Gönderen Konu: sevdiklerimizin kıymetini bilelim  (Okunma sayısı 3760 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
sevdiklerimizin kıymetini bilelim
« : Şubat 09, 2010, 23:52:58 »
beyler buraya yazdıklarımı tamamen içimden gelerek yazıyorum.Ben daha 18 yaşında bir gencim.yani bir çok kişinin tabiri ile hayatın baharındayım :) genç olmak değerini bilmek çok güzel şey.herkes ah senin yaşında olacaktımki diyor :) bugün çok şey oldu hayatımda biraz özel :) .Anladım ki hayatta kimseye güvenmeyecekmişiz ne olursa olsun.Kimseye kendimizi kaptırmayacakmışız.Ve bu dünyada kimseyi üzdüğüne değmezmiş.Bugün en yakın dostum tarafından satıldım(bayan)lafları ters anlıyor falan filan :) ha üzüldüm ama bazende iyiki böyle oldu ilerde dahada çok üzerdi beni belki.Sitede yaşı büyük hayat tecrübesi fazla olan kişiler bu yazdıklarım basit gibi gelebilir belki :) ama siz siz olun kimsenin kalbini kırmayın eşinizi dostunuzu iyi seçin.Gerçi sitemizin çoğu evli barklı kişiler ama :) neyse ben paylaşmak istedim sadece o kadar :) bide bu bölümün moderatörü en çok saygı duyduğum kişilerden olunca yazdıkca yazasım geliyorda neyse :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

sevdiklerimizin kıymetini bilelim
« : Şubat 09, 2010, 23:52:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: sevdiklerimizin kıymetini bilelim
« Yanıtla #1 : Şubat 10, 2010, 00:18:20 »
Zararın neresinden dönersen kardır demiş atalarımız Mustafa ;)  E forumunda en yaşlısı ben olduğuma göre :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 10, 2010, 00:21:51 »
Zararın neresinden dönersen kardır demiş atalarımız Mustafa ;)  E forumunda en yaşlısı ben olduğuma göre :D :D :D
aynen abide işte insan kabullenemiyor o kadar :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 10, 2010, 00:27:38 »
Vah vah yazık olmuş çocuga.Bunalıma girmiş ahmet.Bu gayserili kardeşimizi motive ve tedavi etmek lazım.AHmet varmı bir önerin :-\ :-\ :-\ Mustafa kendine gel değmez hayat.İntihar etme yazık edersin gençliğine
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 10, 2010, 00:30:38 »
aynen abide işte insan kabullenemiyor o kadar :)

Ya bende senden fazal büyük değilim aslında aramızda 6 yaş var ama bazen 1 gün değil 1 saat bile çok şey katıyor hayatta insana.....  

Bende senin yaşıtlarınla okuyorum sınıf  biraz geç kaldığım için ::) :D   Bugun makara yaptılar benle şaka maka baktım yaş 25 olmuş....  Fiziken ve ya ruhen hissetmesemde....

Daha genç abi tam yaşında :D
Ne motivesi abi katcak yumurtayı pastırmaya,
Sonra gitcek bastırmaya :D :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2010, 00:35:11 »
kıyamam sana yaa... kimse bir olmaz, kimseye aynı değeri vermezsin, kimse de sana aynı değeri vermez. o yüzden insanlar çok düşünmeye gelmez. oluruna bırak, sevgini bonkörce harcama yoksa çok üzülürsün, üzülmesen de hayal kırıklığına uğrarsın.. değmez...
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2010, 07:58:04 »
  Sıkılması gereken bence sen değilsin Mustafa, eğer iyi kalpli isen, dürüst, saygılı ve temiz isen; ki hep öyle ol, senin sevgini kaybedenler utansın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2010, 08:49:45 »
Mustafacığım, sen hiç canını sıkma ya, Ahmet Can arkadaşımın da dediği gibi hayatta her an her şey olabilir :) Tecrübe denen şey bu işte, insan böyle böyle pişiyor. Mühim olan pişerken, dibinin tutmamasına dikkat edeceksin, bir süre sonra yaşananlar acı ya da tatlı birer hatıra olarak kalıyor.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2010, 09:17:01 »
hiç kimseye gereğinden fazla değer verme...
verirsen; ya onu kaybedersin veya başına bela edersin.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2010, 15:04:27 »
seviyorum bu çocuğu ben be :) ama dertleşme yöntemim farklı, unutturma yoluna giderim ben hep :) e uzaktan unutturmak da olmuyor :( gayseride olacağıdım şimdik..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Free Life..., ;-))
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2010, 20:20:45 »
Mustafa valla ne desek seni kesmez biliyorum ama hayırlısı ne ise senin için o olsun
Şu zaman var ya inan herşeyin ilacı aslında
Napalım senin ECU'nu bi resetliyelim mi   ;)
Yada EFI sigortanı sökelim (Ergün'den öğrendim biraz önce)
Eskiye dair bi bilgi kalmamış olur bu sayede....
Toyota Corolla 1.3 Terra AT/AC
^^>> T.O.S.U.N.U.M <<^^

