0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir çok ustayı cebinden çıkarabilecek,esnaf diye tabir edilen sağlam,dürüst,efendi,yapamayacağı bir iş için yaparım demeyen,her şeyden önce çok saygı değer bir insandır bu usta...Oğuzhan'ın aktarımında bir yanlışlık vardır ki zaten esas problem "var" denilen bir problemin olmayışının tespitidir......
debriyajın tam olarak kaçbin KM'ye kadar gidiceğini nasıl bildi bir kullanımda helal ! ! !
Bu nasıl bir usta ya ? ? ? ? ?
Aynen öyle uzatmanın bir anlamı yok
komşumun aklını çeldim madem yaptırıyorsun git dörtnala dedim. ikna ettim şimdi bitmiştir heralde motorun işi. komple motor yapılıyor arabaya, piston, yatak... aklınıza ne geliyorsa işte... komşum dua edecek eminim... Türkay kardeş görmüştür belki arabayı...
Türkay gördümü bilmem ama cuma günü servisten çıktıktan sonra Dörtnal'a gittiğimde Sadık usta ile bir çay içtikten sonra başladı motoru sökmeye... Türkay'ın dediği gibi Gri Yeşil renginde....
sanırım sabah ordaydın demi sen abi ben de akşama doğru oradaydım
Hayır Türkay...öğlen 12 sonrası oradaydım.Yoldan gelmiştim.Crafter'ın serviste işi bitince doğruu yıkamaya gittim.Fazla kalamadım.
bana sadık usta sabah burdaydı demişti de
evet gri yeşil xli. tamponlar siyah. iki silindirin ha varlığı ha yokluğu demişler. yani 2 buji kablosunu çekince motorun sesi değişmiyormuş. yarın giderseniz yine görürsünüz. arkadaşı aradım perşembe akşam bitecekmiş. zor iş vesselam. adam durduk yere 3.5 zarara girdi. haa birde giderseniz sebebini sorarmısınız ustaya. neden olmuş garibim ae101 e
Garibim yoğunluktan zaman kavramı şaşırmış...Saat 9'da servisteydim.Elektrik bakımı,sürgülü kapı ve basamak yağlanması ve öteberiler derken 12'ye doğru anca çıkabildim... Yarın klima kontrol ünitesi değişecek.İşim bitince tekrar uğrayacağım.İsin yoksa gel.Çay içer Uzun Bekir'e takılırız...
tamam murat abi sorarız tabii ki..aslında söylemişlerdi de unuttum ben abi yarın 15.30a kadar dersim var o bitince gelirim eğer orda olursan
O zaman öğleden sonra giderim servise...haberleşiriz artık
eliniz boş gelmeyin Murat abi araç geldiğinde 2 silindir çalışıyordu sadece. ae101 sonuçta 1 silindirlede gelirdi kırıkkaleden
eliniz boş gelmeyin