Gönderen Konu: sevdiklerimizin kıymetini bilelim  (Okunma sayısı 3711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: sevdiklerimizin kıymetini bilelim
« Yanıtla #20 : Şubat 11, 2010, 00:24:48 »
şahsen ömrün bir kısmında yapılıyor olduğuna inanıyorum bunun ya..yanlış olduğunu bile bile yapmak...

Hz. Adem bile yasak meyveyi yemiş biz kimiz ki abi :D :D :D :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 11, 2010, 00:24:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 11, 2010, 00:36:43 »
şahsen ömrün bir kısmında yapılıyor olduğuna inanıyorum bunun ya..yanlış olduğunu bile bile yapmak...
aynen abi şimdi aklım almıyor.geçmişime bir bakıyorum.ben bunları nasıl yaptım diyordum.Ama benim bu kadar serbest büyümemin sebebi tabikide babam.Hiç bir zaman vurmadı.bana kızarken ondan uzak durmak istiyordum.ama şimdi bakıyorum.iyiki kızmış hatta niye birtanede vurmamış diyorum.bana hayatı öğreten babamdı.Çünki babam benim arkadaşım gibidir.Ben babama herbirşeyi anlatırım.ve asla hiçbirşey saklamam.kız arkadaşım olsun okul olsun arkadaş olsun.Ben lisede kaçardım eve giderdim babam hayırdır der kaçtım derim aferim oğlum devamsızlığı bitir hemen der :) anladığım kadarı ile onun gençliğide çok hareketli geçmiş.Banada ondan ses etmiyor.arabayı o kadar kurcalarım oynarım kaza yaptığımda oldu ehliyetsiz falan ses etmedi :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #22 : Şubat 11, 2010, 00:38:08 »
boşver mustafa kardesim kızla buluşmaya gideceğine supraya biner yan yan gidersin :D :D
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 11, 2010, 00:42:06 »
aslında iyi değil o kadar be mustafa..ben de ehliyetsiz yaptım ilk kazamı..ama inanılmaz tecrübe oldu..herşeye kendin koşmak zorunda kalıyorsun, polis gelecek korkusu vs..zaten cezaların en büyüğünü o olay olduğunda alıyorsun yaşıyorsun..benim de dedem öyledir..bütün ailenin kızmasına rağmen araba ile büyüttü beni, her arabayla da duygusal bağım oldu :) her birinin satılması derin yaradır bende :) ama geçiyor tabi en çok ağladığım araba 90 model siyah şahin..98de rollayı aldıktan sonra satıldı, 950 mi, 750 mi öyle bir rakama gitmişti :) 35 r 3472..hala aklımda plakası :) konu da kaydı gitti, nasıl başladım nereye geldi, ne oldu? dünyanın ana maddesi nedir? arke su mudur? o elma newtonun değil de benim kafama düşeydi ben deyer çekimi der miydim acaba? yoksa ağaç itimi mi derdim?? zor sorular be mustafa :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli