kafa dağıtmak için corollanın ışığı tam yandıktan sonra kaç km yapacak diye merak ediyordum sonucu desem inanmazsınız
ben 170 yapmıştım sonra korkup benzin aldım 48 litre almıştı 2 litrecik kalmış depoda
vay be ben çok yapardım senin yaptığını..ama ben senin gibi sakin değildim, gece yarısı çıkardım dışarı arabayla bu tarz "salak" durumlara kafam bozulduğunda..en çok 10. sınıfta yapardım..gece yarısı, boş sokaklar, bir de izmir otobanlarla örülü, evden çıkıp gidebildiğim kadar yüksek hızla uzaklaşırdım evden, 2004 mondeo vardı tdci ghia..o araca duygusal bağım o günlerden kalma..ses sistemine sevgim falan direk o günlerden kalma..çok ağır kafa ütüleyen techno şarkılar dinlerdim, saatler boyunca öyle gezdikten sonra şehir içine girip en slow şarkılarla çok sakin bir şekilde eve dönerdim..hala daha yaparım bazen..kafam bozukken önce hızlı gidip derdimi sıkıntımı unuturum sonra rahatlamak için sakin giderim..süper bir duygu..ama rolla ile olmuyor yavaş gidesi gelmiyor insanın 2009 corolla o konuda iyi, onunla da hızlı gidesi gelmiyor insanın..ama kızcaklar bana şimdi yaa..yok hız yok ehliyetsiz şöför..ooof
aynen abi yaa ben ehliyeti almadan evel pek yapmazdım.ehliyeti alalı 7 ay oldu off.gece bir çıkıyorum 1.2.3.4 allaaahh girmediğim makas kalmazdı.bu makas haltına rahat 10 kaza atlattım ama akıllandım.bende bir çıkardım açardım tiesto son ses.sonra ışıklarda dururum açarım slow eve 40 la giderim öyle