0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sesi arkadaşın da video da söyledigi gibi çok tatlı hayırlı olsun
Muhahah yakışırr güle güle kullann arkası tam Sarıkaya productıon oldu Neşetim Yalnız daha ne ses veren aletler var haaa
Harbi gelirken o aklıma geldi.. Türkay'da da çift başlı egzoz vardı Hatta sanayiden dönerken gördüm Türkay'ı sağolsun hemen aradı Arabada sese dair herşey var, tek şey hariç Onu da bulacam yakında
Disco-Rolla kıvama gelmeye başladı. Yeni egsozun hayırlı olsun Oğuzhan. Cezasız günlerde kullanırsın inşallah. Kardeşim bir kerede resim çekmeden şu arabayı bi yıkasan. ilk alkışın benden olacak..
+sonsuz Abi sana vereceği cevaı söyliyim Ankaradayız kış ayında araba mı yıkanır biraz sonra aynı olucak BEenden önce Davranmışssın Neşet Bende diğer tüm fotolarda aynı yorumu yapıyorum yıka diye ama Bi yıka şu garibanı alkışa boğucaz seni Ozi
hks style egzozda çok şık dururdu.güle güle kullanın iyi gazlamalar ^^
hayırlı olsun oğuzhan abi,sesi gayet iyi ,cezasız günler dilegiylee
Birde onu takarsam arkası Türkayınki gibi olmazdı değil mi ACD
ses gerçekten Çok GEliyo ben pek sevmiyorum bu tür şeyleri Hayırlı olsun Oğuzhan Kardeşş..
Sabahları sakın ha Çiftlik Kavşağı üst geçitten geçme...yeşil gözlü bir memur sadece ceza kesmek için bekliyor.Seni yakalarsa varya ocağına incir ağacı diker.Passat'ın arka tamponunda karlık kısmı tarafında boya var.(normalde orjinalinde yok).durdu arabanın etrafında döndü dolandı o kısıma taktı kafayı...Burası neden boyalı,bu araba 3.2 değil neden 3.2 yazıyor gibi saçma şeylerle uğraştı durdu...birbirimize biraz hırladıktan sonra aldım ruhsatımı gittim(arkadan ceza kesmemiştir umarım) Seni yakalarsa ne sevinir garibim...