0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çbs dünyanın en iyi yağıymış vay be çbs bildiğim kadarıyla boya markasıydı nustaymış...
Emrah'a katılmamak elde değil ÇBS bildiğin boya yav Aynı fikirdeyim... Tanıdığın yoksa servise bile gitmeyeceksin....
Sekman atilmasi lazim derken, sekman atmak icin alacagimiz paraya ihtiyacimiz var demek istemisler herhalde...Sekman atilmasina ihtiyac olsun olmasin, onlarin paraya ihtiyaci var, biz de bahaneyiz....
şaşmazdaki dörtnal otoya gittim. Sadık usta arabayı aldı 10 sn sonra debriyaj balatasının hiçbirşeyi yok, 160.000 ' e kadar gider dedi.
Bu nasıl bir usta ya ? ? ? ? ? debriyajın tam olarak kaçbin KM'ye kadar gidiceğini nasıl bildi bir kullanımda helal ! ! ! bunu bilebilecek bi babayiğit daha gelmedi dünyaya, arabayı sen kullanırsın, annen kullanır, baban kullanır, arabayı eğer birden çok kullanıcı kullanırsa balata ömrü hiç belli olmaz, ayrıca bu sadece şoförle alakalı değil , hava sıcaklığı yol durumu gibi etkenlerlede değişmektedir,mesela kırsal kesimde yaşıyan birinin debriyajı , şehirde yaşıyan birinin debriyajına göre daha geç bitecektir, çünkü kırsal kesimde şehirdeki kadar trafik yok,yada rampalarının bol olduğu yerlerdek, kullanıcınında debriyajı erken bitebilir, rampalarda kalkış yaparken debriyaja normalden daha çok yük biner ve buda daha erken aşınmaya neden olur vs vs bu örnekler uzar gider, ama ustanın tam rakam vermesi beni çok etkiledi ya insan derki 140 160 bine kadar rahat idare eder bu
Sadık Ortalama olarak söylemiştir Mesut abi. Bu güne kadar şu km yapar dediğini duymadım eminim ki sözleri "ortalama 160.000'e kadar gider" olmuştur ama Oğuzhan yanlış aktardı sanırım...!
Öyle tabi ama onu söylemen gereken ben değilim sanırım
Bu nasıl bir usta ya ? ? ? ? ?
Bir çok ustayı cebinden çıkarabilecek,esnaf diye tabir edilen sağlam,dürüst,efendi,yapamayacağı bir iş için yaparım demeyen,her şeyden önce çok saygı değer bir insandır bu usta...Oğuzhan'ın aktarımında bir yanlışlık vardır ki zaten esas problem "var" denilen bir problemin olmayışının tespitidir......