0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aman dikkat et oğuz ben 128 tl ceza yedim eksoz ve ses gürültüsünden dolayı babamın gönlü olsun diye çıkarttım şimdi bi aparat yaptırdım istediğim zaman söküyorum eksozu orjinalini takıyorum
Ne tarafta yedin hacı ? Olay nasıl gerçekleşti
valla bilmiyorum calıkuşu diye bi yer galiba aydınlık evlerin orda bi bmw 320 ile kapışıyodum ya orda yedik yada balığa gölbaşına giderken mini ile kapıştık bu arada süren kadındı yada orda yedim bilmiyorum
Valla arabanın her tarafına takabilir.. O tarafa uğramayım en iyisi Bu arabanın arkasında neden discorolla yazıyor ? Bu egzoz neden ötüyor ? Bu egzoz niye yan duruyor? Bagajdaki bu alet ne ? Camlarda film mi var ? Sağolasın Özcan abi
Hayırlı olsun OUZ
Bir şey değil Oğuzhan..Geçen Kırıkkaleye giderken baktım yine orada.Kafasından tanıdım(yusyuvarlak bir kafası var).Usul usul çaktırmadan sol şerite geçtim.Baktım bir tane "C" plakalı servisi durdu....Aynen topukladım vallahi.Bir günde Demetevler'e döndüm.MİT'in arkasından dolandım vallahi...
abi rezalet gerçekten ya..orji spoyleri atıp anatomik taktın mı aynen sarıkaya production olcak..boyasız tampon takmandan da çok korkuyorum
Unutma parolam belli Ahmet Can Sarıkaya Production
hayırlı olsun sende efsaneyi değiştirmeye kafayı koydun.yanlış hatırlamıyorsam xenında vardı araçta