0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu araba naparsa yapsın gözüme giremedi hiçbir zaman tipinden hep kaybetti.. Arkası tam facia bence... ama mekanik ve sürüş deneyimi açısından iyidir mutlaka..[/quote]aynen katılıyorum arkası çok kötü megan sedan harika
İsterse 800 beygir olsun su ana kadar yapılmış en kötü tasarımbence megane hatcback özellikle arka kısmı bir türlü beğenemedim kime sorsam him kimse de beğenmiyor sadece motor var o kadar toyota öyle bi motor yapsa mesela auris tek kapı ve de turbo auris t-sport mesela bence mükemmel olur.
<b><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->NOT: Bu testler Almanya'da yapilmistir. OTOBANLARDA UYGUN YERLERDE HIZ SINIRI YOKTUR. YAPILAN HIZLAR LEGALDIR. Türkiye'de hiz siniri otobanlarda 120 KM/H dir. <!--colorc--></span><!--/colorc--> </b>
Orasi zevkler ve renkler kategorisine giriyor. Megane'nin tasarimini ben de cok sevmiyorum ama TSport dan daha iyi bir spor arac oldugu kesin.
tsport 1.8 kompressor 192 hp 8200 rpm ye sahıp bır aractır.bence megane ıle karsılastırmayın bıle
bence de megane II RS, corolla t-sporttan daha iyi bir araba..efsanemi satınca almak istediğim arabalardan biri de megane RS..200hp güç var o kaputun altında, 2.0 motor ve turbo..tasarım olarak da çok sıradışı o kadar da sıkıntı olmaz, kullanılır yani, göz alışıyor, ilk çıktığında hiç beğenmemiştim şimdi çok itici gelmiyor, özellikle RS çok iyi, 3 kapılı oluşunu beğeniyorum ama kalite çok düşük malesef