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2010, 23:08:51 »
beyler inanın her birinizin yazdığını 2-3 sefer tekrar tekrar okudum.Hakkı abi,türkay abi,Murat abi...yazdıklarınız o kadar güzelki yani nasıl diyim.dışardan forum sitesi olarak görülse de herkes birbirini abi kardeş dost olarak görüyor.Ben forum sitesi adminliğide yaptım.İnanın bu kadar düzgün bir ortam görmedim.resmen aile ortamı var burada..İnanın bunları okuduktan sonra dünki halime hayret ediyorum.Şimdi diyorum kendime amaaaan en iyi ilaç zaman oluruna birak diyorum.
iyiki varsınız.herbirinize çok teşekkür ediyorum.
bu arada kafa dağıtmak için corollanın ışığı tam yandıktan sonra kaç km yapacak diye merak ediyordum sonucu desem inanmazsınız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #12 : Şubat 10, 2010, 23:26:25 »
aman mustafa kardeşim yaşın küçük böle şeylere takma kardeşim.benim kardeşim dedigim evizimizden çıkmıyan bi insan bana öle bişey yaptı ki yemin ederim parçalalıyordum ailem elimden aldı.emin ol ki hayatta neler neler gelecek başına hiç üzüldügüne değmiyecek tabi bunu şu an anlamak zor olur zaman herşeyin ilacıdır sen iyi ol dürüst ol hayatta herşey senin için daha güzel olacak bundan eminim kardeşim.tecrübe yedigin kazıkların karesidir :D ya formda ilk kez bu kadar ciddi yazdım bea alkış istiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Şubat 10, 2010, 23:31:54 »
bu arada kafa dağıtmak için corollanın ışığı tam yandıktan sonra kaç km yapacak diye merak ediyordum sonucu desem inanmazsınız :D
ben 170 yapmıştım sonra korkup benzin aldım 48 litre almıştı :) 2 litrecik kalmış depoda :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #14 : Şubat 10, 2010, 23:34:49 »
yolda kalaydın tam dagıtırdın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2010, 23:37:54 »
Yaaa Mustafa oldu mu şimdi?:)))) Üzüldüğün şeye bak... Bin TYT'na gez dolaş, mantı ye, pastırmacılara git, Göreme'ye git İngiliz turistlere yaz, neblim yap işte birşeyler:)))))))
Bak ben ODTÜ de manyak platonik aşkımla çıktım, kız sekiz ay sonra seni kardeşim gibi seviyorum diye tekmeyi bastı, sonra başka bir kızla 4 sene çıktım, onunla askerde ayrıldık, sonra başka bir tanesine aşık olup taa Londraya gittim peşine takılıp. Kaprise dayanamayıp ben tekmeyi bastım. İspanyol sevgili yaptım orada, ondan da severek ayrılmamız gerekti geri dönüş sebebiyle. Geldim bu sefer yine aşık oldum evlendim. 6 sene sonra şimdi, hatta bugün boşandım:)))))))))))) Kelebek gibi hiç olmadığım kadar rahat ve hafiflemiş durumdayım şu an:))))) Değmez hiç birşeye... Bana 10 sene sonra sen bunları bunları yapacaksın deseler inanmazdım tabi doğal olarak...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 10, 2010, 23:45:35 »
Umut abi sen birşey yazmasan içime otururdu :) sözüne en güvendiğim değer verdiğim kişilerdensin :) valla abi haklısın ne diyim inanın dünki halime çok şaşırıyorum :D
ben 170 yapmıştım sonra korkup benzin aldım 48 litre almıştı :) 2 litrecik kalmış depoda :P
benim canavar karbüratörlü olduğundan yakıyor abisi :D ışık tam yandı.baktım sönmeyecek artık.benzinliğe girdim pet sişeye 2 lt benzin aldım km yi sıfırladım düştüm yola.git git git git kayseriyi tavaf ettim :D 150 km dedi tekledi çektim kenara stop etti :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Şubat 11, 2010, 00:02:27 »
vay be :) ben çok yapardım senin yaptığını..ama ben senin gibi sakin değildim, gece yarısı çıkardım dışarı arabayla bu tarz "salak" durumlara kafam bozulduğunda..en çok 10. sınıfta yapardım..gece yarısı, boş sokaklar, bir de izmir otobanlarla örülü, evden çıkıp gidebildiğim kadar yüksek hızla uzaklaşırdım evden, 2004 mondeo vardı tdci ghia..o araca duygusal bağım o günlerden kalma..ses sistemine sevgim falan direk o günlerden kalma..çok ağır kafa ütüleyen techno şarkılar dinlerdim, saatler boyunca öyle gezdikten sonra şehir içine girip en slow şarkılarla çok sakin bir şekilde eve dönerdim..hala daha yaparım bazen..kafam bozukken önce hızlı gidip derdimi sıkıntımı unuturum sonra rahatlamak için sakin giderim..süper bir duygu..ama rolla ile olmuyor :) yavaş gidesi gelmiyor insanın :) 2009 corolla o konuda iyi, onunla da hızlı gidesi gelmiyor insanın..ama kızcaklar bana şimdi yaa..yok hız yok ehliyetsiz şöför..ooof :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 11, 2010, 00:13:52 »
vay be :) ben çok yapardım senin yaptığını..ama ben senin gibi sakin değildim, gece yarısı çıkardım dışarı arabayla bu tarz "salak" durumlara kafam bozulduğunda..en çok 10. sınıfta yapardım..gece yarısı, boş sokaklar, bir de izmir otobanlarla örülü, evden çıkıp gidebildiğim kadar yüksek hızla uzaklaşırdım evden, 2004 mondeo vardı tdci ghia..o araca duygusal bağım o günlerden kalma..ses sistemine sevgim falan direk o günlerden kalma..çok ağır kafa ütüleyen techno şarkılar dinlerdim, saatler boyunca öyle gezdikten sonra şehir içine girip en slow şarkılarla çok sakin bir şekilde eve dönerdim..hala daha yaparım bazen..kafam bozukken önce hızlı gidip derdimi sıkıntımı unuturum sonra rahatlamak için sakin giderim..süper bir duygu..ama rolla ile olmuyor :) yavaş gidesi gelmiyor insanın :) 2009 corolla o konuda iyi, onunla da hızlı gidesi gelmiyor insanın..ama kızcaklar bana şimdi yaa..yok hız yok ehliyetsiz şöför..ooof :(
aynen abi yaa ben ehliyeti almadan evel pek yapmazdım.ehliyeti alalı 7 ay oldu off.gece bir çıkıyorum 1.2.3.4 allaaahh girmediğim makas kalmazdı.bu makas haltına rahat 10 kaza atlattım ama akıllandım.bende bir çıkardım açardım tiesto son ses.sonra ışıklarda dururum açarım slow eve 40 la giderim öyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Şubat 11, 2010, 00:21:27 »
aynen abi yaa ben ehliyeti almadan evel pek yapmazdım.ehliyeti alalı 7 ay oldu off.gece bir çıkıyorum 1.2.3.4 allaaahh girmediğim makas kalmazdı.bu makas haltına rahat 10 kaza atlattım ama akıllandım.bende bir çıkardım açardım tiesto son ses.sonra ışıklarda dururum açarım slow eve 40 la giderim öyle
şahsen ömrün bir kısmında yapılıyor olduğuna inanıyorum bunun ya..yanlış olduğunu bile bile yapmak...